Bergoglio brengt pop-rock cd uit

bergogliocd

Bergoglio brengt in november een pop-rock album uit met de naam “Wake Up!” Dat meldt RollingStone.

De door de Vaticaan goedgekeurde plaat is een samenwerking met muziekbedrijf Believe Digital. Bergoglio is te horen in de nummers met zijn preken. Deze zijn door de muziek verwerkt.

De eerste single Wake Up! Go! Go! Forward! is reeds vrijgegeven. In het nummer is de paus te horen met een toespraak in Zuid-Korea. De stem van Bergoglio wordt bijgestaan door trompetten en elektrische gitaren.

In vier talen, Italiaans, Engels, Spaans en Portugees, is Bergoglio te horen op de elf nummer die het album telt. Er worden onderwerpen als vrede, waardigheid en milieuproblemen aangehaald. Ook is de paus te horen over het hulp bieden aan personen in nood.

Het album van de paus is vanaf 27 november te koop.

http://www.nu.nl/muziek/4133225/paus-franciscus-brengt-pop-rock-album.html