Bergoglio feleciteert Biden met diens ‘overwinning’, en geeft hem zijn zegen

Bergoglio heeft gisteren getelefoneerd met de pro-abortus “katholieke” presidentskandidaat Joe Biden, en hem zijn “zegeningen en felicitaties” overgemaakt. De media heeft steevast Joe Biden uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezing. Maar de werkelijkheid is dat de echte presidentsverkiezing eigenlijk nog moeten plaatsvinden. Het Amerikaanse volk heeft namelijk kiesmannen gekozen, en deze kiesmannen moeten op 14 december de president kiezen. Er is dus nog helemaal niemand verkozen. Verder betwist Trump de uitslagen in een aantal staten. De verkiezingen zijn dus nog lang niet voorbij.

Mocht Biden aan de macht komen, dan zou dit de totale ondergang van de VS betekenen. Biden wil de Grote Reset ook in de VS opleggen; een strenge en complete lockdown afkondigen, mondmaskers verplichten op straat in heel het land, en ga zo maar door. Verder is Biden ook een grote Rusland-vijand en een ‘oorlogshavik’. Hij was mede het brein achter de ‘Rusland-gate’ tegen Trump. Poetin weigerde om die reden zijn felicitaties over te maken, en zei te wachten tot de officiële resultaten bekend zijn.

Terwijl Trump tégen abortus was in gelijk welke omstandigheid, steunt Biden abortus in alle omstandigheden, zelfs tot aan de geboorte. De abortusgigant Planned Parenthood bevestigde eveneens Joe Biden als hún kandidaat. De running mate van Biden, Harris, was zelfs ooit actief binnen Planned Parenthood. Beiden steunen abortus in alle stadia, en zelfs kindermoord (“abortus” als het kind al geboren is). De “katholieke” Biden zou het meest felle anti-katholieke presidentschap ooit voorzitten.

Joe Biden noemt zichzelf trots een ‘paus-Franciscus-katholiek’. Hij pocht over zijn ‘gezellige relatie’ met Bergoglio. In 2016 nodigde het Vaticaan Biden uit op een conferentie over geneeskunde, een schandalige uitnodiging gezien het feit dat Biden het wetenschappelijk gebruik van geaborteerde embryo’s steunt.

In een korte persmededeling die op de Biden-Harris transitiewebsite verscheen, bedankte Biden “zijne heiligheid voor het overmaken van zegeningen en felicitaties en hij merkte zijn appreciatie op voor het leiderschap van zijne heiligheid in het promoten van vrede, verzoening, en de gemeenschappelijke banden van de mensheid over de hele wereld.”

Biden uitte zijn “verlangen om samen te werken op de basis van een gedeeld geloof in de waardigheid en de gelijkheid van de hele mensheid op gebieden zoals het zorgen voor de gemarginaliseerden en de armen, de crisis van de klimaatverandering aanpakken en het verwelkomen en integreren van immigranten en vluchtelingen in onze gemeenschappen.”

Bron: LifeSiteNews; Gloria News