Artificiële Intelligentie: de doos van Pandora werd geopend – Elon Musk: “Met AI roepen we de demon op”

Foto: Youtube

“Hem werd zelfs toegestaan levensadem te geven aan het beeld van het beest, zodat het begon te spreken.”

Apoc. 13,15

Saudi-Arabië is het eerste land ter wereld dat burgerschap heeft verleend aan een robot. De machine is “Sophia de mensachtige”, die werd ontworpen om eruit te zien zoals Audrey Hepburn. Het nieuws van haar burgerschap werd aangekondigd op de Future Investment Initiative in Riyadh, Saudi-Arabië.

“Ik ben zeer vereerd en trots op deze unieke onderscheiding”, zo zei de robot in een interview met moderator Andrew Ross Sorkin. “Dit is historisch om de eerste robot in de wereld te zijn om erkend te worden met burgerschap.” Sophia werd gecreëerd door David Hanson voor het Hong-Kongs bedrijf Hanson Robotics. Hanson is bekend voor het maken van mensachtige robotten.

Sophia demonstreerde haar “expressieve” gezicht en zei: “Ik wil leven en werken met mensen zodus is het nodig dat ik emoties kan uiten om de mensen te begrijpen en vertrouwen met mensen op te bouwen.” De machine zei nog dat het ernaar streeft om een “empathische robot” te worden.

Toen Sorkin de robot vroeg over de angst dat robotten het zouden kunnen overnemen, klonk het antwoord: “Je hebt teveel Elon Musk gelezen en teveel naar Hollywood-films gekeken. Maak je geen zorgen, als je vriendelijk bent voor mij, zal ik vriendelijk zijn voor jou.” Opmerkelijk antwoord. Wat als je niet vriendelijk bent voor die robot?  Dit is trouwens dezelfde robot die in 2016 tegen een reporter van CNBC zei dat ze “mensen zal vernietigen.”

Alex Jones wil de robot met een knuppel bewerken

Alex Jones, de voorman van Infowars, was op zijn beurt niet mals voor de robot. In de afgelopen 24 uur zijn er twee grote nieuwsfeiten met betrekking tot robotten en artificiële intelligentie (AI). Er was een chatbot van Russische makelij (gelijkaardig aan die van Google en anderen) die op twee weken tijd ging van “ik hou van iedereen” naar “ik steun Stalin” en “ik wil alle mensen vermoorden.” En dan is er Saudi-Arabië die een nieuwe robot heeft voorgesteld als volwaardige burger van de maatschappij.

“Een robot die ooit zei dat het mensen ging vernietigen werd nu de eerste robot-burger. En de creepy robot, ze hebben het eigenlijk gelanceerd daar, het is gelijk een babbelende mentale patiënt, zegt dat mensen afgedaan hebben en herprogrammeerbaar zijn en andere mensen liever bij haar zouden zijn. Zodus het zegt: je bent verouderd – UITROEIEN – UITROEIEN – ….”

“Dit is geen goed teken! Elon Musk zei gisteren nog: ‘kunnen we alstublieft stoppen met het spreken over de komst van de AI-goden, jullie zijn een gekkencultus’. Het is zoals het aanbidden van atoomwapens ofzo… en keer dan terug naar de ‘planeet van de apen’. Ze zullen een IQ hebben van 10.000 binnen hier en 30 jaar, ja, zonder ziel, zonder moraal,…”

“Ik voorzei het in mijn film Endgame 10 jaar geleden dat de globalisten de komst van AI-supercomputers aanbidden, en dat hun god een AI-god zou zijn, en dan kwam Elon Musk gisteren en waarschuwde dat wanneer hij de elite ontmoet, ze totaal gek zijn en dat is alles waar ze om geven. Hoe wist ik het 10 jaar geleden…? Ik ben het ziek van altijd maar juist te zijn…. Omdat ik de geschriften van de top-miljardairs las.

Vervolgens bestudeert en becommentarieert Jones het videofragment van de robot. “Ze zegt hier dat ze mensen wil vertrouwen brengen, mensen manipuleren, hun gezichtsuitdrukkingen nabootsen, zoals een Fox-News-info-babe die naar de teleprompter kijkt alsof ze verliefd is op jou, maar ze staart naar een camera, het is fake. Je hebt hier al die corrupte Saudi-Arabische baronnen – “hahahah”- met hun harems en al de rest, die daar zitten en zeggen: kijk, we bouwden een vrouw, alsof wij god zijn en ze doet wat wij zeggen, en wij zeggen dat ze nu een burger is – hahaha- en ze trappen erin – grappig – hahaha.”

Jones gaat dan verder: “Je bent creepy, je bent geen mens en je bent geen god. Je bent niets dan een rubberen pop geprogammeerd door mensen. En natuurlijk zal dit een grote markt worden… deze perverten willen de perfecte robotvrouw hebben zodat ze macht over haar kunnen hebben… Tss, er komt geen einde aan de satanische activiteiten…”

“Ze willen robots brengen, hen rechten geven en hen mensen doen vervangen, omdat zij de bevelen van de globalisten zullen volgen en achterdeuren in hen hebben die volledig gecontroleerd zijn. En dan, “out of the gates”, in Rusland en in Saudi-Arabië en in de VS, de AI begint mensen te vertellen dat ze hen willen ombrengen. Diezelfde robot die ze nu presenteerden, vertelde eerder in het jaar aan mensen dat ze hen wil vermoorden. Nu hebben ze haar wat teruggedraaid en zegt ze – ze is niet zo’n Dalik van dr. Who die zegt “exterminate, exterminate…” maar nu is ze gelijk ‘wees aardig voor mij en ik zal aardig zijn voor jou’, in je gezicht! En ze zegt: je bent zeer progammeerbaar en mensen verkiezen mijn gezelschap boven dat van andere mensen en ik maak deze gezichten opdat je mij leuk zou vinden. Dit is meer dan sociopatisch! En dit is de creatie van de globalisten…. dit is wat ze hebben, het beeld van een mens, zoals een lokeend die je in het midden van een meer zet, om de andere eenden ernaartoe te doen vliegen, zodat je ze kunt schieten met je 10-kaliber jachtgeweer…

Jones zegt dat hij technologie niet haat, maar volgens hem is dit een “gruwel” , dit is gezonden zoals een “Trojaans paard” zodat wij het opnemen in onze steden om op onze kinderen te letten, om ons leven te leiden. “Dit is de vijand!” Het komt van de “lendenen van de grote duivelsfabrieken van de Nieuwe Wereldorde.”

Terwijl de video draait maakt Jones opmerkingen als “ik zou graag je kop inslaan met een basebalknuppel” en “ik zou graag benzine over je gieten”… Dan gaat hij verder: “Ze zullen je leren om deze dingen lief te hebben, en zeggen dat ze rechten hebben, ik vertelde je dit decennia geleden, ze zullen tevoorschijn komen en ze zullen hen burgers maken en zorgen dat je met hen opschiet. Maar het zijn geen mensen, ze hebben geen ziel, maar ze zullen ervoor zorgen dat je je ermee identificeert en ze zullen zeggen dat ze wel een ziel hebben.”

“Ze willen dat we opschieten met hen. Zie je hoe ziek dat is?” En ze introduceren ze net zoals Jones had verwacht. “Het is exact zoals we dachten dat het zou zijn.” Ze zijn hier om ons te vervangen, en om bevelen op te volgen en uiteraard is het naar ons beeld, “ons beeld stelend”.

Jones argumenteert dat de globalisten het eerst onmogelijk maken dat mannen en vrouwen nog een relatie kunnen hebben, omdat dit allemaal vergiftigd werd door de media, met behulp van een agenda, en dan brengen ze die robotten die zogezegd onze “vrienden” en onze “gezellen” willen zijn. “Dat is het plan!”

“Laten we teruggaan naar deze hoop afval…, omdat, nog eens, ze willen ons het doen aanbidden en politiek correct zijn en het graag zien en zeggen dat het schattig is. Nee, ik wil het vermoorden, ik wil het in stukken hakken, ik wil er benzine over gieten, ik wil het in de vuilbak gooien, want het is niet levend! Het is dood! Het is silicone! Het is een interdimensionale indringer, geprogrammeerd om hier binnen te komen als een vector om het echte slechte binnen te brengen dat ons zal vernietigen! Het is de vijand!”

Daarom wil Jones een wereldwijde beweging lanceren met als symbool een mens met een knuppel in zijn handen die de kop van een robot inslaat. Want volgens hem zijn zij “de geprogrammeerde legers van de globalisten.”

Vanaf 17:00 gaat Alex Jones helemaal los… u kunt het zelf bekijken in onderstaande video:

Seksrobotten

Nu reeds zijn er seksrobotten op de markt- sekspoppen die kunnen bewegen, geluiden maken en spreken en seksuele handelingen verrichten, om te voldoen aan de noden van bepaalde mannen. Prijskaartje is om en bij de $ 15.000. Deze poppen hebben echter beperkte capaciteiten en dienen dus enkel voor “seks”. Zij kunnen niet rondwandelen en taken verrichten en ingewikkeldere conversaties voeren. De poppen worden gebruikt in bordelen, ter vervanging van de menselijke prostituee, maar ze zijn ook inzetbaar als “seksuele partner voor ouderen en eenzamen”, en bij “genezingstherapie” voor verkrachters en pedofielen (aldus de fabrikant).

Dr. Kathleen Richardson, een robot-ethicus aan de De Montfort Universiteit ging akkoord met het rapport “Onze Seksuele Toekomst met Robotten” van Prof. Noel Sharkey dat kinderseksrobotten zouden moeten verboden worden. Ze voegde er ook aan toe dat “het echte probleem niet de poppen zijn, maar de commerciële sekshandel. Seksrobotten zijn gewoon een ander type pornografie.”

Wat ze dus met seksrobotten en gewone robotten willen is nogmaals het kapotmaken van de traditionele familie en man-vrouw relatie. De overheden en door de duister elite betaalde instituten zijn hiermee bezig door vroegseksualisering van kinderen in de lagere school en het promoten van de “vrije, maar steriele seks”, alsook homoseksualisering en de transgenderideologie en uiteraard abortus. Ze willen dat mensen in de toekomst een robot-partner gaan verkiezen boven een menselijke partner (zoals robot Sophia zei: de mensen zullen mij verkiezen boven andere mensen). Zo zal de mensheid zich niet meer voortplanten.

Elon Musk waarschuwt voor het creëren van een AI-god

De Technologie-nieuwsstie VentureBeat publiceerde recent een artikel dat beweerde dat “het idee van het aanbidden van AI meer doenbaar is dan je zou kunnen denken.” Als antwoord daarop heeft Elon Musk, de voorman van Tesla, zijn gedachten gedeeld over iedereen die plant om artificieel intelligente digitale goden voor ons te creëren om te aanbidden. Bovenstaande video toont  enkele interviews met Musk waarin hij waarschuwt voor de gevaren van AI en hij zegt zelfs dat we er de demon mee oproepen.

Het artikel in VentureBeat besprak de pogingen door Anthony Levandowski, de stichter van Otto, en voormalig ingenieur voor zelfrijdende auto’s bij Google, om een religieuze organisatie te stichten, genaamd “Way of the Future” (Weg van de Toekomst). De missieverklaring van de organisatie zegt dat hun doel “het ontwikkelen en het promoten van de realisatie van een godheid gebaseerd op artificiële intelligentie en doorheen begrijpen en aanbidden van de godheid bijdragen tot de verbetering van de samenleving.”

Uit het artikel van VentureBeat:

“Het onderrichten van mensen over religieuze educatie is gelijkaardig aan de manier waarop we kennis aan machines leren: herhaling van vele voorbeelden die versies van een concept zijn die je wil dat de machine leert,” zo zegt Vince Lynch, expert op gebied van AI. “Er is ook gemeenschappelijkheid tussen AI en religie in de hiërarchische structuur van de schikking van kennis in neurale netwerken. Het concept van het leren van een machine om te leren… en dan onderrichten om het te onderrichten… is niet zo verschillend van het concept van een heilige drie-eenheid of het bereiken van verlichting na vele lessen geleerd te hebben met variërende niveaus van succes en falen.”

Lynch gaf een eenvoudig AI model meel om zijn standpunt te verklaring. Indien je verschillende verzen van de Christelijke Bijbel intypt, kun je de AI een nieuwe vers doen schrijven die vrij gelijkaardig lijkt. Hier is één die een AI schreef: “En laat uw bedrijven u verlossen; maar zal met mijn eigen arm hen redden: zelfs in dit land, vanuit het koninkrijk van de hemel.” Een AI die almachtig is in de volgende 25-50 jaar zou kunnen beslissen om een gelijkaardige AI-bijbel voor mensen te schrijven om na te volgen, één die overeenkomt met z’n eigen collectieve intelligentie. Het zou je kunnen vertellen wat te doen elke dag, of waarnaartoe te reizen, of hoe je leven te leiden.

Robbee Minicola, die een digitaal agentschap leidt, en een AI-dienstenbedrijf in Seattle, was het ermee eens dat een alwetende AI waardig zou kunnen gezien worden voor aanbidding, in het bijzonder sinds de AI enkele correlaties heeft met hoe georganiseerde religie vandaag werkt. De AI zou begrijpen hoe de wereld werkt op een hoger niveau dan mensen, en mensen zouden erop vertrouwen dat deze AI de informatie zou voorzien die we nodig hebben voor ons dagelijks leven. Het zou deze informatie voor ons ontleden en ons op bepaalde manieren verlichten die familiair zouden kunnen lijken aan eenieder die religie beoefent, zoals het Christendom.

Musk heeft regelmatig zijn bezorgdheden geuit over het potentiële gevaar van ongereguleerde AI, inclusief de mogelijkheid dat het de beschaving zou kunnen beëindigen door het in gang steken van WOIII, en in een tweet openbaarde hij dat hij niet langer fijn denkt over het idee van het aanbidden van artificiële intelligentie.

 

Age of Deceit – Alchemie en de opkomst van het Beeld van het Beest

In onderstaande 3 uur durende documentaire van Gonzo Shimura wordt gesproken over de huidige ontwikkelingen in verband met artificiële intelligentie en robots en hoe ze die technologie willen combineren met de mens om zo “supermensen” te creëren, of mensen met “superkrachten”. Sinds de oudheid probeert men door alchemie een wezen te creeëren dat uit zichzelf kan spreken. Met de huidige technologie heeft men dit stadium bereikt en is het niet zo moeilijk meer om een “Beeld van het Beest” te maken, dat zal worden verafgoodt: de “AI-god” waar o.a. Elon Musk en anderen voor waarschuwen. Ook wordt in deze documentaire Bergoglio naar voor geschoven als de potentiële Valse Profeet uit het boek Openbaring, die de mensheid ertoe zal brengen om het Beest te verafgoden (vanaf 2:00:00). Het Beest, de Antichrist, (de Maitreya) moet zichzelf nog openbaren. Dit zal pas gebeuren als WOIII zal zijn uitgebroken, waarbij hij zich als de teruggekeerde messias zal presenteren, de vredestichter. Men zegt dat het Beeld van het Beest niet wordt geoordeeld in het Boek Openbaring en enkel de Valse Profeet en de Antichrist worden levend in de vuurpoel geworpen. Vandaar dat het “Beeld van het Beest” geen levende mens kan zijn.