kastijding

Bosbranden Californië: villa’s van vele celebrities tot op de grond afgebrand

Mensen vluchten weg van Malibu – een voorstad van Los Angeles waar vooral veel celebrities wonen. Foto: DailyMail

De bosbranden in Californië, die razen net ten westen van Los Angeles, nabij de chique buurten van Malibu en Calabasas, eisen hun tol. Er zijn al doden gevallen en tal van chique villa’s van celebrities worden door het vuur bedreigd of zijn reeds tot op de grond afgebrand.

De ‘Woolseybrand’ in Zuid-Californië heeft reeds de bekende ‘Bachelor Mansion’ en woonst van Kim Kardashian en Kanye West bereikt in Calabasas, en heeft reeds 35.000 hectare in de as gelegd. Andere leden van de Kardashian familie moesten ook hun woonst verlaten. De woonst van Caitlyn Jenner (Amerika’s meest bekende transgender) in Malibu lag eveneens in het pad van een bosbrand, alsook de villa’s van Will Smith en Lady Gaga. Andere celebrities die getroffen werden omvatten Neil Young, Miley Cyrus, Cher, Denise Richards en de voormalige Amerikaanse voetbalster Eric Wynalda, die zijn dure villa zag afbranden op de televisie. Eer zijn reeds honderdduizenden geëvacueerd uit de bedreigde gebieden.

Foto: Daily Mail

Cher, een bekende Amerikaanse zangeres en actrice postte op twitter: “Ik ben bezorgd over mijn huis, maar er is niets dat ik kan doen. Huizen van vrienden zijn afgebrand. Ik kan de gedachte dat er geen Malibu meer is, niet dragen. Ik heb een huis in Malibu gehad sinds 1972.”

Een villa in Malibu gaat in de vlammen op. Foto: Daily Mail.

Bron: Daily Mail


advertentie

Categorieën:kastijding

5 antwoorden »

 1. Volgens de Gouverneur een gevolg van de opwarming van de aarde en zo probeert de mens zichzelf te verdedigen !!

 2. People need to place the Seal of the Living God in their house to protect against disaster.
  My family was evacuated due to bushfires and before we left our family home, I placed The Seal in the window facing the bushfire. Do not hesitate to call on God! He’s the first resort not the last. Pray! And If you know anyone facing disaster, please pass this advice on.
  (My house was fine. The wind changed and we all lost nothing)

 3. |
  zo`lang als ‘r zulke dingen gebeuren (of vergelijkbaar) dan weet je zeker dat Jezus nog`niet terug is — dus mocht ‘r straks iemand komen, met groot mondiaal geweld, die zegt : “” IK BEN het !!”” … maar de_vrede blijft uit, dan weet je dat de echte Christus, nog`niet is verschenen …

 4. De vuren worden door de nieuwsmedia de meest verwoestende branden genoemd in de geschiedenis van California. Het is dus niet de zoveelste ramp. California is de meest progressieve staat van de Verenigde Staten, de meest ontaarde. Het is een Sodom en Gomorrah. Toen Trump gekozen werd in plaats van die vreselijke dame gingen er in Californië woedende stemmen op om zich los te scheuren van de Verenigde Staten. Als het een land was zouden ze wat hun BNP betreft op nr. 9 staan van de wereldranglijst. Maar die rijkdom heeft geen morele waarden bijgebracht, integendeel. Degenen die zich opwinden over het feit dat sommigen dit zien als een straf van God beseffen niet dat de wereld zich in een fundamenteel andere situatie bevindt dan enkele tientallen jaren geleden. Op de drempel van het Vrederijk, waar we altijd voor bidden in het Onze Vader (Uw Rijk kome), zijn we nu gekomen in de periode van Gods handelend optreden. Daarom mag tegenwoordig iedere grote gebeurtenis als een teken worden gelezen.

 5. google…..het boek der waarheid……lees het en je zult een stuk wijzer worden.