100 jaar Fatima

Nieuwe film over het 3de Geheim van Fatima: “The Vatican Deception”

Foto: Starkprodcutions

Op 18 januari 2018 komt er een nieuwe documentaire in Première, namelijk “The Vatican Deception” [Het Vaticaans Bedrog]. Het omvat een diepgaand onderzoek in de afgelopen eeuw doorheen de lens van de Fatimaprofetieën, en biedt inzicht in de huidige crisis van het Vaticaan, hoe de crisis gelinkt is met globale sleutelgebeurtenissen, en waarom er een strijd is in het Vaticaan om de profetieën te verzwijgen.

Wat er verbijsterend is dezer dagen is hoe weinig mensen ooit gehoord hebben van de drie Geheimen van Fatima. In de jaren 1950, wist iedereen ervan. Ze werden in de media gepopulariseerd toen Warner Bros een Hollywood film uitbracht, en de Fatimafilm werd genomineerd voor een Academy Award in 1953. De wereld wist van de twee geheimen van Fatima, die tijdens WOII werden gepubliceerd, en de wereld wachtte op de openbaring van het mysterieuze Derde Geheim in 1960. Maar toen Paus Johannes XXIII aan de macht kwam, werd het stil… De profetieën en de ontbrekende tekst bleven in het duister gehuld, en tot op vandaag weten de meesten er niets over.

De tijdspanne in de documentaire omvat 7 jaar en bevat meer dan vier jaar onderzoek. De film draait voornamelijk om één individu (wijlen Vader Gruner) en zijn gevecht met het Vaticaan. Het vertelt het verhaal van zijn missie om de profetieën van Fatima te promoten en de ongelofelijke pogingen om zijn werk te saboteren.

 

Bron: OnePeterFive

Officiële site: Starkproductions.ca/vatican

Categorieën:100 jaar Fatima

Getagd als:

3 antwoorden »

  1. Paus Pius_X, zag in 1909, hoe ’t Vaticaan via oorlogs geweld in rook op`ging — daarna, zal men ’t *antieke Rome* herbouwen — ’t nieuwe Vaticaan echter, komt (volgens de Bijbel), in zuid`Jordanie — een aardbevings gebied ….

  2. Zeer goed. Misschien zal zo de puzzel aan het licht komen. De geheimen van Fatima mogen geen geheimen blijven!

  3. “O Heer Jezus bewaar ons van het vuur der hel,breng alle zielen naar de hemel vooral diegenen,die Uw Barmhartigheid het meest nodig hebben.”

    Dank aan allen ,die deze Heilige Missie van de Ware Strijdende Restkerk steunen en beschermen om alle zielen te kunnen redden van de boze,de leugenaar en de bedrieger om zichzelf te laten aanbidden en om de zielen te scheiden voor eeuwig van God,die de Scheppende en de Verlossende Liefde Zelf is ….