Mirakel in Lourdes: jonge vrouw in rolstoel kan weer lopen

lourdes2

Op donderdag 27 september gebeurde er in Lourdes een miraculeuze genezing. Tijdens een pelgrimage van de Italiaanse Lourdesvereniging UNITALISI, bezochten de pelgrims de baden en de Gave, waar de bron in vloeit die Maria aan de H. Bernadette aanwees.

Onder de pelgrims was er een 28-jaar oude Sicilaanse vrouw met een hersentumor, die reeds jaren in een rolstoel gekluisterd zat. De moeder vergezelde de dochter naar de verschijningsplaats, toen ze ineens uit haar rolstoel sprong toen ze voor de basiliek kwamen. Vol vreugde liep ze richting de grot. Na enkele stappen struikelde ze. Toen snelde een dokter haar te hulp en voerde de eerste onderzoeken uit. Er kwamen ook priesters die baden en weenden van vreugde, toen de jonge vrouw terug recht stond en in staat was om zonder beperking haar benen te bewegen.

Een getuige vertelde het Persagentschap Basilicata  (Ufficio Stampa Basilicata, USB) dat ze de jonge vrouw in dezelfde namiddag opnieuw ontmoette. De jonge Siciliaanse kon zich bewegen zonder hulp en zonder beperking. Toen men vroeg waar ze naartoe wilde antwoordde ze: “Ik wil naar Jezus gaan!”

Een getuige doet haar verhaal (in het Italiaans):

Er zijn reeds ruim 7000 onverklaarbare miraculeuze genezingen bekend in Lourdes. 69 daarvan zijn officieel door de Kerk erkend. Meer informatie kunt u vinden op de officiële website van Lourdes.

genezingen

Bron: Eponymous Flower