Twee dagen na de bloedmaan over de VS keuren de Democraten in New York een nieuwe abortuswet goed, die abortus tot aan de geboorte toelaat

Twee dagen nadat een Superbloedmaan zichtbaar was boven Amerika en precies op de 46ste verjaardag van de Roe v. Wade beslissing, waardoor abortus in de VS werd gelegaliseerd, keurden Democratische senatoren in de staat New York in allerijl een nieuwe en verregaande abortuswet goed, de Reproductive Healt Hact 38-24 genaamd. Deze wet zal abortus toelaten tot aan de geboorte. New York legaliseerde abortus in 1970, drie jaar vóór de beslissing van het Hooggerechtshof in Roe v. Wade.

De wet zegt dat “ieder individu dat zwanger wordt het fundamentele recht heeft om de zwangerschap volledig uit te dragen, een kind te baren, of een abortus te hebben.” Daardoor wordt de eerdere erkenning van de staat, dat niet-geboren baby’s die ouder zijn dan 24 weken, als potentiële slachtoffers van moord kunnen gezien worden, teniet gedaan. Tevens wordt abortus volledig uit de strafwet geschrapt, en wordt het “gezondheidsmedewerkers” die geen dokters zijn, ook toegelaten om abortussen uit te voeren.

Senator-meerderheidsleider Andrea Stewart-Cousins verklaarde vóór de stemming: “We hebben een president die het heel, heel duidelijk heeft gemaakt dat hij Roe v. Wade wil bannen. Vandaag, hier in New York, zeggen we nee, en we zeggen niet enkel nee. We zeggen dat hier in New York, de gezondheid van de vrouwen telt. We zeggen hier in New York, dat het leven van de vrouwen telt. We zeggen hier in New York dat de beslissingen van de vrouwen tellen.”

Gisteren raakte nog bekend dat Planned Parenthood vorig jaar 332.757 abortussen uitvoerde en $563,8 miljoen ontving via de belastingen – een record. De abortusgigant is in totaal meer dan $2,2 miljard waard.

Ondergang New York City

Mijn dochter, de waarheid kan soms ondraaglijk zijn, maar er zal door Mijn Vader gerechtigheid gebracht worden over die landen die zijn Woord ontheiligen. Al die straffen die door Mijn Vader overgezonden worden, zullen plaatsgrijpen voor Mijn Tweede Komst. Steden zullen verdwijnen, landen zullen overspoeld worden met de stromen van Mijn Vaders toorn en aardbevingen zullen van een dergelijke omvang zijn dat ze tezelfdertijd in meerdere landen voelbaar zullen zijn. Mijn dochter, de informatie over die steden, die enorm te lijden zullen hebben, werd jou reeds gegeven. (20 februari 2014)

Er zijn heel wat mensen die reeds een droom of een visioen ontvingen over de komende ondergang en vernietiging van New York City, de grootste stad in de staat New York.

Deze man zag in een droom hoe New York dezelfde ramp zou te verduren krijgen als Fukushima in 2011 (aardbeving, tsunami en nucleaire meltdown).

9 visioenen over de vernietiging van New York door een tsunami:

 

Dit wil gewoon zeggen dat deze scène uit “The Day after Tomorrow” ooit werkelijkheid zal worden…

 

Bron: ETH