Abortus

Hillary Clinton verdedigt in 3de debat abortus doorheen de hele zwangerschap

hillaryabortedHillary Clinton verdedigde in het 3de presidentiële debat met Donald Trump de legalisatie van het aborteren van baby’s tot op het moment van de geboorte.

Op het finale debat dat woensdag plaatsvond, werd Clinton door Chris Wallace van Fox News gevraagd naar haar mening en tot op welk niveau abortus zou moeten legaal zijn.

“U werd geciteerd zeggende dat de foetus geen constitutionele rechten heeft. U stemde ook tegen de ban op late termijn- en gedeeltelijke geboorte-abortussen. Waarom?”

Clinton vertelde aan diegenen die verzameld waren in de Universiteit van Nevada in Las Vegas dat “Roe v. Wade duidelijk stelt dat er verordeningen over abortus kunnen zijn zo lang het leven en de gezondheid van de moeder in rekening wordt gebracht.”

“De soorten gevallen die komen op het eind van de zwangerschap zijn vaak de meest hartbrekende, pijnlijke beslissingen voor families om te maken,” zei Clinton. “Ik denk niet dat de overheid van de VS zich zou moeten bemoeien en deze meest persoonlijke beslissingen zou moeten maken. Dus u kunt zelf beslissen zolang u het leven en de gezondheid van de moeder in rekening neemt.”

doctors-abortion-guidelines-overstep-law

Deze slachting wordt door Hillary Clinton gesteund.

De “uitzondering” van de “gezondheid van de moeder” is in essentie een uitvlucht, want het Hooggerechtshof van de VS besliste dat de aborteur vrij kan beslissen wat goed is voor de gezondheid van de moeder.

Trump, die eerder in het debat zei dat hij pro-life rechters in het Hoogerechtshof van de VS zou aanstellen, verweet Clinton haar standpunt over abortus.

“Ik denk dat het verschrikkelijk is. Als je meegaat met wat Hillary zegt, kun je in de negende maand de baby nemen en uit de baarmoeder rukken net voor de geboorte van de baby. Nu, je kunt zeggen dat het OK is en Hillary kan zeggen dat het OK is. Maar het is bij mij niet OK!“, zei Trump.

Clinton antwoordde tegenover de kritiek van Trump met te zeggen dat het “bang makende retoriek” is, en herhaalde “Ik geloof niet dat de overheid zou moeten beslissen.”

Conservatieven hebben beweerd dat Clinton een extremist is op gebied van abortus, met haar campagneplatform die tegen een ban op late termijn abortus was, en door het steunen van het verwijderen van het ‘Hyde Amendment’, die de overheidssteun voor abortus limiteert.

Een poll uitgevoerd door Marist, in juli dit jaar, toonde aan dat slechts 13% van de Amerikanen denkt dat abortus legaal zou moeten zijn doorheen de hele zwangerschap.

Een gedeeltelijke geboorte abortus of ‘dilatatie en extractie’ (verboden in de VS sinds 2003, maar Clinton wil het weer legaal maken):

Het kindje wordt uit de baarmoeder getrokken totdat enkel nog het hoofdje blijft zitten, het is dan nog niet officieel geboren:

pa1

partialbithabo2

Vervolgens wordt met een schaar de schedel van het kindje doorboord:

pa3

Dan worden de hersenen met een zuiger uit het hoofdje gezogen; dan wordt het hoofdje samengeduwd en ook uit de baarmoeder getrokken:

pa4

 

Bron: Christianpost

Categorieën:Abortus

Getagd als:

5 antwoorden »

 1. In een woord verschrikkelijk en intens triest ik heb er geen woorden voor!

 2. Abortus is, hoe je het draait of keert “moord”.
  Daar is geen speld tussen te krijgen.
  gewetenloos afslachten van een mens; met andere woorden “des duivels”
  Bidden wij voor de uitvoerders van abortus; ook voor de moeders die dit laten uitvoeren.
  Naar mijn mening gaat dit vroeg of laat zich psychisch. wreken voor de betrokken personen.

  • Maar het leven van een vrouw die nog helemaal niet klaar is voor kinderen ruïneren door abortus te weigeren, dát is niet ‘des duivels’? Leuk ook voor het kind om te weten dat hij/zij totaal niet gewenst is. Kom op zeg. Iedereen moet voor zichzelf de keuze kunnen maken of ze haar kind wel of niet houdt. Dat betekent overigens niet dat ik het eens ben met deze vorm van abortus.

 3. Een aantal jaren geleden heeft het volgende voor grote ophef gezorgd. In New York kwam een echtpaar bij een aborteur. Toen hij bezig was zei de arts dat ze gelogen hadden en dat het kind veel ouder was en dat daarom driehonderd dollar extra betaald moest worden. Maar dat hadden ze niet. “Kom morgen maar terug met het geld en dan maak ik het af.” zei de aborteur. Maar er was geen volgende dag, want die avond werd het kind geboren. Het miste echter één arm omdat de aborteur dat eraf had getrokken… Dit is een uitzondering, want bijna altijd gebeurt de abortus in onze maatschappij uit het zicht, en wat we niet zien bestaat niet. Maar God ziet het wel.