Bergoglio, de levende heilige

Gigantische muurschildering van Bergoglio doet gooi naar wereldrecord

muurschilderj

Een gigantische muurschildering waar Bergoglio zelf ook aan meewerkte, maakt kans op vermelding in het Guinness Book of Records. De muurschildering werd maandag 1 december in Philadelphia officieel onthuld. Op de kleurrijke muurschildering is Bergoglio afgebeeld met grootouders, ouders en kinderen om hem heen.

Meer dan 2.700 mensen hielpen de kleurrijke muurschildering te maken. De deelnemers beschilderden samen 153 losse panelen die samen de muurschildering vormen.

Ook Bergoglio zelf hielp mee het schilderij te maken. Tijdens zijn bezoek aan Philadelphia in september van dit jaar signeerde de paus een van de panelen.  Kunstenaars bevestigden de panelen onlangs aan de muren van de toekomstige St Malachy School in Philadelphia.

Mogelijk wordt de muurschildering opgenomen in het Guinness Book of Records als schilderij waar de meeste mensen aan meewerkten. De organisatie van Guinness World Records onderzoekt op dit moment of de muurschildering inderdaad aanspraak maakt op de titel.

Uit het Boek der Waarheid:

Jezus Christus, 6 oktober 2013:

Zeer binnenkort zullen beelden, relikwieën, posters, koppen en grote, in opdracht uitgevoerde, schilderijen van de Valse Profeet gemaakt worden om overal in de kerken aangebracht te worden. Zijn afbeelding zal, na verloop van tijd samen met dat van de Antichrist, veel openbare plaatsen, kerken en politieke centra tooien, evenals in landen waar gezien zal worden dat hun parlement de Katholieke Kerk in een ‘nieuw licht’ zal omhelzen.