BRAINWASHING: Nieuwe Netflix-film ‘Two Popes’ wil ons doen geloven dat Paus Benedictus wilde dat zijn pausschap zou ‘gecorrigeerd’ worden

Gisteren werd de officiële trailer vrijgegeven van een nieuwe Netflix-film die in december zal verschijnen, met als titel “The Two Popes.” De film zou “geïnspireerd” zijn op ware gebeurtenissen. Men neemt echter een loopje met de waarheid.

Met deze nieuwe film wil men de mensen doen geloven dat Paus Benedictus en Kardinaal Bergoglio goede vrienden waren, dat Bergoglio regelmatig op de koffie ging bij Benedictus en dat Benedictus wilde dat zijn pausschap zou gecorrigeerd worden, want zo zegt Benedictus (Anthony Hopkins) in de film: “God corrigeert altijd een paus door de wereld een andere paus te presenteren – ik zou graag mijn correctie zien.” De film heeft maar één doel: de mensen hersenspoelen en Bergoglio doen aanvaarden als zijnde de “door God gezonden correctie van Benedictus.”

Zie ook onze nieuwe aflevering van Restkerk TV: