Delen van Europa vervallen tot chaos

BERLIN, GERMANY - NOVEMBER 07: A supporter of the Alternative fuer Deutschland (Alternative for Germany) political party, holds a banner at a rally in the city center on November 6, 2015 in Berlin, Germany. The AfD, which has seen its popularity swing upward as Germany grapples with the migrants flood, is campaigning in local elections in Saxony-Anhalt scheduled for March of 2016 that will be a strong indicator of public sentiment in eastern Germany towards the migrants. The AfD, a relatively new political party that began with a right-of-center Eurosceptic platform, has seen some of its leading members use increasingly right-wing rhetoric in order to court anti-migrant votes. (Photo by Carsten Koall/Getty Images)
Bergoglio ontmoet migranten alvorens hen de voeten te wassen. Er waren zowel christenen als moslims bij – voor Bergoglio maakt dat namelijk geen enkel verschil uit. (L’Osservatore Romano/Pool Photo via AP)

Zeer spoedig zal zich in Europa een scheiding voordoen, die geheel en al verband houdt met de EU en het land waarin de Stoel van Petrus zich bevindt. Dat zal op een oorlog uitlopen, wat een ander soort van oorlog zal zijn dan de andere oorlogen. Maar het zal wreed zijn. Mensen zullen tegen elkaar opstaan in Duitsland, Italië en Frankrijk. Jullie moeten bidden dat Mijn volgelingen sterk blijven en jullie moeten ervoor zorgen dat in deze landen snel ‘Jezus aan de mensheid’-gebedsgroepen opgericht worden. (Boek der Waarheid; 26 februari 2013)

Deze profetie slaat op de scheiding in de EU betreffende de migranten die via Italië Europa binnenkomen. De scheiding gaat eerst en vooral om Polen en Hongarije die zich niet neerleggen bij de richtlijnen vanuit Brussel om massa’s migranten op te nemen, maar ook de scheiding in de samenleving zelf: links tegen rechts… pro-migant tegen anti-migrant… en uiteindelijk rechts tegen migrant en migrant tegen de gewone bevolking… Met andere woorden: chaos in de samenleving. In de profetie wordt gesproken over drie landen: Duitsland, Italië en Frankrijk. Dit zijn de landen die het meest te lijden hebben onder de migrantencrisis, vooral door het beleid van de regeringen aldaar.

In Frankrijk was er onlangs een escalatie van geweld in Calais:

De autoriteiten zeiden dat ze zo’n geweld in Calais nog nooit gezien hebben. Het Gatestone Instituut meldde dat de situatie in Frankrijk uit de hand loopt.

In Duitsland gaat het ook almaar slechter:

In de Duitsland bereikt het aantal criminele feiten (inbraken, moorden, verkrachtingen en aanrandingen,…) bedreven door migranten ongekende hoogten, maar de politie mag er van de overheid niets aan doen, en de feiten worden niet opgenomen in de misdaadstatistieken. Ook in asielcentra in Duitsland neemt het geweld almaar toe.

Duitsland staat reeds op de rand van anarchie:

Stefan Schubert, voormalig agent en auteur van de geruchtmakende bestseller ‘No-Go Zones: Zo capituleert de staat voor criminaliteit door buitenlanders’, heeft van een hooggeplaatste official bij de Duitse recherche de bevestiging gekregen dat de criminaliteitscijfers op last van hogerhand zwaar naar beneden worden gemanipuleerd, en met name criminaliteit die door migranten wordt begaan doelbewust niet wordt aangepakt en onderzocht. Het werkelijke oplossingspercentage van misdrijven in Duitsland bedraagt inmiddels nog maar een schamele 2,6%. Met andere woorden: onze Oosterburen balanceren dankzij Angela Merkels open grenzen op de rand van anarchie, maar niemand bij de overheid mag het zeggen, schrijven, horen of zelfs maar denken.

(Photo by Carsten Koall/Getty Images)

En Italië is het land bij uitstek waar elke dag duizenden migranten met gammele bootjes aankomen. Ook daar is felle weerstand tegen de migranten, en zijn er regelmatig confrontaties. Dit jaar zijn er verkiezingen, en de leider van de rechtse partij Lega Nord zegt dat als hij verkozen wordt, hij 100.000 migranten per jaar zal uitzetten.

We willen toch nog even het visioen aanhalen van de Noorse oude dame in 1968:

In 1968 kreeg in Valdes, Noorwegen een oude vrouw een visioen van God over de eindtijd. De evangelist Emmanuel Minos noteerde het, en maakte het jaren later bekend. Zij zag het moreel verval van de maatschappij en een grote geloofsafval in haar land en in heel Europa. Vlak voor het begin van de derde Wereldoorlog zag ze Europa overspoeld worden met migranten, dan zal Jezus komen (zoals voorzegd: de Waarschuwing) en dan breekt de Derde Wereldoorlog uit, die  volgens haar een korte oorlog zal zijn.

Dit stemt ook overeen me wat we lezen in de profetieën van het Boek der Waarheid. Het zal nu wel allemaal niet te lang meer duren.