In Rome werd – in aanwezigheid van o.a. Kardinaal Burke en Arinze – het nieuwste boek van Mgr. Schneider voorgesteld

In Rome werd in een conferentiezaal vlak tegenover het Vaticaanse Persagentschap, en terwijl de Amazoneysnode even verderop volop aan de gang is – een boekvoorstelling gehouden van Mgr. Athanasius Schneiders laatste boek, dat als titel heeft: “Christus Vincit – Christus’ Triomf over de Duisternis van dit Tijdperk.” Kardinaal Burke werkte mee aan dit boek, en de lancering ervan.

Michael Matt van The Remnant gaf verslag over deze presentatie van dit nieuwe boek, dat alles bespreekt: van het pontificaat van Bergoglio tot Vaticanum II, van de rol van Aarstbisschop Lefebvre in het verzet tot de Sociëteit van St. Pius X en de rol van de Vrijmetselarij in de Kerk. Het is een interviewboek dat tot stand kwam dankzij Diane Montagna, een traditonele Katholieke journaliste in Rome). De presentatie gebeurde in aanwezigheid van Kardinalen Müller en Arinze en verschillende topjournalisten zoals Sandro Magister. Roberto de Mattei gaf een toespraak waarin hij opriep tot de strijd.

Het Engelstalige boek is te bestellen via Amazon en is momenteel een bestseller.

The Remnant Newspaper