Uit onheil kunnen ook goede dingen voortkomen. En zo wordt opnieuw bewezen dat God rampen gebruikt om mensen naar Hem te brengen. Christenen in China zien nu, temidden van de angst en de chaos door de uitbraak van het coronavirus, hun kans om te gaan evangeliseren. En ze hebben daar nu verschillende voordelen bij.

In het epicentrum van de uitbraak van het dodelijke Coronavirus in Wuhan, China, worden chirurgische maskers op twee manieren gebruikt om het Evangelie te verkondigen.

Eerst en vooral dragen de Christenen zelf de maskers, terwijl ze op de straat tegen mensen over Jezus praten. Dit helpt hen niet enkel om niet besmet te worden, maar het helpt hen ook om niet herkend te worden door de gezichtsherkenningscamara’s, zodat ze niet vervolgd worden omwille van hun acties.

Ten tweede, delen Chinese Christenen maskers uit aan mensen op de straat, samen met traktaten uit het Evangelie.

De Azië-correspondente van CBN News, Lucille Talusan, zei dat doordat de mensen van Wuhan bang en onzeker zijn door de coronavirusepidemie, sommigen meer ontvankelijk zijn geworden voor Christus.

“Er zijn Christenen, een apostolaat in Wuhan, ze gaan uit op de straten; ze zijn zeer moedig. Ze delen maskers uit en ze zeggen dat ze Christenen zijn en dat ze de liefde van Christus uitdragen, en ze wijzen naar Jezus om hen en hun families en heel China hoop te geven… Dit is een echte doorbraak,” aldus Talusan.

Bron: CBN News
De redactie Avatar

Published by

Categories:

3 reacties op “Christenen in China zien hun kans om te evangeliseren”

  1. Karel Carelsen Avatar
    Karel Carelsen

    Wat een ‘GEWELDIGE’ steun in de rug ontvangen deze mensen van ‘God de Almachtige’ die het super slechte regiem op deze manier te slim af is..!!

  2. Hero de Jong { Profeet } Avatar

    Tijdens de zgn *culturele revolutie* (onder Mao), waren het vooral kinderen die evangeliseerden — zo legden ze bvb, zieken de handen op, waarna deze zieken ook echt genazen — volgens brother Yung, waren de wonderen niet te tellen !!

  3. FatimadeJong Avatar

    EVANGELISEREN? GENEZEN? GROEN SCAPULIER VAN OLM MARIA!

    Gewoon Groen Scapulier van OLM Maria uitdelen. Dat heeft OLM gegeven voor genezing en evangelisatie. Als iemand het gewoon thuis neerlegt, geneest OLM naar lichaa men geest. Simpel toch?
    (greenscapular.com)