De wereld lijkt wel een gekkenhuis. In de VS is bij de democraten abortus tot aan/tijdens de geboorte ineens een dringend punt op de agenda, en in België is er de afgelopen weken een echte klimaathysterie ontstaan. De wereld lijkt niet op te houden met weg te zinken in duisternis en zonde. Het licht dooft zienderogen.

De waanzin lijkt met de dag nog erger te worden. In Amerika, the United States of Abortion zoals men het kan beginnen noemen, lijken de democraten in de verschillende deelstaten als door de Satan opgejaagd om zo snel mogelijk de meest liberale abortuswetten door te drukken. Zo werd in de staat New York onlangs een wetsvoorstel goedgekeurd om abortus te versoepelen en tot de geboorte toe te laten, en nu werd in de staat Virginia door de democratische Afgevaardigde, Kathy Tran, een wetsvoorstel ingediend om abortus toe te laten tot tijdens, en zelfs na de geboorte (indien het kind nog leeft na een mislukte abortuspoging tijdens de geboorte). President Trump, die hier blijkbaar machteloos tegenover staat, haalde fel uit naar de democratische gouverneur, Ralph Northam, die dit wetsvoorstel steunde. Eerder werd al bekend dat intussen 9 staten reeds abortus tot aan de geboorte hebben toegelaten. Amerika gaat door het afvoerputje naar het riool!

In België dan, heb je geen abortuswaanzin, maar klimaatwaanzin. Sinds enkele weken zijn er in Brussel ‘spijbelende’ betogende jongeren, die politici oproepen om iets te doen aan de klimaatverandering. En dat gaat zo (sorry voor de expliciete taal):

Veel van die scholieren die zogezegd protesteren voor het klimaat, doen het enkel om te ‘brossen’ en om dom te komen doen in Brussel, om te komen “betogen” met vulgaire slogans. Ze zijn totaal gebrainwasht, en hun niveau vertaalt zich in de slogans die ze gebruiken. En op basis van deze “betogingen” zullen politici actie ondernemen. En wat zal die actie zijn? Onze zakken nog meer leegkloppen door extra “groene taksen”, de zogenaamde CO2-taksen. Bedankt “jongeren!”

Zonde nog meer promoten, de gewone burger nog armer maken, dat zal zeker het “klimaat” helpen. Dat de jongeren maar eens naar Chicago gaan, waar het nu -30°C is en rivieren dichtvriezen! De opwarming kunnen ze daar aan de lijve ondervinden.

God zal echter de wereld blijven straffen voor z’n misdaden. Bekering: dat zal helpen om de weersextremen te verzachten! Alleen dat!

Mijn Vader zal een grote kastijding opleggen om de verbreiding van de zonde, die voor Hem een grote bron van smart is, te stoppen. Die naties, die Zijn Wetten trotseren, zullen veel lijden. Zij zullen weldra beseffen dat hun zonden niet langer getolereerd zullen worden en zij zullen gestraft worden. Hun straf dient om hen te verhinderen andere zielen te teisteren en, indien zij hun goddeloze gedrag niet veranderen, zullen zij daartoe gedwongen worden door een goddelijk ingrijpen. Mijn dochter, jij moet Mijn woord nu snel verspreiden aangezien de Waarschuwing nadert. Het Boek der Waarheid moet aan veel naties gegeven worden zodat zij zich kunnen voorbereiden op Mijn Tweede Komst. Het moment van Mijn Tweede Komst zal na de Waarschuwing plaatsvinden. De kastijdingen, die op bevel van Mijn Vader door de engelen in de Hemel overgebracht worden, zijn geleidelijk aan begonnen. Deze zullen blijven escaleren als de zonde blijft aanzwellen. De strijd heeft een aanvang genomen en de beginfase kan in veel landen gezien worden.  Jullie zullen allen getuigen over een klimaat van vernietiging, dat op de aarde neerdaalt omdat deze kreunt van pijn door de ontaarding van de zonde. Het beven zal toenemen en natie na natie zal lijden overeenkomstig de smet van zonde die hun hart bederft. (Boek der Waarheid – Boodschap van de Heer op 6 juli 2012)

https://eindtijdchristen.files.wordpress.com/2015/03/oklah.jpg

Mijn zeer geliefde dochter, wanneer voor Mij het moment aanbreekt om Mij bij Mijn Tweede Komst bekend te maken, zullen jullie de wereld niet meer herkennen omdat deze zo erg veranderd zal zijn. De snelheid waarmee de mensheid tot de diepste van de zonden zal vervallen, zal jullie schokken. Elke verwerpelijke zonde van het vlees zal zichtbaar worden en velen zullen deze zonden, die op openbare plaatsen bedreven worden, moeten aanzien. Er zal zeer weinig schaamte getoond worden door de boosdoeners die, als leeuwen op een dolle jacht, tot de diepste diepten van verdorvenheid zullen verzinken, niet meer gezien sinds de dagen van Sodom en Gomorra. De teistering van de mensheid, die door de Boze teweeggebracht wordt, zal van zodanige aard zijn dat er overal moorden gepleegd zullen worden en dat zelfmoord hand over hand zal toenemen. Terwijl Satan de zielen verslindt, zal hij ervoor zorgen dat elke wet die door Mijn Vader vastgelegd werd, overtreden zal worden. Koude harten, dorre zielen en een obsessie voor valse goden en boze geesten zullen in de plaats komen van de liefde, die momenteel nog in de wereld bestaat. Mijn naam zal gebruikt worden om schunnigheden uit te kramen en ze zullen elkaar in hun hart vervloeken. Mijn dochter, de waarheid kan soms ondraaglijk zijn, maar er zal door Mijn Vader gerechtigheid gebracht worden over die landen die zijn Woord ontheiligen. Al die straffen die door Mijn Vader overgezonden worden, zullen plaatsgrijpen voor Mijn Tweede Komst. Steden zullen verdwijnen, landen zullen overspoeld worden met de stromen van Mijn Vaders toorn en aardbevingen zullen van een dergelijke omvang zijn dat ze tezelfdertijd in meerdere landen voelbaar zullen zijn. Mijn dochter, de informatie over die steden, die enorm te lijden zullen hebben, werd jou reeds gegeven. Jullie moeten Mij jullie tranen aanbieden, als zoenoffers voor de zonden van diegenen van wie het lot in duisternis ligt. Zonder jullie lijden kan Ik niet doen wat nodig is om deze zielen te redden. Wees dus a.u.b. vrijgevig met jullie pijn en Ik zal barmhartigheid aan de dag leggen voor diegenen die jullie voor Mij plaatsen. Bergen zullen wegzinken, meren zullen opgaan in de zeeën en het land zal met een derde verminderd worden. De regenval, die overeenkomt met Mijn tranen van smart vanwege de haat in de harten van de mensen, zal blijven aanhouden, tot Mijn tranen door de verzoening van de zondaars die zich zullen bekeren, weggeveegd worden. (Boek der Waarheid- Boodschap van de Heer op 20 februari 2014)

De duivel is zich dezer dagen met ongekende krachten aan het inspannen om deze wereld en de kerk moreel om zeep te helpen, om zielen te roven en mee te sleuren naar de hel. Laten wij ons extra inspannen om méér te bidden en offers te brengen, om de Hemel te helpen! Om die klimaatspijbelaars en die abortuspromoters te bekeren! Om Jezus en Maria te troosten! En wijden wij ons elke dag toe aan Onbevlekt Hart van Maria, ons toevluchtsoord, om weerstand te kunnen bieden aan al deze ‘waanzin’ die we rondom ons zien, ja, zelfs in de Kerk. Enkel veel gebed kan en zal iets uithalen! En richt gebedsgroepen op!

Mijn zeer geliefde dochter, het is belangrijk dat Mijn leerlingen op aarde begrijpen hoe gebed de mensheid zal, en kan, redden. De kracht van het gebed, en vooral het bidden van de heilige Rozenkrans, die het Beest machteloos maakt, mag niet onderschat worden. Om meer zielen te redden, moeten jullie bovendien het Kroontje van de Goddelijke Barmhartigheid bidden.

Selecteer de kruistochtgebeden die Ik jullie schonk, en bid deze zo, dat jullie je tijdens elke gebedsbijeenkomst op verschillende verzoeken kunnen richten. Als jullie bijvoorbeeld het kruistochtgebed om de genade van kwijtschelding bidden, doe dat dan op zo’n manier dat de gebedsgroep zich die dag kan concentreren op een selectie van kruistochtgebeden, die om Gods bescherming voor de zielen vragen. Focus jullie dan een andere dag op een selectie van gebeden die jullie gegeven zijn voor de bescherming van priesters en geestelijken.

Deze kruistochtgebedsgroepen zullen, zodra zij overal ter wereld gevormd zijn, de wapenrusting worden die nodig is om de vijand op meer manieren te verslaan dan jullie voor mogelijk houden. (Boek der Waarheid – 7 maart 2013)

Hier vindt u de gebundelde Kruistochtgebeden

Informatie over de vorming van Kruistochtgebedsgroepen

Meer info:

http://dewaarschuwing.be/index.html

Bestellen

Paus Benedictus bidt de Rozenkrans
De redactie Avatar

Published by

Categories:

8 reacties op “De wereld anno 2019: klimaatwaanzin, abortuswaanzin,…”

  1. lunsius Avatar
    lunsius

    Hier is sprake van een massabegeestering. Een waas is over de volkeren nedergedaald. De psychoses van weleer zijn oven komen drijven. Argumenten en protestdemonstraties helpen niet, alleen het intreden in Gods heiligdom, het bidden in geest en waarheid verzoening afroepend over onze bloedschulden die verder teruggaan dan ons oog kan zien, verder dan hetgeen ons verteld wordt in de annalen der geschiedenis, want Christus’ bloed is sterker dan de erfsmetten van het bloed van Abel dat om wraak roept in een schier eindeloze spiraal van wraak en wederwraak. Och Vader onferm U over ons. Zie neer op Christus’ Kruisoffer en onze gebeden die daar beroep op doen! Want Hij is ons laatste redmiddel in deze vloed die ons allen dreigt te verslinden.

    1. aalst Avatar
      aalst

      elke keer lees je Jezus zei ””maar tegen wie spreekt Jezus dan?

  2. Jozef Avatar
    Jozef

    De mensen lijden aan de behoefte om zichzelf te vernietigen. Dit komt door een veel te snelle welvaartsstijging van de afgelopen 100 jaar. Dezelfde massapsychose zag je tijdens het tweede Vaticaanse Concillie, hoe kan ik het universele katholieke geloof het snelste vernietigen? Door de oprichting van een Oecumenenische kerk, een democratische gekozen parochiebestuur, een afschaffing en een verbod op de Tridentijnse liturgie en de afschaffing van het Seminarie, benoeming vrouwelijke pastoraat werkers (vrouwelijke priester (priesteres)) en het plegen van enkele staatsgrepen in het Vaticaan in 1958 en 2013. Een snellere zelfvernietiging je niet bedenken. Het tweede Vaticaanse Concillie kunnen we daarom beter het zelfmoord Concillie noemen.

  3. Johan Avatar
    Johan

    Gaan we het ooit allemaal kunnen tegenhouden ? De WIL is er nog niet eens hiertoe !!

  4. Johan Avatar
    Johan

    Hebben jullie ook een Facebookpagina ? Ik heb nog meer schunnige pamfletten onderschept van die ‘fraaie ‘ jongeren namelijk…

    1. Restkerk-redactie Avatar
      Restkerk-redactie

      Helaas neen, maar u kunt hier altijd verwijzen naar uw bron, door middel van een link.

  5. willy Avatar
    willy

    Neem er ook nog eens de migratiewaanzin bij en het plaatje is compleet , het is een ware indoctrinatie zaan het worden waar jongeren en ouderen gewoon in trappen!

  6. Jacob de Meerdere Avatar
    Jacob de Meerdere

    Beste vrienden en gelovigen in de ware levende GOD JEZUS, nu gaat snel gaan en het is gelijk een trein die hol is geslagen.
    de duisternis zal nu snel over ons komen, niet dat wij bang moeten hebben. Diegene die trouw zijn aan Heer Jezus en dagelijks bidden zullen bescherm zijn, maar zoals hierboven al vermeld moeten Onze Lieve Heer Helpen door zoveel als kan te bidden voor de zielen die deze demotraties organiseren en die niet eens weten, welke domegheden ze tentoon spreiden en nog erger hun volgelingen/de schaapjes die niet beter wetenen meesleuren in deze val.

    Nog eens Heilige Vader ze weten niet wat ze doen vergeef het hen.
    Laat ons veelvuldig bidden voor hen dat de Heilige Geest hen mag verlichten, zei kennen dan ook niet eens de WAARSCHUWING.

    De litanie tot de Heilige Geest is een heel doetreffend gebed voor hen.