Kardinaal Schönborn opgenomen in het ziekenhuis

Drie dagen na het homo-erotische schandaal in de Stephansdom van Wenen werd Kardinaal Schönborn in allerijl afgevoerd naar het ziekenhuis. Alle afspraken t.e.m. Kerst werden geannuleerd. Dat meldt Neue Bildpost. 

Tijdens de godslasterlijke vertoning in de Dom van Wenen, vertelde Schönborn over een vermeend mirakel, waar hij door geraakt geweest was. Het bleek echter een homoseksueel fabeltje te zijn, dat verzonnen was door de vrouwelijke journaliste Chris Lohner. Volgens dat verhaal werden twee mannen naakt aan een boom gebonden en achtergelaten om te sterven in 1256 in Montevergine, Italië, omdat ze homoseksuele daden gepleegd hadden. Echter, Onze Lieve Vrouw zond stralen zonlicht om hen te warmen, en bevrijdde hen miraculeus. De mensen werden hierdoor geraakt en aanvaardden de homoseksuelen.

De fabel vindt zijn oorsprong in de heidense praktijken van de cultus van de godin Cybele. De abt van Montevergine heeft herhaaldelijk de uitbuiting van zijn heiligdom voor homoseksuele propaganda aan de kaak gesteld.

Volgens Gloria News zou de Kardinaal op 3 december een longembolie hebben gekregen. Zijn toestand zou stabiel zijn. In maart werd Schönborn nog behandeld voor prostaatkanker, nadat hij zich in februari kwaad had gemaakt omdat Mgr. Andreas Laun in Oostenrijk zich verzette tegen het “zegenen” van homoseksuele stellen, en de Katholieke Leer over homoseksualiteit benadrukte.

Laten we bidden voor Schönborns bekering.

Bron: Bildpost, Gloria


Advertentie