Kritiek op Bergoglio

Wij willen u de lancering van een nieuwe site aankondigen:

Gebruik de site gerust om twijfelaars mee te overhalen.

We strijden moedig verder! We blijven de Wolf in schaapskleren ontmaskeren!

Ad maiorem Dei gloriam

Categorieën:Kritiek op Bergoglio

1. Zeer goed hoe meer sites hoe beter de waarheid moet en zal aan het licht komen !!!

2. Het lijkt nu echt op een oorlogsverklaring tegenover en binnen de Kerk zelf. Dit wordt een vervolging van binnenuit de R.K. Kerk, dus door de Kerk in de Kerk. Maar van welke kant komt het nou? De conservatieven of de progressieven? Of allebei? Ik dacht dat de opstand zou beginnen bij de progressieven, maar nee. Het begint vooral hier.

Verder zie ik deze actie van ‘Crusader’ meer als een soort oorlogsverklaring jegens de huidige paus, ook al wordt hij niet goed bevonden en zou zelfs dus onrechtmatig verkozen zijn. Alles gaat via Internet – niet via reguliere kranten meer? De valkuil van iedereen tegenwoordig. Internet.

De vraag is ook: Zou emeritus paus Benedictus XVI het met deze actie van ‘Crusader’ eens zijn?”

Ruikt men soms zelf bloed? Kruisvaarders?

Het kruis staat geplant in ieder land (niet alleen in katholieke landen), moordenaars op de loer.

Deze acte krijgt vast verstrekkende gevolgen, die zijn weerga niet kent.

Om koud van te worden. Brrr…

P.S. Duimen zal niet helpen. Dat is bijgeloof. Bidden is beter. Maar zelfs hier lijkt men niet meer op het gebed te vertrouwen. Men pakt de wapenen op??

3. Marian, lieve schat, vergeet je niet dat er door het ijverige werk van meneer Bergoglio, de schaamteloze ‘paus’, ontelbare zielen tot wanhoop worden gebracht?

De modernisten zullen je ongetwijfeld zeggen dat je recht hebt op een eigen mening ?!?!?!

Wanhoop is de vrucht van Satanisch gebed.

Blijf jij liever aan de kant staan toekijken en anderen afraden van een GEESTELIJKE strijd te voeren, niet alleen tegen ONRECHT, maar vooral tegen de antichristelijke en antipastorale praktijken???

Hoe ga je dat aan Jezus uitleggen, later, als je voor Hem verschijnen moet?

Ik hoor je al zeggen: “Ik wilde in vrede leven en dus kon ik de anderen niet helpen…”
    Hoe kun je Bergoglio’s handelingen aanzien en hem de zielen zien misleiden alsof je zelf niet medeverantwoordelijk zou zijn voor het zieleheil van je naaste??? Jezus zou misschien zo iets kunnen zeggen in de aard van: ga heen, onnutte dienares!
    … ’t is maar een hint hoor!

– Speciaal voor jouw lees ik de tekst van het requiem want het is een zeer mooi gebed.
    . Geef Marian de innerlijke vrede, O Heer!
    . En laat het eeuwig licht op Marian schijnen
    . En moge Marian, met de hulp van uw genade,
    . verdienen aan het oordeel der wraak te ontkomen
    . en te genieten van de zaligheid van het eeuwige licht.

Trouwens, als we niets zeggen geven we ook Bergoglio niet de kans zich te beteren.
    Iedereen moet weten dat er nog naar rechtvaardigheid verlangende mensen zijn
    en zelfs dat er nog natuurlijke gezonde Katholieken zijn!

Kom, lieve dame, reik me een hand en wandel mee!

• @ Marian
      Beste Marian, als het je zint kan je me mailen op ericboelen@telenet.be
      Ik heb sedert verscheidene weken email-contact met ‘Een Jongen’ die een zeer zware lijdensweg ondergaat. We verschillen nogal veel van elkaar maar we blijven overeind staan in het geloof.
      Jij en ik riskeren uitgewezen te worden van de reactie/commentaarmoglijkheid op de ernstige Katholieke websites, onze problemen worden niet aanvaard of we komen als te heidens voor of onze meningen worden als te afwijkend ervaren.
      Moest je wel eens in Maastricht komen dan kunnen we misschien in het huis van Moeder Martina afspreken op de gebedsbijeenkomst met (moderne)H.Mis dat altijd plaats vindt op donderdag namiddag. Zelf ben ik daar nog niet geweest maar een kennis komt er iedere week en helpt mee de tuin te onderhouden en diverse probleempjes oplossen, hetgeen hij en ik ook doen in de kapel van Niel-bij-As in Belgie waar men de zeer goed verzorgde Tridentijnse H.Mis opdraagt op zondag. Daar komen ook veel Nederlanders.
      Heerderweg 3, 6224 La Maastricht
      Groetjes,
      Eric

4. Dit is Contraproductief !!! Inquisitie?

Deze nieuwe website zal geen lang leven beschoren zijn. Jullie spelen juist de protestanten in de kaart. Die zijn net zo hard tegen Rome en de R.K. Kerk en de Leer ervan.

Als Jezus met Zijn Tweede Komst terugkomt, dan zullen wij allen verstommen, niemand uitgezonderd!!

Ik dacht dat we ALLEMAAL zondaars waren!

5. @Eric, bij ons in de gespreksgroep werd en wordt waarschijnlijk bekritiseerd. Een ervan vond al gauw dat paus Franciscus een valse nederigheid aan de dag legde. Ze heeft denk ik wel gelijk. Wat het niet knielen van deze paus betreft. Deze paus had en heeft misschien nog in zijn rug. Met andere woorden hij heeft pijn, en daardoor kan en/of kon hij niet (meer) knielen. Of dat bericht klopt niet of ze hebben toch niet al het nieuws op kunnen pikken.

Als deze reactie van mij toch nog weer niet doorkomt betekent dat ik geblokkeerd ben. Ik dacht dat ik er weer doorheen kon komen, maar blijkbaar dan toch niet.