Schisma

Kardinaal Napier geeft Kardinaal Marx veeg uit de pan: ‘Straks moeten we ons nog verontschuldigen voor het leren dat overspel een zonde is!’

napier4

De Zuid-Afrikaanse Kardinaal Napier stuurde via Twitter een bericht, als antwoord op de verklaring van Kardinaal Marx dat de Kerk zich moet verontschuldigen tegenover homoseksuelen. Hij schreef:

God help ons! Straks zullen we ons moeten verontschuldigen voor het leren dat overspel een zonde is! Politieke correctheid (PC) is ’s hedens grootste ketterij.

Onrechtstreeks is dit ook een verwijt aan Bergoglio, want die echode afgelopen zondag de stelling van Marx. Obianuju, aan wie de kardinaal het bericht feitelijk stuurde, is de stichter van de Zuid-Afrikaanse pro-life beweging ‘Culture of Life Africa‘.

napier

Bron: LifeSiteNews

Categorieën:Schisma

Getagd als:

1 antwoord »

  1. Zeer grappige vergelijking maar in wezen een harde waarheid de kerk noemt zonde geen zonde meer maar een fout een misstap deze paus is een schandvlek in de geschiedenis van de kerk de liefde van de meeste zal verkillen en zonde zal worden goedgepraat ! Shalom