Opinie

Socci: ‘Het lijkt erop dat de Bergogliaanse Inquisitie voor het moment aan het winnen is’

Pope Francis puts his coat on during the celebration of the Way of the Cross on Good Friday on March 29, 2013 at the Colosseum in Rome. Pope Francis presided over his first Good Friday which will culminate in a torch-lit procession at Rome's Colosseum and prayers for peace in a Middle East "torn apart by injustice and conflicts". AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS (Photo credit should read GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)

(GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)

De bekende Italiaanse Vaticaan-journalist Antonio Socci schrijft: “Ik weet niet of u het al gemerkt heeft, maar er is geen enkele stem in de tegenstroom meer in de Italiaanse massa media, die naar waarheid verslag geeft wat er gebeurt onder het Bergogliaans regime in de Kerk. We leven onder een onderdrukkende Argentijnse dictatuur.

Diegenen die de Bergogliaanse Macht verstoren lijken geen enkel recht te hebben om te spreken in de media. Zelfs de meest belangrijke katholieke intellectuelen, die Amoris Laetitia zwaar bekritiseerden (zoals Spaemann, Grygiel en Seifert, nauwe samenwerkers van Johannes Paulus II en Benedictus XVI) bleven onzichtbaar in de Italiaanse media. Hun ernstige kritiek werd verzwegen. Zelfs de explosieve redevoering van Mgr. Ganswein op 21 mei – de secretaris en rechterhand van Benedictus XVI – is virtueel onvindbaar in de media. Net zoals de kritische stemmen van sommige theologen, bisschoppen en kardinalen.

Totale censuur. Iets dat nooit eerder werd gezien. Is het mogelijk dat we geen stem horen die oprijst om de dictatuur te verwerpen die opgelegd werd tot eer en glorie van de “barmhartige” Argentijn?

We hebben nog steeds het internet – dat is waar. Goddank dat het hier nog steeds mogelijk is om de eigenlijke waarheid te lezen en te schrijven. En reeds zijn er enkele Bergogliaanse geestelijken die banvloeken lanceren op het internet, omdat ze niet in staat zijn het te controleren en daar ook hun “muilkorf”op te dwingen.

Een vriend van mij heeft opgemerkt dat het inderdaad zeer spijtig dat deze Argentijnse dictatuur ons opgelegd wordt zonder de minste kritische reactie, zelfs niet van de kant van de leken.

Echter, dit is een naïeve observatie omdat net de seculaire media van de leken de grootste onbelemmerde supporters zijn van Bergoglio. Ze hebben eindelijk diegene gevonden in wie ze hun droom kunnen realiseren: de vernietiging van de Katholieke Kerk. Zodus is het nogal duidelijk dat ze hun handen opheffen in applaus en in steun voor hem, terwijl ze de tegengestelde stemmen van het Katholiek Verzet het zwijgen opleggen.

Er is echter wat nieuws hieraan toe te voegen: het Verzet zal winnen, omdat Christus zal winnen. Je kunt er zeker van zijn. Het zal niet de ketterij en de apostasie zijn die zal overwinnen. Zelfs als ze vandaag alle aardse macht hebben.

Vandaag lijkt het dat diegenen die het Katholiek geloof willen liquideren aan de winnende hand zijn, maar de Koning van de Hemel zal de triomf van het Onbevlekt Hart van Maria zichtbaar maken.  En voor deze reden roepen we vandaag onze Moeder aan voor de bekering van diegenen die de Kerk verdrukken en samenwerken in het vernietigen van Gods werk. We bidden voor de vervolgers, voor de redding van hun zielen.

En laten we bidden tot Onze Lieve Vrouw, dat ze onze zielen mag beschermen voor de lafheid en de leugen. Laat ons hele leven en onszelf onder de mantel van haar Moederlijke blik zijn. We vertrouwen Haar alles toe, Zij die de Hulp van de Christenen is en de Koningin van de Overwinning.”

Bron: Rorate Caeli

Categorieën:Opinie

1. De journalist Antonio Socci is op geen enkele manier een traditionalist is en zeker geen sedevacantist. Hij behoort tot de aanhang van de Novus Ordo mis en is dus een Modernistische aanhanger van Vaticanum II. Zijn enige band met de traditionalisten is zijn boek uit 2005 “Il Quarto Segreto di Fatima” (Het vierde geheim van Fatima), dat oorspronkelijk was bedoeld om de bewering te ontzenuwen als zou het Vaticaan het ware of ten minste het volledige Derde Geheim van Fatima niet hebben gepubliceerd. Zijn onderzoek leidde ertoe om tegen zijn verwachting in die bewering te staven. Juist omdat Antonio Socci niet bij voorbaat de kant van de traditionalisten kiest, is zijn veroordeling van de Bergogliaanse kliek zo belangrijk.

2. deze censuur is door deze paus ingegeven het zal niet leuk werken zijn in het Vaticaan ! Shalom