Homohuwelijk

Homofiele pelgrimstocht met zegen van Aartsbisschop Tobin

Archbishop Joseph W. Tobin of Indianapolis is seen June 29, 2013, at the Vatican. (CNS photo/Paul Haring) See INDIANA-UTAH-ABORTION-RESTRICT March 31, 2016.

In New Jersey, in de Verenigde Staten, wordt op 21 mei een LGBT (lesbisch-Homofiel-Bisexueel-Transgender) pelgrimstocht naar de Heilig Hart basiliek van Newark, met aansluitend Mis, georganiseerd. De pelgrimstocht wordt gesponsord door twee lokale parochies. Op de flyers van het evenement kan men lezen: “Met de zegen en beste wensen van Zijne Eminentie Kardinaal Joseph Tobin, C.Ss.R., Aartsbisschop van Newark…”

De Mis zal voorgegaan worden door E.H. Francis Gargani, die al vaak retraites voor LGBT katholieken organiseerde. Één van deze retraites werd al aanbevolen door de pro-homofiele ‘The Open Hearts LGBT Ministry’, dat zo radicaal is in het willen includeren van homofilie in de Katholieke Kerk, dat zij zich ook bezighoudt met het lezen van boeken over een homofiele Christus (“From Sin to Amazing Grace: Discovering the Queer Christ” door Patrick Cheng).

Bron: Blog Joseph Sciambra

Categorieën:Homohuwelijk

1. Dit is de wereldse kerk in opkomst een kerk los van de ware God een blamage voor de ware echte kerk! We leven in zeer moeilijke tijden alles mag,alles kan,en alles moet . Deze deur is opgezet door de huidige paus want deze miserie komt er van dat je van God een barmhartige Vader maakt en dat is goed maar dat je vergeet dat hij ook het oordeel brengt over zij die de zonden bij anderen toejuichen !!!

2. Schokkend. Gewoon blasfemie! Het lijkt er hoe langer hoe meer op dat alles op z’n kop wordt gezet. Welke waarden draagt het Christendom nog uit ? Homofilie mag, euthanasie mag, en abortus activisten worden door de zogenaamde paus binnen gehaald. Bid voor Ierland dat daar de ongeborenen nog veilig mogen zijn voordat ze uit elkaar getrokken worden in de moederschoot. Wat een gruwelen overal.

3. Als ik denk dat het niet erger kan is er de volgende dag toch weer iets nieuws, wanneer stopt deze waanzin ??

4. Het is alsof we de donkerste bladzijden uit het Oud-Testament herbeleven.

5. De hele wereld lijkt van God los te zijn. Dat het zo erg kon worden tot in de Kerk aan toe heeft niemand kunnen bedenken.

6. Rozenkrans en Kroontje ntje Goddelijke Barmhartigheid blíjven bidden.
    Doe je mee?!

7. Ja ik bid elke dag het Kroontje, soms wel twee tot drie keer per dag.

8. Er zijn nu 30 klinieken in de Verenigde Staten waar ingrepen kunnen worden gedaan om van jongens meisjes te maken en vise versa. De gebruikte medicijnen zorgen voor osteoporosis (botontkalking) en omdat je ze moet blijven gebruiken – je hele leven lang – ontstaan ook allerlei andere zeer negatieve gevolgen voor de gezondheidstoestand.

9. Correctie: Niet alles mag. Het onvervalste Christendom en het hoog-houden van de Tien Geboden, dat mag nu juist niet.