Trump valt het Syrisch Leger aan – we stevenen af op oorlog

Trump blijkt dan toch geen haar beter te zijn dan Obama als het komt op buitenlandpolitiek en het in gang steken van oorlogen. Vanmorgen vroeg vuurde het Amerikaanse leger 59 raketten af op basissen van het Syrische Leger, zogezegd als vergelding voor de gasaanval van enkele dagen geleden.

Uiteraard was die gasaanval uitgevoerd door de rebellen en IS en niet door het leger van Assad. Het Kremlin veroordeelde de aanval van de VS scherp, zei dat die aanval een schending is van de internationale wet, dat het de reeds slechte relatie met Rusland nog verslechtert en merkte op dat het Syrische leger in 2014 al zijn chemische wapens heeft vernietigd, en dat dit werd vastgesteld door de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens. De gasaanval kan dus onmogelijk door het leger gebeurd zijn. Maar Trump gelooft die leugen en gaf zonder aarzelen bevel om aan te vallen.

De aanval is uiteraard een klap voor de strijd tegen het terrorisme. IS liet in een privé-telegram verstaan blij te zijn met de aanvallen van Trump. Uiteraard, omdat het leger van Assad, samen met de Russen, vecht tegen IS. De VS geeft zo IS meer ademruimte. Zelfs Hillary Clinton en de mainstream mediakanalen prezen de beslissing van Trump! Dit geeft aan dat er iets redelijk mis is.

Hij lijkt er ook niet voor terug te deinzen een oorlog met Noord-Korea te beginnen. Noord-Korea zal echter zelf nooit een oorlog in gang zetten, maar voelen zich steeds bedreigd door de militaire oefeningen aan hun grenzen, waardoor ze als een in het nauw gedreven wesp gevaarlijk kunnen steken. Indien het tot oorlog komt, als de VS een “preventieve” aanval uitvoert, dan zal die oorlog veel verwoesting en zeer veel doden met zich meebrengen. De gevolgen zullen wereldwijd zijn. Ook liet de Staatssecretaris van de VS, Tillerson, op de NAVO-bijeenkomst vorige week verstaan dat Rusland nog steeds als de ‘vijand’ gezien wordt, en er moet worden opgetreden met militair spierballengerol.

De mensen die voor Trump stemden dachten dat ze stemden voor ‘vrede’ en ‘welvaart’, maar ze zullen wellicht oorlog en crisis krijgen. Vele Amerikanen die voor hem stemden zijn reeds ontgoocheld in hem na de acties van vannacht.

Een bevriende protestantse christen (die het katholicisme genegen is), die wij anoniem laten, had na de verkiezing van Trump een aantal keer over hem gedroomd. Een fragment uit zijn email:

Ik heb in de afgelopen weken drie nachten achtereen intens gedroomd over Trump.

Daarin kwamen een aantal zaken naar voren.
Gitzwarte wolken en stormen in de lucht boven het Witte Huis (tweeërlei betekenis ontvang ik, grote strijd in de hemelse gewesten en geen AMERICA great again. Maar een financiële ineenstorting)
Ook was ik bij Trump en keek hem diep in de ziel via zijn ogen, een enorme sterke persoonlijkheid die nodig is on Gods plan te volvoeren betreffende Israël, zijn ego is echter groter dan wie dan ook, hij viert zijn persoonlijke missie en succes uitbundig.
Zijn ego is groter dan God waardoor zijn aanvankelijke succes zal omkeren in nederlaag.
Hij zal de politieke en militaire macht combineren met het Vaticaan en zal vechten tegen de vooroordelen die men heeft richting RK/paus [Bergoglio dus].

Doorgekregen tekst nadrukkelijk

Ezechiël 22 en psalm 135

Er rest ons één ding, zoals we in ons vorig artikel uitvoerig over schreven: BIDDEN. En de Grote Waarschuwing zal spoedig plaatsgrijpen, nog voordat het effectief tot oorlog komt, om de mensheid tot zinnen te brengen. De Goede Week nadert…