Crisis

Delen van Europa vervallen tot chaos

Bergoglio ontmoet migranten alvorens hen de voeten te wassen. Er waren zowel christenen als moslims bij – voor Bergoglio maakt dat namelijk geen enkel verschil uit. (L’Osservatore Romano/Pool Photo via AP)

Zeer spoedig zal zich in Europa een scheiding voordoen, die geheel en al verband houdt met de EU en het land waarin de Stoel van Petrus zich bevindt. Dat zal op een oorlog uitlopen, wat een ander soort van oorlog zal zijn dan de andere oorlogen. Maar het zal wreed zijn. Mensen zullen tegen elkaar opstaan in Duitsland, Italië en Frankrijk. Jullie moeten bidden dat Mijn volgelingen sterk blijven en jullie moeten ervoor zorgen dat in deze landen snel ‘Jezus aan de mensheid’-gebedsgroepen opgericht worden. (Boek der Waarheid; 26 februari 2013)

Deze profetie slaat op de scheiding in de EU betreffende de migranten die via Italië Europa binnenkomen. De scheiding gaat eerst en vooral om Polen en Hongarije die zich niet neerleggen bij de richtlijnen vanuit Brussel om massa’s migranten op te nemen, maar ook de scheiding in de samenleving zelf: links tegen rechts… pro-migant tegen anti-migrant… en uiteindelijk rechts tegen migrant en migrant tegen de gewone bevolking… Met andere woorden: chaos in de samenleving. In de profetie wordt gesproken over drie landen: Duitsland, Italië en Frankrijk. Dit zijn de landen die het meest te lijden hebben onder de migrantencrisis, vooral door het beleid van de regeringen aldaar.

In Frankrijk was er onlangs een escalatie van geweld in Calais:

De autoriteiten zeiden dat ze zo’n geweld in Calais nog nooit gezien hebben. Het Gatestone Instituut meldde dat de situatie in Frankrijk uit de hand loopt.

In Duitsland gaat het ook almaar slechter:

In de Duitsland bereikt het aantal criminele feiten (inbraken, moorden, verkrachtingen en aanrandingen,…) bedreven door migranten ongekende hoogten, maar de politie mag er van de overheid niets aan doen, en de feiten worden niet opgenomen in de misdaadstatistieken. Ook in asielcentra in Duitsland neemt het geweld almaar toe.

Duitsland staat reeds op de rand van anarchie:

Stefan Schubert, voormalig agent en auteur van de geruchtmakende bestseller ‘No-Go Zones: Zo capituleert de staat voor criminaliteit door buitenlanders’, heeft van een hooggeplaatste official bij de Duitse recherche de bevestiging gekregen dat de criminaliteitscijfers op last van hogerhand zwaar naar beneden worden gemanipuleerd, en met name criminaliteit die door migranten wordt begaan doelbewust niet wordt aangepakt en onderzocht. Het werkelijke oplossingspercentage van misdrijven in Duitsland bedraagt inmiddels nog maar een schamele 2,6%. Met andere woorden: onze Oosterburen balanceren dankzij Angela Merkels open grenzen op de rand van anarchie, maar niemand bij de overheid mag het zeggen, schrijven, horen of zelfs maar denken.

(Photo by Carsten Koall/Getty Images)

En Italië is het land bij uitstek waar elke dag duizenden migranten met gammele bootjes aankomen. Ook daar is felle weerstand tegen de migranten, en zijn er regelmatig confrontaties. Dit jaar zijn er verkiezingen, en de leider van de rechtse partij Lega Nord zegt dat als hij verkozen wordt, hij 100.000 migranten per jaar zal uitzetten.

We willen toch nog even het visioen aanhalen van de Noorse oude dame in 1968:

In 1968 kreeg in Valdes, Noorwegen een oude vrouw een visioen van God over de eindtijd. De evangelist Emmanuel Minos noteerde het, en maakte het jaren later bekend. Zij zag het moreel verval van de maatschappij en een grote geloofsafval in haar land en in heel Europa. Vlak voor het begin van de derde Wereldoorlog zag ze Europa overspoeld worden met migranten, dan zal Jezus komen (zoals voorzegd: de Waarschuwing) en dan breekt de Derde Wereldoorlog uit, die  volgens haar een korte oorlog zal zijn.

Dit stemt ook overeen me wat we lezen in de profetieën van het Boek der Waarheid. Het zal nu wel allemaal niet te lang meer duren.

Categorieën:Crisis

11 antwoorden »

 1. De vraag die wij ons mogen stellen is waarom God dit toelaat. Vassula Ryden kreeg in augustus 1990 een woord van God, toen zij Rhodos bezocht: “Het is om onze vreselijke zonden dat God dit toelaat. Jullie weten dat Ik jullie verboden heb te doden, mensengeslacht! Als jullie zeggen Mij toe te behoren en een deel van mijn Kerk te zijn, en preekt tegen het doden, hoe kunnen jullie dan doden? Hoe wagen jullie het te menen dat je in je recht staat en jullie onschuld tegenover Mij kunt volhouden op de Dag des Oordeels, als jullie misdaden tegen de ongeboren kinderen zich opstapelen ? Vanuit de Hemel zie Ik angstaanjagende beelden. Ach! Hoezeer lijd Ik als Ik zie hoe de schoot, die dit kindje laat ontwikkelen, het weigert en naamloos de dood instuurt en wel zonder spijt; de schoot die het vormde wil het zich niet meer herinneren. Tot dezen zeg Ik: Je kunt je zwaard scherpen, maar het wapen dat je hebt voorbereid zal je doden. Nu ben je niet zwanger van een kind maar van ondeugd. Je gaat Wrok ontvangen en Ongeluk baren. Je hebt een kuil gegraven, hem uitgediept, alleen om in je eigen valstrik te vallen! Je boosaardigheid zal op je hoofd terugkaatsen, je gewelddaad zal op je eigen hoofd terugvallen.” De remedie is simpel, een terugkeer tot God, waarbij de kruistocht gebedsgroepen de grond omspit om Gods zegen te ontvangen.

 2. Inderdaad deze chaos hebben we te danken aan Merkel, een burgeroorlog behoort tot de mogelijkheden . Europa is zonder slag of stoot bijna ingenomen door de islam en binnen tien jaar zullen velen landen in Europa een islamitische meerderheid hebben. Hier bij ons komen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen reeds moslimpartijen op, dus we leven in een tijd dat Europa overspoeld is door migranten met een andere cultuur, geloof, en politieke overtuiging die niet democratisch is !

 3. En vergeet Zweden niet. Ook op xandernieuws is daar veel over te lezen.

 4. @allemaal …?
  |
  sinds 1982 wist ik dat er groote veranderingen op stapel stonden — sinds 1989 wist ik dat het OORLOG zou worden — maar speciaal sinds 1998, dat de teloorgang van de moderne technologie, ons zal terugbrengen naar de OERTIJD — echter boven`al : het groote SCHISMA, tussen diegenen welk *de breede weg der religie* gaan, en hun die *de smalle WEG des geloofs* willen blijven volgen …!!

 5. De 3e wereldoorlog gaat vooraf aan de waarschuwingen.
  De drie dagen duisternis als de opening van het 6e zegel maakt juist een einde aan de 3e wereldoorlog en op het einde van de 3e dag van duisternis begint waarschuwing…

  Die Noorse vrouw heeft zich dan vergist in de volgord.

 6. @Piet …
  de noorse vrouw, werd niet objectief weergegeven, doch reeds *ge`interpreteerd* door degene die ooit haar woorden opschreef, en deze woorden : meende! te begrijpen -( met als gevolg dat ‘r dus fouten in`slopen …!?

 7. Hero de Jong { Profeet } ..08/02/2018 om 03:27,

  Ik heb het gegoogled, jij had gelijk ..de wereldoorlog en dan de wederkomst, ook staat er, dat wij de vluchtelingen zouden behandelen als de joden VOOR de oorlog, dus er staat ook niet -IN- de2e wereldoorlog.

  Maar hoezo worden de vluchtelingen slecht behandeld??
  Zij heeft misschien iets gezien aan de “oppervlakte” zonder nadere toelichting en daarop met haar gevoelens gereageerd en vandaaruit weergegeven.

  Want juist deze vluchtelingen zullen de islam willen afdwingen op velerlei wijzen en dat dan op burgeroorlogen zal uitlopen.
  En waarom heeft ze dan niet gezien dat de illuminati/vrijmetselaars dit zullen bewerken.

 8. De ‘Partij voor Democratie’ van de heer Baudet in Nederland kampt ook met ruzies, chaos binnen de partij, erg democratisch (?) .