Mirakels

Eucharistisch mirakel in Utah, de VS

miraclekearsn

KEARNS, Utah, 25 november 2015 — Het bisdom van Salt Lake City is een Eucharistisch mirakel aan het onderzoeken in de kerk van St. Xaverius in Kearns.

Een week eerder, werd tijdens de H. Communie een hostie teruggebracht naar de priester die verantwoordelijk was voor de dienst. Hij plaatste het in een glas water om het op te lossen. Drie dagen later vonden leden van de kerk de hostie nog steeds drijvend en het leek te bloeden. Al gauw kwam er veel volk naar de kerk om het mirakel te bekijken. Voor een korte tijd was de hostie te bezichtigen. Het bisdom heeft bezit genomen van de hostie en heeft een comité aangesteld om de gebeurtenis te onderzoeken. Mgr. M. Francis Mannion gaf volgende verklaring:

Recent circuleerden er berichten van een bloedende hostie in de St. Franciscus Xaveriuskerk in Kearns. Mgr. Colin F. Bircumshaw, de diocesane administrator, heeft een comité aangesteld van individuen met verschillende achtergronden, die de zaak zullen onderzoeken. Het werk van het comité is nu onderweg en de resultaten zullen publiek gemaakt worden. De hostie is nu in bezit van de diocesane administrator. Momenteel zijn er, in tegenstelling tot de geruchten, geen plannen voor publieke expositie of aanbidding. Wat de uitkomst van het onderzoek ook moge zijn, we kunnen deze tijd gebruiken om ons geloof en onze devotie te hernieuwen in het grootste mirakel – de Werkelijke Tegenwoordigheid van Jezus Christus, die plaatsgrijpt in elke Mis.

Mgr. M. Francis Mannion.

Voorzitter van het comité

bron: https://fromrome.wordpress.com/2015/11/26/our-lord-works-miracle-to-confound-heretical-and-immoral-proposals-of-team-bergoglio/

Categorieën:Mirakels