Bergoglio, de levende heilige

Voorzitter EU-parlement Schulz: ‘Paus Franciscus is zegen voor Europa’

_79250687_024870788-1

Martin Schulz noemt  het een goede zaak dat de internationale Karel De Groteprijs van Aken, één van de belangrijkste Europese onderscheidingen, dit jaar aan Bergoglio wordt toegekend. Volgens de voorzitter van het Europese parlement heeft Europa momenteel enorme nood aan figuren zoals de Argentijnse paus die mensen samenbrengen, in plaats van de verschillen op de spits te drijven en de tegenstelling op te voeren. “Wij hebben nood aan mensen die het gemeenschappelijke versterken, in de plaats van de verschillen te benadrukken”, aldus Schultz.

De Duitse politicus reageert ook positief op het recente bezoek van de paus aan de vluchtelingen op Lesbos, al werd dat ook als terechtwijzing voor Europa ervaren. Schulz verwijst naar de oproep voor menswaardige vluchtelingenopvang en zijn uitspraak dat er in Europa ook plaats voor moslims moet zijn.

De vredesprijs wordt op 6 mei aan Bergoglio toegekend. Door de drukke agenda van Bergoglio vindt de toekenning uitzonderlijk in Rome plaats. Voor de gelegenheid reist de voorzitter van het Europese parlement samen met Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker en Donald Tusk, de voorzitter van de Europese Raad, naar Rome.

Bron: Kerknet

Uit het Boek der Waarheid:
Jezus Christus over de Valse Profeet (21 januari 2012):
Zijn leugens zullen een naïeve groep van katholieke volgelingen betoveren. Hij zal een wonderlijke en liefdevolle uiterlijke uitstraling vertonen en al Mijn kinderen in de Katholieke Kerk zullen verward zijn. Eén teken waarop gelet moet worden, zal zijn trots en arrogantie zijn, verborgen achter een bedrieglijke uiterlijke nederigheid. Mijn kinderen zullen zo voor de gek gehouden worden waardoor ze zullen denken dat hij een uitzonderlijke en zuivere ziel is. Hij zal behandeld worden als een levende heilige. Niet één woord uit zijn mond zal in twijfel getrokken worden. Het zal ook lijken dat hij bovennatuurlijke gaven heeft en de mensen zullen ogenblikkelijk geloven dat hij wonderen kan verrichten. Iedereen die zich tegen hem verzet zal bekritiseerd worden en beschouwd als een ketter.

1 antwoord »