Mgr. Bonny als afgezant van de farmaceutische industrie: “Graag wil ik u uitnodigen om u te laten vaccineren”

Mgr. Bonny heeft samen met ‘viroloog’ (veearts) Van Gucht van Sciensano een videoboodschap gestuurd naar de katholieken in Vlaanderen, met de oproep zich te laten inspuiten met het coronavaccin. In de video wordt uiteraard de ene flagrante leugen na de andere verteld.

De video begint met wat vrolijke pianomuziek en een beeld van Maria met het Kind Jezus. Dan begint veearts en ‘viroloog’ Steven Van Gucht. Hij zegt dat het ‘coronavirus’ veel leed en miserie heeft gebracht. Dat is al een eerste leugen. Het zijn vooral de maatregelen van eerst de bisschoppen (die reeds de kerken sloten voordat de overheid iets had beslist) en dan de overheid die allerlei zwaar beperkende maatregelen oplegde, die voor veel miserie zorgden. Als het van een paar Joden niet was die de mogelijkheid tot eredienst hadden geëist, dan was de publieke H. Mis nog steeds in het geheel verboden in België!

Van Gucht gaat verder:

“Maar er is hoop. De vaccinatiecampagne is gestart. En als genoeg mensen gevaccineerd gaan zijn, dan gaat ons leven een heel stuk normaler worden.”

We zullen weer met vrienden en familie kunnen samenzijn, kunnen vieren en genieten van het leven, zo beweert Van Gucht. Opnieuw een leugen, want er zijn reeds vele zogenaamde “PCR-besmettingen” na vaccinatie vastgesteld. Verder zal het vaccin na een aantal maanden heel wat problemen beginnen te veroorzaken bij de gevaccineerden, zoals de ontwikkeling van auto-immuunziekten, zoals o.a. professor immunologie Cahill uiteenzette.

Dan komt Mgr. Bonny aan het woord die begint met te zeggen dat we het leven als een geschenk van God hebben gekregen, om er samen zorg voor te dragen. En hij vervolgt:

“Graag wil ik u uitnodigen om u te laten vaccineren tegen het coronavirus.”

Hij vertelt daarbij niet dat de vaccins die men wil gaan inspuiten in de brede bevolking – namelijk die van AstraZeneca – ontwikkeld werden met behulp van cellen van geaborteerde foetussen, en bijgevolg immoreel zijn. Een katholiek kan zo’n vaccin niet nemen. Verder zal het vaccin ons niet lichamelijk beschermen, maar ons lichaam verwoesten.

Bonny benadrukt dat het “belangrijk is dat we zo spoedig mogelijk de drempel van veiligheid bereikt hebben” zodat we weer “normaal” kunnen functioneren in de Kerk. Dat is uiteraard allemaal ijdele hoop.

Dan valt Van Gucht weer in met een andere grove leugen:

“U mag gerust zijn, het vaccin is veilig, ongeacht het merk. Dat is wetenschappelijk bewezen. En ook dat het werkzaam is.”

Hier liegt Van Gucht dat hij zwart ziet: Het is helemaal NIET bewezen dat het vaccin veilig is. De vaccins hebben allemaal een zogenaamde “noodgoedkeuring” gekregen van de bevoegde agentschappen, maar geen officiële standaard goedkeuring, omdat de vaccins nog in de onderzoeksfase zitten (naar de effecten op langere termijn), die pas over twee jaar zal zijn afgerond. Iedereen is dus proefpersoon. Verder werden de dierproeven overgeslagen, werd nog nooit in het verleden een coronavaccin goedgekeurd, en werd nog nooit eerder een vaccin ontwikkeld met de technieken die ze nu gebruiken.

Een Amerikaanse klokkenluider die werkzaam is in een groot farmabedrijf onthulde eveneens dat de werknemers een ander vaccin krijgen dat hetgeen wordt gefabriceerd en verkocht.

Tevens zijn er heel wat mensen die zware bijwerkingen ontwikkelen na vaccinatie. Zelfs perfect gezonde mensen vallen dood neer na het krijgen van een coronavaccin. Hoe kun je dan zeggen dat het vaccin “veilig” is?

En dat het “werkzaam” is, is eveneens een loze uitspraak. Ten eerste zal het potentieel op langere termijn het omgekeerd effect hebben. Maar ook direct na vaccinatie is men niet “veilig.” In veel gevallen constateerde men na vaccinatie toch weer een “uitbraak” (door gedwongen PCR-testen, vaak uiteraard zonder echte symptomen) waarna iedereen weer in quarantaine moest, alle gedwongen ‘coronamaatregelen’ weer in acht nemend (mondmasker, afstand,…).

Een groep Belgische artsen schreef een brief aan alle collega-artsen, waarin o.a . staat:

Samenvattend kunnen we zeggen dat er op dit moment (1 jaar na het uitbreken van SARS-CoV-2) onvoldoende gegevens zijn, zowel over de veiligheid als over de werkzaamheid van de nieuwe vaccins, om ze op grote schaal aan de bevolking toe te dienen. Zeker voor een pandemie waarvan de mediane overlevingskans bij infectie 99.77% is, voor mensen onder de 70 jaar zelfs 99.95%,en de IFR (infection fatality rate) berekend wordt op gemiddeld 0.23%, zoals aangetoond in de meta-analyse van prof. Ioannidis, gepubliceerd op de WHO-website. We kunnen dan ook besluiten dat deze veralgemeende vaccinatiecampagne voldoet aan de definitie van een medisch experiment en dat de Neurenberg Code hierop van toepassing is.

Leest u het goed? Een medisch experiment!

In het Verenigd Koninkrijk lopen ze wat meer voorop in het vaccinatieschema dan bij ons. Daar zijn reeds meer dan 230 bevestigde gevallen van personen die kort na het ontvangen van het coronavaccin stierven. Verder zijn er reeds 8 bevestigde miskramen, ondanks het feit dat o.a. Pfizer zelf waarschuwde het vaccin niet te geven aan zwangere vrouwen. Maar overheid en media zeggen natuurlijk steevast dat zwangere vrouwen beter tóch gevaccineerd worden!

Een overzicht van alle aan de overheid van het VK gemelde “bijwerkingen” tot nu toe, vermeld in een officieel overheidsrapport:

Pfizer/BioNTech

Er zijn reeds 59.614 gerapporteerde gevallen van zogenaamde “bijwerkingen” na toediening van het Pfizer-vaccin. Dit omvat:

 • 1437 gevallen van stoornissen in het bloed
 • 1204 gevallen van gezwollen lymfeklieren
 • 712 hartstoornissen met o.a. hartritmestoornissen, hartaanvallen en versnelde hartslag
 • 445 stoornissen aan het oor, inclusief gehoorverlies
 • 823 stoornissen/aandoeningen aan het oog; waaronder blindheid
 • 6605 stoornissen/aandoeningen aan de ingewanden; waaronder misselijkheid, diarree, braken,…
 • 19.354 “algemene stoornissen” waaronder moeheid, koorts, rillingen…
 • 308 stoornissen/aandoeningen aan het immuunsysteem, waaronder hypergevoeligheid en anafylactische reacties
 • 8129 gevallen van spier – en weefselstoornissen, met spierpijnen en gewrichtspijnen
 • 11.160 gevallen van zenuwstoornissen/aandoeningen, met hoofdpijnen, duizeligheid, stuiptrekkingen, verlamming
 • 5 miskramen
 • 830 geestelijke stoornissen waaronder verwarring en paniekaanvallen
 • 120 aars- en urinewegstoornissen met anale pijnen en incontinentie
 • 2397 stoornissen aan de luchtwegen, met o.a. moeilijkheden in ademhalen, keelpijn en hoesten
 • 3947 huidstoornissen/aandoeningen inclusief jeuk en uitslag
 • 676 stoornissen in de bloedsomloop, waaronder opvliegers/vapeurs

Oxford University/AstraZeneca

Bij AstraZeneca zijn er tot nu toe 42.649 gevallen van “bijwerkingen” gemeld. Dit omvat ongeveer dezelfde lijst als die van Pfizer, inclusief 3 miskramen.

Er waren:

 • 202 gevallen van ongeregeldheden in het bloed
 • 406 hartstoornissen, inclusief hartritmestoornissen, hartaanvallen en versnelde hartslag
 • 203 stoornissen aan het oor, inclusief oorpijnen en doofheid
 • 456 oogstoornissen, inclusief vertroebeld zicht en blindheid
 • 4693 stoornissen aan de ingewanden, waaronder misselijkheid, diarree, braken, pijnen,…
 • 15644 algemene stoornissen zoals moeheid, koorts, rillingen en griep-achtige ziekte…
 • 90 stoornissen aan het immuunsysteem, waaronder anafylactische reacties
 • 695 infecties, waaronder griep en aandoeningen aan de luchtwegen
 • 491 metabolische aandoeningen, waaronder verminderde eetlust
 • 5427 spier- en gewrichtsstoornissen, waaronder spier – en gewrichtspijnen
 • 9328 zenuwstoornissen/aandoeningen, inclusief hoofdpijn, duizeligheid, stuiptrekkingen en verlamming
 • 3 miskramen
 • 1030 stoornissen aan de luchtwegen met o.a. moeilijkheden bij het ademen, keelpijn en hoesten
 • 2052 huidstoornissen, inclusief geweldig zweten, uitslag en jeuk
 • 337 vasculaire stoornissen, inclusief opvliegers/vapeurs

Dat zijn allemaal mensen die zonder vaccinatie perfect gezond waren, en ook geen enkele impact hadden van dat zogenaamde ‘coronavirus’. Door corona-vaccinatie zijn sommigen nu levenslang aan een ziekbed gebonden, voor de rest van hun leven blind, verlamd,… of dood!

Heel wat “bijwerkingen” worden uiteraard niet vermeld. Dit is slechts het topje van de ijsberg, en er wordt nog geen rekening gehouden met de gevolgen op langere termijn…

De boodschap is dan ook: luister in geen geval naar deze twee figuren in de video.

Bron: Kerknet