Noorse staat ontneemt christelijke ouders hun kinderen wegens ‘christelijk radicalisme en indoctrinatie’

De familie Bodnariu. Foto: christiantoday
De familie Bodnariu. Foto: christiantoday

Een echtpaar uit Noorwegen mag niet langer hun vijf kinderen opvoeden vanwege ‘christelijk radicalisme en indoctrinatie’. De familie Bodnariu ging tegen de beslissing in hoger beroep, dat ondertussen is afgewezen.
Marius Bodnariu, een Roemeen, is getrouwd met Ruth, een Noorse. De voormalige leden van een pinkstergemeente in de Roemeense hoofdstad Boekarest verhuisden tien jaar geleden naar Noorwegen. In Scandinavië stichtten ze een gezin. Het echtpaar beweert dat zonder waarschuwing op 16 november hun kinderen van hen werden weggenomen.

Tijdens de hoorzitting deze week, waarbij het hoger beroep werd afgewezen, kreeg het echtpaar te horen dat ze twee keer per week hun drie maanden oude baby mogen zien. Ook mogen ze hun twee zonen bezoeken, maar niet hun twee oudste dochters.  Ze bekijken de mogelijkheden voor verdere juridische stappen.

Bron: http://www.christiantoday.com/article/christian.family.loses.appeal.against.removal.of.children.for.radicalism.and.indoctrination/72196.htm


Uit het Boek der Waarheid:

De Heer op 9 november 2012:

Bid a.u.b. dit kruistochtgebed (84) om de zielen van de elites, die over de wereld heersen, te verlichten.

O lieve Jezus, ik smeek U om de zielen van de elites, die over de wereld heersen,
te verlichten. Toon hun het bewijs van Uw barmhartigheid. Help hen openhartig te worden en ware nederigheid te tonen, ter ere van Uw groot offer bij Uw kruisdood toen U stierf voor hun zonden. Help hen te onderscheiden wie hun ware Maker is, wie hun Schepper is, en vervul hen met de genaden om de waarheid in te zien.

Verhinder a.u.b. dat hun plannen, om miljoenen mensen te schaden door vaccinaties, tekort aan voedsel, gedwongen adopties van onschuldige kinderen en het uiteendrijven van families, zich voltrekken. Genees hen. Omhul hen met Uw licht en breng hen naar de schoot van Uw Hart
om hen te behoeden voor de listen van de Boze. Amen.