Bergoglio: altijd anders

Bergoglio laat zich in met New Age en vraagt aan de burgemeester van Parijs: ‘Zend mij positieve golven’

Bergoglio vroeg aan de atheïstische burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo, om hem “positieve golven” te zenden als steun voor zijn pontificaat, net op dezelfde manier als hij om gebed vraagt bij Katholieken. Dat meldt de Franse krant Le Point.

“Ik vraag u in goed geweten om voor mij te bidden of aan mij te denken en mij positieve golven te zenden”, aldus Bergoglio op het eind van zijn brief aan Hidalgo. Hij lijkt hiermee gebed en ‘golven’ op één lijn te stellen.

Bergoglio tekende de brief die door zijn privé-secrateris werd verzonden, om Hidaglo en 70 andere burgemeesters van over heel Europa te bedanken om afgelopen week deel te nemen aan een conferentie over hulp aan vluchtelingen, dat georganiseerd werd door de Pauselijke Academie voor Wetenschappen en dat plaatsvond in het Vaticaan.

Hidalgo ging akkoord om een nieuw vluchtelingenkamp te bouwen in de hoofdstad van Frankrijk, om de migranten te helpen die in Europa binnenstromen. Ze deed haar plan uit de doeken in noord-Parijs, waar ze zei dat haar land niet kan toekijken wanneer de Middellandse Zee “een kerkhof” wordt voor migranten. Bergoglio prees Hidalgo voor haar werk. Hidalgo is sinds 1994 lid van de Socialistische Partij in Frankrijk en is een overtuigde atheïst.

Het concept van “positieve en negatieve golven” is afkomstig uit de New Age en andere esoterische stromingen, zoals Taoïsme. Ze zijn Bergoglio echter niet onbekend. We weten dat hij al eerder ‘positieve’ golven ontving, toen hij in 2005 door de Chinese Taoïst Liù Ming van allerlei kwalen werd genezen.

Tapa-TAO-final-page-001

Bergoglio en zijn Taoïstische genezer

Bergoglio en zijn Taoïstische genezer

tao_awaken_healing_energy

 

Bron: LifeSiteNews

 

Categorieën:Bergoglio: altijd anders

Getagd als:

2 antwoorden »

  1. Boodschap van Jezus, Boek der Waarheid, 24 sept. 2013

    De heidenen gaan in hun zoektocht naar spirituele vrede veeleer op zoek naar de ‘Schepping’ van de Ware God dan naar hun ‘Schepper’. In plaats dat zij zich voor God neerbuigen, mijn Vader, de Almachtige, de Schepper van het al, liggen ze voor drogbeelden op de grond uitgestrekt, waaronder de wonderwerken die Hij voor de wereld schiep – de Aarde, de zon, de maan en de sterren. Ze verafgoden deze grote wonderwerken en maken zich wijs dat ze via deze praktijk grote krachten krijgen. Wat ze zoeken is een vorm van geestelijke verlichting waar ze van verwachten dat het ze vreugde en vrede brengt. Door meditatie en yoga openen velen op deze manier hun gedachten en zielen, waardoor de boze geest hen verderven kan. Ze geloven ten onrechte dat één of andere kracht, een andere dan afkomstig van de Allerhoogste God, hen de vrede kan brengen waar ze zo naar hunkeren.

  2. Deze paus doet aan een vorm van occultisme de enige positieven golven moeten we zoeken in onze Heer !