Exorcist: er is een demon die zich specialiseert in het aanvallen van de familie

Fallen-693279

Exorcist César Truqui, die vorig jaar deelnam aan een cursus over exorcisme in Rome vorig jaar, waarschuwde dat alles dat de familie schaadt, inclusief scheiding, de duivel tevreden stelt.

Hij zegt dat er “een demon is die zich specialiseert in de aanvallen op de familie, zoals ook geciteerd in het verhaal van Tobias, en die ‘Asmodeus’ wordt genoemd.” In dit boek in het Oud Testament, is deze demon erom bekend dat hij zeven van Sara’s mannen heeft vermoord en dat hij in de woestijn werd geketend door de Aartsengel Rafaël. “Deze demon is aanwezig in vele exorcismen”, zegt vader Truqui.

De priester herinnert zich de ontmoeting met de demon in “exorcisme uitgevoerd door vader Gabriele Amorth en vader Francisco Bamonte, die ik assisteerde.” De 90-jaar oude vader Amorth is een gerenommeerde exorcist in Rome, die naar schatting 70.000 exorcismen heeft uitgevoerd in de loop van de afgelopen 29 jaar. Een exorcisme uitvoeren kan verschillende sessies vereisen.

“Ik herinner mij een jong koppel, diep verenigd, die wilden trouwen; maar de vrouw moest een exorcisme ondergaan om bevrijd te worden. Tijdens het exorcisme was de demon razend en hij bedreigde vader Amorth om het huwelijk te verhinderen – anders zou hij de jonge vrouw vermoorden. Uiteraard was dit een bedrieging van de Leugenaar, die in feite niet gebeurde.”

Hiermee in verband voegde de priester er aan toe dat de duivel de familie wil aanvallen door ideologieën en levensstijlen, alsook individualistisch denken en de verspreiding van echtscheiding.

Bron: NCRegister