Krankzinnig: Engelse bisschop ijvert voor bescherming van atheïsten

lwci_anti_christian_culture_01

De Engelse Bisschop Declan Lang van Clifton heeft een oproep gelanceerd om atheïsten te beschermen tegen vervolging. Hij schreef: “De Katholieke gemeenschap in Engeland en Wales moet een rol spelen in het verzekeren dat de regering z’n positie behoudt en zich blijft uitspreken wanneer mensen worden gevangen gezet, gefolterd of vermoord omdat ze atheïst zijn. ”

Bisschop Lang citeerde het geval van een atheïst die meer dan twee jaar geleden vermoord werd omdat hij op zijn blog een atheïstisch standpunt had ingenomen. Hij zei dat vijf andere atheïsten in Bangladesh vermoord werden. In Saudi-Arabië wordt atheïsme gezien als een vorm van terrorisme. Hij zei nog dat Christelijke steun voor vervolgde atheïsten een praktische uiting van solidariteit zou zijn, en religieuze vrijheid voor alle mensen zou promoten.

Deze bisschop wil zich “inzetten voor atheïsten”…, en wat met al die Christenen die vervolgd worden in landen zoals Syrië, Irak, Pakistan?

https://www.catholicculture.org/news/headlines/index.cfm?storyid=27719