Kritiek op Bergoglio

Gelovigen riepen gisteren “Viganò! Viganò!…” op het Sint-Pietersplein

Categorieën:Kritiek op Bergoglio

5 antwoorden »

  1. Het is maar net wat gelovigen hiermee willen zeggen. Voor of tegen Vigano? Hangt er van af wat voor soort katholiek het is, want tegenwoordig heb je ze in verschillende visies op het R.K. Geloof.

    Eenheid is ver te zoeken. Maar er komt een schifting tussen de schapen en de bokken. Volgens mij gaat dat zo langzamerhand wel gebeuren.

  2. |
    NB : er lag ook reeds van tevoren al, bij de “reguliere” media, een contra`dossier klaar, met beschuldigingen richting mgr Vigano — zelfs het Reformatorisch Dagblad meldde, dat : Vigano slechts een *boze ambtenaar* zou wezen, die ook betrokken zou zijn geweest, bij de vernietiging van een bepaald dossier -( over zulke dingen, mogen wij ons NIET verbazen_!?