Waarneming van mysterieuze tekenen bij opening Christus’ graf

graf-christus

Volgens Franse nieuwssite aleteia.org zou het gerucht de ronde doen dat er uit het graf van Christus, dat onlangs opengemaakt werd, een zoete geur opsteeg; een geur die doet denken aan “de geur van heiligheid”. De geur van heiligheid is een bijzonder aangename reuk die zich, vaak bij hun overlijden, van heiligen afscheidt.

Daarnaast zouden de meetinstrumenten van de wetenschappers ook een elektromagnetische storing ondervonden hebben wanneer zij rechtopstaand op het graf van Christus geplaatst werden.

Slechts een handvol wetenschappers en religieuzen hadden toegang tot het graf van Christus toen dit op 26, 27 en 28 oktober opengelegd werd. Marie Armelle Beaulieu, hoofdrédactrice van het magazine Terre Sainte, mocht naar aanleiding van de geruchten over de mysterieuze tekenen de plaatsen waar ze waargenomen werden bezoeken. Zelf heef zij de zoete geur niet geroken. Één van de wetenschappers die toegang had tot het geopende graf heeft wel bevestigd dat de meetinstrumenten elektromagnetische storingen ondervonden. De wetenschappers kunnen niet verklaren hoe dit komt…

Bron: aleteia.org