Bergoglio gaat naar het door oorlog verscheurde Irak – zal o.a. een interreligieuze gebedsdienst leiden aan de Ziggurat van Ur

Komend weekend zal Bergoglio naar Irak reizen, het zo door oorlog geteisterde land in het Midden-Oosten, waar tot op heden regelmatig aanslagen worden gepleegd en beschietingen plaatsvinden. Velen maken zich zorgen om het ‘coronavirus’, maar het loden virus (in de vorm van een kogel) is daar veel dodelijker. 

Bergoglio zal onder andere Ur bezoeken, de geboorteplaats van Abraham, waar een enorme gereconstrueerde Ziggurat staat, een soort Neo-Sumeriaanse tempel uit de 21ste eeuw voor Christus toegewijd aan de maangod Sïn. Daar zal hij samen met Christenen, Moslims, Yazidi’s (die een soort zwarte slang aanbidden, die een engel moet voorstellen) en Mandaean-Sabaeans (een gnostische sekte die Johannes de Doper aanbidt) een interreligieuze gebedsdienst houden. FloridaNewsTimes noemt de gebedsstonde “een heidense bijeenkomst.”

Net zoals in Abu Dhabi, zal ook hier de “broederlijkheid tussen religies” centraal staan.

Afgelopen weken waren er nog enkele raketaanvallen in Baghdad. Bergoglio zal er rondgereden worden in een gepantserde wagen. In de hele Kerkgeschiedenis is er nog nooit een paus naar Irak gereisd.

Bergoglio als de wegbereider van de Antichrist…

Bron: Gloria News