Kind geneest van hersentumor ‘na kus van Bergoglio’

tumorchild1

Toen Bergoglio in september in de VS was, ervaarden Joey en Kristin Masciantonio een “mirakel” toen Bergoglio spontaan hun één jaar oude dochter Gianna op het hoofd kuste.

Nu, twee maand later, geloven ze dat dit heeft geholpen tot het verdwijnen van de tumor van Gianna, zoals te zien is op recente scans. Gianna had namelijk een zeldzame, niet te opereren hersentumor. Haar bloedcellen vielen haar hersenen aan weken na haar geboorte en operatie was geen optie. Toen Bergoglio in het land was wilden ze een glimp van hem zien, maar ze kregen wat meer dankzij een vriend van de FBI.

“Ik denk dat dit allemaal van God komt. Ik geloof dat de paus een boodschapper is van God,” zo zei Joey Masciantonio aan CBS news.

De man die Gianna ophief voor Bergoglio is Domenico Giania, een bodyguard van Bergoglio. Dominic is de naam van Gianna’s oudere broer en ze geloven dat dit nog een teken is van Goddelijke interventie. Ze zeggen dat het bewijs zichtbaar is in de scans. De scan van augustus toont de tumor, in de scan van november is er amper nog een tumor te zien.

“Ze wordt beter en sterker. Ze werpt zoentjes. Ze begint te wijzen naar dingen”

“Vorig jaar ging het over leven ter ere van haar, nu kunnen we leven met haar,” aldus Joey Masciantononio nog.

Philadelphia Baby’s Brain Tumor Shrinks After Kiss From Pope


Echter, dat dit zou gebeuren werd reeds bijna 4 jaar geleden voorzegd:

Profetie uit het Boek der Waarheid:

Jezus Christus, 21 januari 2012, over de opvolger van Benedictus (de Valse Profeet):

Zijn leugens zullen een naïeve groep van katholieke volgelingen betoveren. Hij zal een wonderlijke en liefdevolle uiterlijke uitstraling vertonen en al Mijn kinderen in de Katholieke Kerk zullen verward zijn. Eén teken waarop gelet moet worden, zal zijn trots en arrogantie zijn, verborgen achter een bedrieglijke uiterlijke nederigheid. Mijn kinderen zullen zo voor de gek gehouden worden waardoor ze zullen denken dat hij een uitzonderlijke en zuivere ziel is. Hij zal behandeld worden als een levende heilige. Niet één woord uit zijn mond zal in twijfel getrokken worden. Het zal ook lijken dat hij bovennatuurlijke gaven heeft en de mensen zullen ogenblikkelijk geloven dat hij mirakels kan verrichten.