Paus Benedictus

Paus Benedictus XVI nog steeds helder van geest en in goede gezondheid

Paus Benedictus verkeert nog steeds in goede gezondheid. Vader Elvir Tabaković mocht samen met enkele confraters enkele dagen geleden op privé-audiëntie gaan. Ze praatten over verschillende onderwerpen, en aan het einde gaf Paus Benedictus XVI ieder van hen een rozenkrans en een aandenken aan zijn 60-jarig priesterjubileum. Vervolgens gaf hij alle aanwezigen de Pauselijke zegen. 

Vader Tabaković zei dat Benedictus nog steeds heel helder van geest is, maar dat hij wegens zijn hoge ouderdom (92 jaar) niet meer luid kan spreken. De priester zei dat het bezoek aan Paus Benedictus een grote eer was, één van de grootste van zijn leven. Achteraf ging hij in de Vaticaanse tuinen aan de Lourdesgrot O.L.Vrouw bedanken.

Paus Benedictus XVI geeft zijn zegen.

Bron: LifeSiteNews

Categorieën:Paus Benedictus

Getagd als:

8 antwoorden »

 1. Kijk, dat is nog eens goed nieuws! Z.H. in goede gezondheid. Deo gratias!

 2. Let op, hij geeft zijn pauselijke zegen en die zegen is gefotografeerd, zie de laatste foto. Die geldt dus voor een ieder die naar de foto kijkt!

  • Zijn “aftreden” is duidelijk niet geldig. Volgens MDM is Benedictus niet de eerste Paus, volgens de boodschappen die Jezus gegeven heeft, is Benedictus de laatste, ware Paus. U trekt te snel conclusies en heeft de ware aard van de gebeurtenissen nog niet onder de knie, dat is wel duidelijk.

   • |
    en toch, komt er nog [A] : een zgn *interim*, welk reeds gezien is door een visionaire paus, plus [B] : de allerlaatste paus -(( een jonge & zeer krachtige leider, die de Groote Verdrukking gaat doormaken & overleven ))- deze allerlaatste paus, is al visionair gezien, door RK gelovigen, alsmede beschreven door de oude bijbelse profeten ….

 3. Hero de Jong, ik geloof in het Boek der Waarheid, dat zegt dat Paus Benedictus Rome zal ontvluchten, dan is de tijd nabij van de Waarschuwing. U gelooft duidelijk niet hierin.

  • |
   @knight,
   wie zegt nu dat ik MDM zou verwerpen !? — juist in mijn *kring*, zijn de collega’s altijd zeer COLLEGIAAL — maar soms krijg ik het gevoel, dat : MDM niet`juist wordt ge`interpreteerd !? — want volgens mij, bedoelt MDM dus niet_!, dat er NA paus Benedictus, geen andere paus meer zou komen maar probeert MDM te zeggen, dat : Benedictus (tot op heden), de laatste_echte paus is !! -( geheel correct toch …!?
   |
   NB > ’t was paus Pius X, welk in ’t jaar 1909, #2 visioenen kreeg, waarbij die zag hoe z’n *late opvolger* (( dus ook ’n Pius )), het middelpunt werd van : de VERWOESTING van het Vaticaan, en waarbij deze *late opvolger, het Vaticaan moest ontvluchten, om aan de oorlogs`strijd een einde te maken …
   |
   PS : volgens nog een andere & meer recentere voorzegging, zouden zowel Benedictus als Bergoglio, gelijktijdig op het ziekbed belanden, waarbij Bergoglio, dusdanig *uitgeschakeld* zal zijn, dat men verplicht is om een waarnemer danwel interim te benoemen — deze interim`paus, neemt (wanneer alles precies zo! uitkomt), de naam “Pius” aan, start drastische hervormingen, waarna het Varicaan helaas, in een *belegerde stad* verandert …
   |
   BTW > van de heilige apostel Paulus, moet_! profetie altijd *imperfect* wezen -( dus laagdrempelig toegankelijk …!!