WOIII loert weer om de hoek: er wordt een nieuwe false flag chemische aanval voorbereid in Syrië om Westers ingrijpen te rechtvaardigen

030323-N-6946M-001 At sea aboard USS Cape St. George (CG 71) Mar. 23, 2003 -- A Tomahawk Land Attack Missile (TLAM) is launched from the guided missile cruiser USS Cape St. George. Cape St. George is operating in the eastern Mediterranean Sea conducting missions in support of Operation Iraqi Freedom. Operation Iraqi Freedom is the multi-national coalition effort to liberate the Iraqi people, eliminate IraqÕs weapons of mass destruction, and end the regime of Saddam Hussein. U.S. Navy photo by Intelligence Specialist 1st Class Kenneth Moll. (RELEASED)

De laatste slag in Syrië heeft sinds kort een aanvang genomen, namelijk die om de Idlib provincie in het noorden van Syrië, het laatste bolwerk van de islamisten. Maar opnieuw dreigen Amerika en Rusland lijnrecht tegenover elkaar te komen staan. Het is nu de derde keer dat er een chemische false flag aanval wordt georkestreerd, om een aanval van de “Westerse coalitie” tegen Assad en diens bondgenoten te rechtvaardigen, om zo Assad trachten ten val te kunnen brengen. Derde keer, laatste keer? 

Reeds in april dit jaar schreven we:

“De oorlog in het Midden-Oosten zal andere naties erbij betrekken. De andere landen, van het Westen, zullen een reactie uitlokken van Rusland en China. Dat alles zal eindigen in een wereldoorlog”(Jezus Christus op 18 maart 2011).

Het is vandaag 11 april en we staan op de rand van een derde Wereldoorlog. Reeds in 2013 was er de rode lijn waarvan Obama toen zei dat die overschreden was (een zogezegde gasaanval door het Syrische leger) en hij dreigde met militair ingrijpen. Rusland, die toen reeds aanwezig was in Syrië, zei dat ze alles gingen neerschieten (raketten en vliegtuigen) dat betrokken zou zijn in een aanval. Obama heeft zich toen teruggetrokken. Nu, vijf jaar later, is er opnieuw zo’n gasaanval, net op het moment dat het Syrische leger op het punt staat om de stad Douma te veroveren op de rebellen, vlak buiten Damascus. De gasaanval is duidelijk een “false flag aanval” uitgevoerd door de rebellen om het Westen ertoe aan te zetten hun verlangen in te willigen: de regering van Assad omver werpen en wie weet zelfs Assad vermoorden, net zoals ze met Kadhaffi gedaan hebben in Libië. Dat land is nu wat ze noemen een “failed state”.  Trump, die ten tijde van de regering Obama fel tegen een militair ingrijpen was in Syrië, en dit ook liet blijken tijdens zijn kiescampagne, noemt Assad nu “een beest”, beschuldigde Poetin van medeplichtigheid en zwoer om militair in te grijpen. Verwacht wordt dat hij vandaag een beslissing zal nemen. En waarop baseert Trump zich? Op de berichtgeving van de zogenaamde “White Helmets”, die collaboreren met de rebellen in Syrië. Rusland liet al verstaan dat ze iedere raket die binnenkomt zullen neerhalen en daarna ook de lanceerplatformen zullen vernietigen. Als DIT gebeurt, dan is WOIII begonnen…

Het is toen zover niet gekomen, omdat ze de Russen bewust uit hun vizier hielden, en slechts reeds geëvacueerde bunkers, commandocenters en munitiedepots bombardeerden.

Maar nu, 11 september 2018, precies 17 jaar na de aanslagen van New York in 2001, en precies 5 maanden na de vorige chemische false flag, zeggen de aanwezige Russen in Syrië dat enkele met de rebellen geallieerde nieuwsmedia reeds begonnen zijn met het filmen van de in scène gezette chemische aanval, en dat ze het beeldmateriaal spoedig (misschien vanavond al) zullen overhandigen aan tal van nieuwsmedia, die dit vervolgens zullen tonen als “bewijsmateriaal” van een chemische aanval door het “regime” van president Assad. Het nieuwskanaal RT en de Russische overheid waarschuwt reeds sinds enkele weken dat er een nieuwe chemische false flag wordt voorbereid, dat er wapens en chemische gasflessen aan rebellen werden overhandigd, steeds met details van de plaats, het tijdstip en de betrokkenen.

Uiteraard heeft Amerika reeds hun besluit genomen: indien er een “chemische aanval” plaatsvindt, dan krijgt Assad de schuld en zullen ze ingrijpen, harder dan de vorige keer. Amerika en de bondgenoten willen nog altijd maar één ding: het land omverwerpen en overleveren aan de moslimrebellen/terroristen. Dat daarbij talloze onschuldigen, en dan vooral christenen, vervolgd en vermoord worden, zal hen worst wezen.

De bekende foto uit 2013 van wijlen Amerikaans senator John McCain (enkele weken geleden overleden aan hersenkanker) die poseert met Syrische rebellen, waarvan sommigen (toekomstige) leden van IS. Ook de opperbevelhebber van IS stond op de foto, achter McCain. Na zijn dood werd McCain geëerd door de Amerikaanse wapenfrabrikant Lockheed Martin. Hij werd ook wel John “regime change” McCain genoemd, omdat hij geen gelegenheid onbenut liet om op te roepen tot oorlog en het omver werpen van “regimes”, zoals ook in Oekraïne.

Hoe dan ook lijken ze vastbesloten om door te gaan met hun agenda, ook als daarbij een confrontatie met Rusland in zit. Dat kan niet goed aflopen. De Russen lieten op hun beurt weten ook geen rekening meer te houden met eventuele Amerikaanse troepen in rebellengebied, zoals aan de grens met Irak. Ze bombarderen gewoon de rebellen, en als daar Amerikaanse soldaten bij zijn: pech.

Het is voorzegd dat er een nieuwe wereldoorlog zal komen, dit om de komst van de Vredebrenger (de Antichrist) in te luiden, die er een eind aan zal maken. Die vredebrenger zal goed bevriend worden met Bergoglio, en ze zullen samenwerken om de ene-wereldkerk te vormen. Staat het voor de deur, of is dit nog maar weer een scheet in een glas water? We zullen zien. Het lijkt ons best om niet onvoorzien te zijn als het dan toch gebeurt.

“Oorlogen zullen wortel schieten en zich ontrollen als stormen in de woestijn waarbij ze in een stroomversnelling zullen raken en al diegenen, die het gevoel hebben dat hun vrede gegarandeerd is, als een dief in de nacht zullen treffen. Er zullen zoveel landen bij betrokken zijn dat het iedereen zal overrompelen. Al vlug zal de Antichrist zich, te midden van het bloedvergieten, bekend maken. Verwarring, angst en het verlies van oogsten zullen het probleem verergeren. Niet lang daarna zal het derde zegel geopenbaard worden, wanneer de mens zal vechten om voedsel omdat hongersnoden de mensheid omklemmen. Verstoken van voedsel, uitgehongerd van geest en verstoken van hulp zal de mensheid naar alles en iedereen grijpen wat respijt biedt. De weg zal bereid zijn voor de komst en het zich aan de wereld bekendmaken van de Antichrist. Tegen die tijd zal de mensheid door de man van vrede, die zoveel hoop biedt, zodanig opgelucht zijn dat zij zijn gewillige slaven worden. Zij zullen zich laten inpalmen door zijn uitvoerig plan om de wereld te herstructureren en alle naties samen te brengen. Er zal hun gezegd worden dat het plan voor het welzijn van allen zal zijn en om de wereld te bevrijden van terrorisme. De vijanden, tegen wie hij zegt te strijden en over wie hij controle uitoefent, zijn onschuldige slachtoffers die door hem gebruikt worden in de misleiding die hij de wereld zal voorhouden. Wanneer de vrede – of dat wat op een wapenstilstand lijkt – hersteld is, zal de volgende fase komen: de eenmaking van alle naties, alle religies, alle landen. Dat is het moment waarop het verbond tussen de Valse Profeet en de Antichrist duidelijk zal worden.” (Boek der Waarheid – Jezus Christus, 16 maart 2013)