President van de Wereldontmoeting van Families, waar Bergoglio naartoe gaat, steunde pro-abortus kandidaten

presidentfam

De Wereldontmoeting van Families zal plaatsgrijpen in Philadelphia van 22 tot 27 september en wordt omschreven als “een week lange internationale bijeenkomst van gebed, catechese en viering dat deelnemers van over heel de wereld aantrekt. Het streeft er naar om de band te versterken tussen families en om getuigenis te geven over het cruciale belang van het huwelijk en de familie aan de hele maatschappij.” Bergoglio zal deze bijeenkomst ook bijwonen en zakt daarvoor speciaal naar de VS af. De president van deze organisatie is Robert Ciaruffoli.

Openbare documenten tonen dat Ciaruffoli een aantal politieke bijdragen heeft geleverd aan door en door pro-abortus en pro-homohuwelijk kandidaten, inclusief een vroegere bestuurlijke directeur van Planned Parenthood. Terwijl deze documenten ook tonen dat Ciaruffoli een aantal bijdragen heeft geleverd aan pro-life kandidaten die ook het traditionele huwelijk steunen, is zijn bereidheid om kandidaten te steunen die sterk gekant zijn tegen het leven van ongeboren kinderen, zeer zorgwekkend. Meer nog, zo’n bijdragen maken zijn positie als president van de Wereldontmoeting van Families wat ironish.

Het Lepanto Instituut heeft zowel het Aartsbisdom als Ciaruffoli zelf gecontacteerd maar nog geen reactie ontvangen.

De meest verrassende bijdrage die Ciaruffoli deed was in 2008 een donatie van $1000 aan Allyson Schwartz. In 1975 stichtte zij het Elizabeth Vrouwencenter, een Planned Parenthood afdeling in Philadelphia, en was daar bestuurlijk directeur tot 1988. Haar stemgedrag is natuurlijk 100% pro-abortus, -contraceptie en -homohuwelijk.

Vervolgens:

  • In 2004 gaf Ciaruffoli $1000 aan Chaka Fattah, die fervente voorstander van abortus en homohuwelijk is. In 2000 bvb. stemde hij tegen het verbannen van gedeeltelijke-geboorte-abortussen (waarbij de zo goed als volgroeide baby uit de baarmoeder gehaald wordt, behalve het hoofdje, en dan wordt met een schaar de achterkant van het hoofdje doorstoken en de hersenen met een zuiger uitgezogen, vervolgens de schedel ingedrukt en dan wordt het kind volledig weggehaald, n.v.d.r.).
  • In 2006 gaf Ciaruffoli $1000 aan Robert Brady, tevens fervente voorstander van abortus en homohuwelijk. Zijn hele stemgeschiedenis wijst daarop. Hij ook stemde bvb. tegen het verbannen van gedeeltelijke-geboorte-abortussen. Hij kreeg in 2003 een rating van 100% door NARAL, een pro-choice organisatie in de VS.

In 2008, hetzelfde jaar dat hij $1000 gaf aan Allyson Schwartz, gaf Ciaruffoli:

  • $1000 aan Robert Andrews. Een voorstander van gedeeltelijke-geboorte-abortussen, homohuwelijk,…
  • $2000 aan Joe Biden. Deze stemde in 2000 tegen de ban op abortussen in militaire basissen, in 2004 tegen een criminele straf voor het schaden van een ongeboren baby tijdens een andere misdaad, in 2006 stemde hij tegen het op de hoogte brengen van ouders van minderjarigen die een abortus kregen in een andere staat, …
  • $2300 aan Bill Richardson. Deze is een nog grotere voorstander van abortus en homohuwelijk. Hij zei bvb. in 2002 tijdens zijn campagne ronde: “Ik heb elke inspanning weerstaan om het ‘recht om te kiezen’ voor vrouwen af te zwakken.”

Het moet ook gezegd worden dat hij ook steun gaf aan een aantal pro-life kandidaten zoals Curt Weldon en Pat Toomey. Alhoewel hij dus ook een paar pro-life kandidaten heeft gesteund, is het moeilijk te geloven dat er enige rechtvaardiging bestaat voor het steunen van politieke kandidaten die zo gekant zijn tegen de bescherming van ongeboren kinderen en zo standvastig zijn in hun steun voor de morele gruwel van sodomie (homohuwelijk).

Op een moment dat Planned Parenthood onderzocht wordt doorheen het hele land voor het oogsten en verkopen van organen van geaborteerde foetussen, kan de Kerk niet toestaan om leiders te hebben die zo nauw verbonden zijn met de politieke cheerleaders van Planned Parenthood. Het Lepanto Instituut eist dan ook het ontslag van Ciaruffol.

http://www.lepantoinstitute.org/faith-and-life/world-meeting-of-families-president-funded-planned-parenthood-directors-political-campaign/