Bosbranden Californië: villa’s van vele celebrities tot op de grond afgebrand

Mensen vluchten weg van Malibu – een voorstad van Los Angeles waar vooral veel celebrities wonen. Foto: DailyMail

De bosbranden in Californië, die razen net ten westen van Los Angeles, nabij de chique buurten van Malibu en Calabasas, eisen hun tol. Er zijn al doden gevallen en tal van chique villa’s van celebrities worden door het vuur bedreigd of zijn reeds tot op de grond afgebrand.

De ‘Woolseybrand’ in Zuid-Californië heeft reeds de bekende ‘Bachelor Mansion’ en woonst van Kim Kardashian en Kanye West bereikt in Calabasas, en heeft reeds 35.000 hectare in de as gelegd. Andere leden van de Kardashian familie moesten ook hun woonst verlaten. De woonst van Caitlyn Jenner (Amerika’s meest bekende transgender) in Malibu lag eveneens in het pad van een bosbrand, alsook de villa’s van Will Smith en Lady Gaga. Andere celebrities die getroffen werden omvatten Neil Young, Miley Cyrus, Cher, Denise Richards en de voormalige Amerikaanse voetbalster Eric Wynalda, die zijn dure villa zag afbranden op de televisie. Eer zijn reeds honderdduizenden geëvacueerd uit de bedreigde gebieden.

Foto: Daily Mail

Cher, een bekende Amerikaanse zangeres en actrice postte op twitter: “Ik ben bezorgd over mijn huis, maar er is niets dat ik kan doen. Huizen van vrienden zijn afgebrand. Ik kan de gedachte dat er geen Malibu meer is, niet dragen. Ik heb een huis in Malibu gehad sinds 1972.”

Een villa in Malibu gaat in de vlammen op. Foto: Daily Mail.

Bron: Daily Mail


advertentie