bekeringsverhalen

‘Tal van Moslims teleurgesteld in de Islam’

noislam

Tal van moslims zijn teleurgesteld in de islam. Hun wanhoop en moedeloosheid zijn vaak zo groot dat ze tot geloof in Jezus komen. Dit is voor het eerst in de geschiedenis van de islam.”

Dat zegt de voorganger van de anglicaanse Christ Church in Jeruzalem, David Pileggi, terugblikkend op de driedaagse conferentie ”At the Crossroads”, die vorige week in zijn kerk plaatshad. “God gebruikt heel gewone mensen om buitengewone dingen te doen, ook op het gebied van verzoening en evangelisatie. Iedereen klaagt dat de christelijke gemeenschappen in het Midden-Oosten verdwijnen. Maar er zijn ook kansen om nieuwe gemeenschappen te stichten. In het Midden-Oosten zijn velen ontmoedigd en zonder hoop. Ze staan open voor het Evangelie.”

Bron: Alfred Muller in het Reformatorisch Dagblad (artikel toegestuurd)

Noot van de Redactie: Laten we natuurlijk vooral bidden dat de Moslims het Katholiek geloof omarmen (en zich dan vervoegen bij de Restkerk), zoals Walid Shoebat, voormalig lid van het Moslimbroederschap en stichter van Rescue Christians. Shoebat is op zijn site ook kritisch over Bergoglio.

Categorieën:bekeringsverhalen

1 antwoord »

1. Het is de hopen maar voor mij staat allah en de islam voor de antichrist hij die Vader en zoon loochend ( 1Joh 2-22). Shalom