Twee dagen nadat een Superbloedmaan zichtbaar was boven Amerika en precies op de 46ste verjaardag van de Roe v. Wade beslissing, waardoor abortus in de VS werd gelegaliseerd, keurden Democratische senatoren in de staat New York in allerijl een nieuwe en verregaande abortuswet goed, de Reproductive Healt Hact 38-24 genaamd. Deze wet zal abortus toelaten tot aan de geboorte. New York legaliseerde abortus in 1970, drie jaar vóór de beslissing van het Hooggerechtshof in Roe v. Wade.

De wet zegt dat “ieder individu dat zwanger wordt het fundamentele recht heeft om de zwangerschap volledig uit te dragen, een kind te baren, of een abortus te hebben.” Daardoor wordt de eerdere erkenning van de staat, dat niet-geboren baby’s die ouder zijn dan 24 weken, als potentiële slachtoffers van moord kunnen gezien worden, teniet gedaan. Tevens wordt abortus volledig uit de strafwet geschrapt, en wordt het “gezondheidsmedewerkers” die geen dokters zijn, ook toegelaten om abortussen uit te voeren.

Senator-meerderheidsleider Andrea Stewart-Cousins verklaarde vóór de stemming: “We hebben een president die het heel, heel duidelijk heeft gemaakt dat hij Roe v. Wade wil bannen. Vandaag, hier in New York, zeggen we nee, en we zeggen niet enkel nee. We zeggen dat hier in New York, de gezondheid van de vrouwen telt. We zeggen hier in New York, dat het leven van de vrouwen telt. We zeggen hier in New York dat de beslissingen van de vrouwen tellen.”

Gisteren raakte nog bekend dat Planned Parenthood vorig jaar 332.757 abortussen uitvoerde en $563,8 miljoen ontving via de belastingen – een record. De abortusgigant is in totaal meer dan $2,2 miljard waard.

Ondergang New York City

Mijn dochter, de waarheid kan soms ondraaglijk zijn, maar er zal door Mijn Vader gerechtigheid gebracht worden over die landen die zijn Woord ontheiligen. Al die straffen die door Mijn Vader overgezonden worden, zullen plaatsgrijpen voor Mijn Tweede Komst. Steden zullen verdwijnen, landen zullen overspoeld worden met de stromen van Mijn Vaders toorn en aardbevingen zullen van een dergelijke omvang zijn dat ze tezelfdertijd in meerdere landen voelbaar zullen zijn. Mijn dochter, de informatie over die steden, die enorm te lijden zullen hebben, werd jou reeds gegeven. (20 februari 2014)

Er zijn heel wat mensen die reeds een droom of een visioen ontvingen over de komende ondergang en vernietiging van New York City, de grootste stad in de staat New York.

Deze man zag in een droom hoe New York dezelfde ramp zou te verduren krijgen als Fukushima in 2011 (aardbeving, tsunami en nucleaire meltdown).

9 visioenen over de vernietiging van New York door een tsunami:

 

Dit wil gewoon zeggen dat deze scène uit “The Day after Tomorrow” ooit werkelijkheid zal worden…

 

Bron: ETH

 

 

 

 

De redactie Avatar

Published by

Categories:

28 reacties op “Twee dagen na de bloedmaan over de VS keuren de Democraten in New York een nieuwe abortuswet goed, die abortus tot aan de geboorte toelaat”

  1. willy Avatar
    willy

    Zou het toeval zijn denk je, nu ik ken wel iets van weerkunde en ik kan schrijven dat een bloedmaan geen invloed heeft op de aarde , bij sommige mensen misschien wel , maar natuurkundig niet, wel goed artikel!

    1. lunsius Avatar
      lunsius

      De bloedmaan heeft astronomisch gezien geen betekenis, maar bedenk wel dat er pur sang Satanisten achter deze wetgeving zitten en die houden ervan om op dit soort dingen te letten. Bij volle maan zijn ze ook altijd erg actief.

  2. lunsius Avatar
    lunsius

    Deze laattijdige abortuswet kan door het Hooggerechtshof ongeldig worden verklaard, hetgeen een sprankje hoop geeft. Ik zal u niet shoqueren met de meer dan verschrikkelijke details van zo’n abortus. Laat volstaan dat een dergelijk kindje een veel acuter pijngevoel heeft dan een volwassene. Buiten het morele aspect van de abortus zelf is dit soort een marteling van het ergste soort.

  3. lunsius Avatar
    lunsius

    Een vulkanische uitbarsting en opeenvolgende inzinking, zo’n 730.000 jaar geleden, op de Kaapverdische eilanden heeft toen een tsunami veroorzaakt met een hoogte van 240 meter die met een snelheid van 300 km/uur richting oostkust van de Verenigde Staten is aangestormd. Nauwkeurige geologische onderzoekingen hebben uitgewezen dat zulks opnieuw kan gebeuren, vanwege de instabiliteit van het eilandmassif (er loopt een breuk die slechts een flinke zet moet krijgen om tot een afsplitsing van het eiland te komen met een tsunami tot gevolg). Het is een reëel gevaar, alleen niemand weet of dat binnenkort gaat gebeuren of pas over tienduizenden jaren.

    https://www.theguardian.com/world/2015/oct/02/volcano-collapse-caused-mega-tsunami-cape-verde-fogo-scientists-study

    1. Johan Avatar
      Johan

      Liefst zo snel mogelijk !

    2. Hero de Jong { Profeet } Avatar

      |
      @lunsius,
      ik geloof, dat onze planeet Arde, nu : 6244 jaar oud is …!?

  4. Jeanine Gilis Avatar
    Jeanine Gilis

    Dat dat voor de deur staat weten we, maar dat heeft niets met die bloedmaan te maken. Alleen als je de Joodse kalender kent en weet dat (zoals in Gen 1,14 staat) zon en maan geschapen zijn om tot TEKENS te zijn en de door God ingestelde 7 (Joodse) feesten aan te geven, weet je dat er een adembenemend verband bestaat tussen alle zons- en maansverduisteringen in de eindtijd: https://www.watchmanalexander.com/blog/were-still-in-the-midst-of-the-blood-moons-phenomenon
    Ik kan hier jammer genoeg het schema niet meteen bijzetten: doorscrollen tot na de 2de helft van het filmpje

    1. FatimadeJong Avatar

      EH, KAN VIDEO NIET VINDEN. WAAR?? DANK.

  5. Vrede van Christus. Avatar
    Vrede van Christus.

    De wereld is mooi, maar de mens, een mens vernietigd zichzelf maar ook een ander! De mens roept door de doodzonde de ellende over zichzelf heen. Bloedmaan is altijd een teken van miserie, hetzij hier, dan daar, maar nu ze de wet des doods hebben aanvaard, hebben gezaaid, zullen ze het ook oogsten!
    Vergeef hun Vader, want zij weten niet wat zij doen, Amen.

    1. Johan Avatar
      Johan

      Bloedmaan of niet, we hebben nu al miserie. Voor de rest gaat het om een zuiver astronomisch verschijnsel, waarvan ik overigens nog ferm genoten heb…!

    2. Jeanine Gilis Avatar
      Jeanine Gilis

      Voor FatimadeJong het is geen “filmpje”, het is een document waar het schema dat ik wou tonen instaat in de tweede helft, vandaar dat je moet scrollen, zoals voor een filmpje

  6. lunsius Avatar
    lunsius

    De beschrijving van het fenomeen in de dromen van de mensen hierboven is geen standaard tsunami, want die worden door een ondergrondse aarbeving veroorzaakt. De energie van een dergelijke golf is in de diepte. Op het water verhoogt de tsunami misschien anderhalf meter en vormt geen gevaar voor de scheepvaart. Pas als de onderkant de bodem gaat raken, bij een kust komende, wordt de energie naar boven gestoten en ontwikkelt zich de vloedgolf die bijna nooit hoger is dan 25 meter. Indien een stuk eiland in zee zinkt, zoals bij de Kaapverdische eilanden, dan krijg je een vloedgolf die makkelijk 100 meter hoog kan zijn of nog veel hoger. Dat is dus heel iets anders. De energie in zo’n gigagolf is ook duizenden malen groter, en dus veel en veel gevaarlijker, dan bij een standaard tsunami.

  7. Marrie Avatar
    Marrie

    Kan Trump dat niet verbieden dan ? De democraten hebben toch geen meerderheid in de Senaat ?

    1. Johan Avatar
      Johan

      Die zal heel zeker zijn veto wel stellen hoor.

  8. FatimadeJong Avatar

    BAAS IN EIGEN BUIK? DAN IS HET ONGEBOREN KINDJE OOK BAAS IN EIGEN BUIK.
    AFBLIJVEN DUS! BRRRRR.

  9. Sergeant yves Avatar
    Sergeant yves

    De machten van het kwaad gaan tot het uiterste en zetten nu alles op alles want hun tijd raakt op. De satan tracht nu zoveel mogelijk zielen let zich mee te trekken en de mensen die hieraan meewerken doen dit merendeels onbewust daar zij simpelweg ongelovig zijn. Niettemin hoop ik dat aan dit kwaad spoedig een einde komt en dat de tijd verkort wordt zoals Jezus belooft heeft.

  10. knightofgodslight Avatar

    Wat een verschrikkelijk nieuws. Vreest men God dan helemaal niet meer?

    1. Johan Avatar
      Johan

      Blijkbaar niet… Ze hebben erom gevraagd, nu moeten ze het maar weten. Geen medelijden !

  11. Johan Avatar
    Johan

    Wat mij betreft kan de straf niet hard genoeg zijn ! En nog liever vandaag dan morgen ! Tabula rasa !!

    1. Eric Avatar
      Eric

      Johan, wraak is alleen aan God, wij moeten uit liefde voor de zielen bidden voor hun behoud.

  12. Pierre Stavast Avatar
    Pierre Stavast

    Ik constateer iets en stel een vraag. waarom duurt de moderatie opeens zo lang? Willen jullie alleen maar je eigen verhalen horen? Zijn jullie bang voor een ander geluid? De waarheid kan echt wel tegen een stootje.

    1. Pierre Stavast Avatar
      Pierre Stavast

      Dit is nepnieuws, restkerk, en dat weten jullie zelf heel goed.

      1. Restkerk-redactie Avatar
        Restkerk-redactie

        Niets nepnieuws! Het artikel spreekt over abortus in de staat New York, goedgekeurd door de Staatssenaat, niet in de hele VS! En dat de bloedmaan iets met onheil zou te maken hebben zeggen wij niet- het is gewoon om te wijzen op de samenloop ervan. Satanisten houden van symboliek!
        Ziehier van onze bron, de grootste pro-life site ter wereld:

        Both chambers of the New York state legislature voted Tuesday on legislation to enshrine a “fundamental right” to abortion in state law and eliminate protections for preborn babies until birth, in votes set to mark the anniversary of Roe v. Wade.

        The state Senate voted 38-24 in favor of the so-called “Reproductive Health Act” Tuesday evening, the Albany Times-Union reports, a bill that has repeatedly cleared the state Assembly in years past but been blocked by the formerly-Republican Senate. Following the Senate vote, the Assembly passed it 92-47.

        The bill declares that “Every individual who becomes pregnant has the fundamental right to choose to carry the pregnancy to term, to give birth to a child, or to have an abortion,” erases the state’s recognition of preborn babies older than 24 weeks as potential homicide victims, removes abortion from the penal code entirely, and allows licensed health practitioners other than full doctors to commit abortions.

        URGENT: Tell Gov. Cuomo to apologize for using World Trade Center to celebrate abortion. Sign the petition here.

        “We have a president who’s made it very, very clear that he wants to overturn Roe v. Wade,” Senate Majority Leader Andrea Stewart-Cousins declared before the vote. “Today, here in New York, we are saying no […] and we’re not just saying no. We’re saying that here in New York, women’s health matters. We’re saying here in New York, women’s lives matter. We’re saying here in New York, women’s decisions matter.”

        https://www.lifesitenews.com/news/new-york-legislature-votes-to-protect-roe-legalize-abortion-up-to-birth

      2. Pierre Stavast Avatar
        Pierre Stavast

        Zoals jullie zelf nu kunnen lezen, heeft de NY senaat het recht op abortus bevestigd. Dat dit tot de geboorte zou mogen plaatsvinden staat niet in de resolutie en is de interpretatie van die pro-life-site. Dit is dus typerend voor nepnieuws, een interpretatie wordt als feit opgediend. Maar jullie zijn toch niet meer te redden.

      3. Restkerk-redactie Avatar
        Restkerk-redactie

        Sorry, maar u bent diegene die nepnieuws verkondigt. Het staat er wél in, en Kardinaal Dolan sprak erover:

        Comment van Fox News: The archbishop of New York speaks out on ‘Fox & Friends’ on calls to excommunicate Catholic Gov. Cuomo over New York’s new legislation that legalizes abortion up to birth.

    2. knightofgodslight Avatar
      knightofgodslight

      Eerlijk gezegd Pierre, ja, ik wil alleen maar “onze” eigen verhalen horen! En weet je waarom? Omdat deze site is gebaseerd op de Waarheid van de Bijbel, op de funderingen van de Enige, Ware Katholieke Kerk onder leiding van Paus Benedictus, op het geloof in de engelen en de heiligen. Ik ben zo moe van al die kritiek op het christendom die je dagelijks leest in de media en dat als pulp over ons wordt uitgebraakt, zonder dat wij er om vragen. Het voelt werkelijk als een verademing om gelijkgestemden hun mening te lezen, zonder ‘all the time’ op je hoede te zijn voor valse stellingen of kritieken. Dank u.

  13. FatimadeJong Avatar

    Links steunt de moord op 27.000.000 kids per jaar (!) wereldwijd (http://www.numberofabortions.com/). En steun staat gelijk aan de daad zelf, leert onze Kerk. Dit betekent dat ruwweg 27m vaders en 27m moeders verdoemd zijn en dan natuurlijk nog allen die hen steunen. Enough said.

    1. Restkerk-redactie Avatar
      Restkerk-redactie

      Tenzij ze berouw tonen en zich bekeren.