Ketterse synode

Bergoglio excuseert zich voor het feit dat de Pachamama-beelden in de Tiber werden gegooid

Bergoglio heeft vandaag openlijk zijn verontschuldigingen aangeboden aan diegenen die zich gekrenkt voelden doordat er begin deze week enkele Pachamama-beelden in de Tiber werden gegooid. Het nieuws werd voor het eerst opgepikt door IMEDIA, waarna National Catholic Reporter het bevestigde.

Hij zei zeer duidelijk tegen de bisschoppen van de Amazonesynode: “Als bisschop van het bisdom Rome, vraag ik vergiffenis.” Hij noemde de beelden ook letterlijk bij hun naam: “Pachamama-beelden” – dus beelden van de godin van de vruchtbaarheid en moeder aarde bij inheemsen van de Andes.

“Goede namiddag, ik zou graag een woord zeggen over de Pachamama-beelden die verwijderd werden uit de Kerk van Traspontina, die daar aanwezig waren zonder afgodische bedoelingen, en die in de Tiber werden gegooid. Eerst en vooral, gebeurde dit in Rome, en als bisschop van het bisdom, vraag ik vergiffenis aan de mensen die beledigd waren door deze daad.”

Bergoglio zei ook nog dat de afgodsbeelden reeds ongeschonden teruggevonden zijn, en dat het hoofd van de Carabinieri ze in bewaring houdt, om ze terug te geven, zodat ze mogelijks in de St-Pietersbasiliek kunnen gezet worden voor de afsluitende Mis van de Amazonesynode komende zondag. Hij noemde dit alles “goed nieuws.

Verder zei hij naar verluidt ook nog dat het feit dat de beelden in de rivier terechtkwamen “veel onrust in zijn ziel teweeg bracht.” Dit werd door José Sierra, het hoofd van de Pauselijke Missiewerken in Canada, bekend gemaakt.

Bron: LifeSiteNews; Vaticannews

Categorieën:Ketterse synode

Getagd als:,

1. Schande dat ze weer opgevist werden & onder politiebescherming staan ! De ‘daders’ hebben hun werk niet grondig genoeg gedaan !!

2. BERGOGLIO HOUDT RKC-UITVERKOOP!

En 99% RKCn vinden alles best. Kerk en wereld lopen op hun laatste benen.
    Doe wat OLM Maria vraagt, bid dagelijks de machtige Rozenkrans!
    Oh nee, daar hebben de meeste RKCn geen zin in. ‘Moet feest zijn!’

• Ik ben sinds een paar jaar elke dag de rozenkrans aan het bidden. Ik zet dan You Tube op, want ik ken niet alle mysteries van buiten. Ik heb wel het Onze Vader en het Wees Gegroet in het latijn van buiten geleerd, dus elke dag bid ik de rozenkrans in het latijn, in het nederlands en de rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid om 3 uur. Omdat ik een drukke baan is het soms moeilijk te combineren, maar ik doe mijn best!

3. Toen OL Heer de geldwisselaars en allerlei handelaars uit de Joodse Tempel verdreef, zal dat de toenmalige Joodse koning Herodes (?)ook misschien ter ore gekomen zijn. In fantasie kan men zich inbeelden dat Herodes ( ? ) zich tegenover de handelaars ook ging verontschuldigen om het weinige respect dat Jezus vertoonde. De hogepriesters besloten (ook daarom) in actie te komen en middelen te zoeken om Jezus te ‘liquideren ‘.

De handeling van Jezus ( ja, met de zweep ) was echter bedoeld om op een onverschrokken wijze aan te tonen dat alleen de ware God alle lof, gebed en stille aanbidding toekomt. Onze Lieve Heer zei ook: in het Huize van mijn Vaders.
    Tegenover die Pachamama beelden werd er WEL diep geknield in de Vaticaanse tuinen. Wat het duidelijke bewijs is dat het wel afgodsbeelden zijn.

Het begint tijd te worden dat deze man die de waardigheid en titel van PAUS draagt, Jezus ECHT gaat beginnen PASSIONEEL lief te hebben en Hem te verkondigen als REDDER en VERLOSSER van de zondige mens –) wat men in de Rooms Katholieke Kerk de erfzonde noemt. Zolang er zelf maar 1 mens op Aarde zondigt , zal DAT het grote bewijs zijn dat de erfzonde bestaat en dat ze universeel is.

Het GROTE zielegevaar van deze man die de waardigheid en titel van PAUS draagt, is dat hij zich superieur gaat beginnen te wanen tegenover de ‘ onverdraagzame’ Jezus. Dat hij zich gaat beginnen te profileren als de grote verzoener van alle godsdiensten door ze gelijk te stellen en ‘gewild’ te verklaren door God. Zulks in tegenstelling tot de WIL van de ENE en WARE God die gezegd heeft toen Jezus zich liet DOPEN : “Luister naar Hem want Hij is mijn WELBEMINDE EN ENIGE Z O O N”.

4. Ach, hoe aandoenlijk. Je zou bijna een traantje wegpinken bij dit emotioneel weerzien.
    Ik stel voor dat Franciscus er eentje op zijn nachtkastje zet; wellicht dat de rust in zijn ziel dan wederkeert. Misschien dat de overige Pachamama’s hem zondag ertoe kunnen bewegen om ook eens tijdens de Mis neer te knielen. Voor wie, dat laten we dan maar even in het midden.

• We zitten net voor de terugkomst van OLH. Wereld voller met demonen dan ooit. Een excorsisme duurde vroeger 2 maanden. Nu een jaar. Alles gaat dus verkeerd. Tot aan Zijn komst zullen we teleurstelling op teleurstellig moeten stapelen. Bid de machtige Rozenrkans! DAGELIJKS! .