Alex Jones: ‘Paus Franciscus is een Vaticaanse staatsgreep’

vaticancoup

In deze korte reportage legt Alex Jones van Infowars.com uit dat paus Franciscus een coup gepleegd heeft en dat hij een werktuig is van de socialisten om een Nieuwe Wereld Orde tot stand te brengen.

“De ‘paus’ die nu twee jaar aan de macht is, riep enkele weken geleden op voor een wereldregering en nu recent voor CO2 taksen en herverdeling van de rijkdom. Wat zit hierachter? Het feit dat een paus naar voor komt en dingen vertelt die tegengesteld zijn aan wat Paus Johannes Paulus II en anderen zeiden, vertelt katholieken en niet-katholieken alles wat we moeten weten. ”

“Je kunt discussiëren over de geschiedenis van het Vaticaan, of het nu goed of slecht is, het is zowel beiden volgens mij, maar je kunt niet discussiëren over het feit dat de Katholieke Kerk gechanteerd, geïnfiltreerd en overgenomen werd. “

“Op 11 februari 2013, voor de eerste keer in de moderne geschiedenis, in honderden jaren, trad een zittende paus af, Paus Benedictus. Hij vertrok en hij vloog weg met zijn helikopter, en we werden niet verteld waarom.”

Jones legt de verschillende puzzelstukken bijeen en zegt dat hij veel en diep onderzoek heeft gedaan naar de globalisten (de elite) en hij weet wie ze zijn, wat ze doen en wat hun uiteindelijke doel is.

“Hoe men het katholiek geloof ook bekijkt, ongetwijfeld hebben ze gebroken met de hele katholieke geschiedenis, toen ze een Jezuïet aan de macht zetten. Het is een canonieke wet dat men geen Jezuïeten aan het hoofd van de Katholieke Kerk kan zetten, want ze zouden het gebruiken als een staatsgreep. Net zoals Caesar zijn troepen niet in Rome kon brengen omdat hij zich kennelijk als een dictator zou gedragen.”

Dit zijn dingen die je niet kunt negeren. Hij is een Jezuiët en hij zegt dingen die direct tegengesteld zijn aan wat Paus Johannes Paulus II en Paus Pius voor hem zeiden, en iedereen eigenlijk, die duidelijk anti-communistisch waren.”

Hij gaat verder: “natuurlijk heeft de katholieke Kerk z’n eigen bederf en problemen gekend, ik ben geen katholiek, en ik ben er geen verdediger van. Maar het is nu zonder twijfel: we hebben een paus die zei: ‘laat abortus, stop met erop te hameren.’ Hij zou wel evengoed Margaret Sanger kunnen zijn (zij lag aan de basis van Planned Parenthood abortuscenters in de VS, nvdr.).”

Hij zegt dat de Katholieke Kerk werd geïnfiltreerd door pedofilienetwerken en de verantwoordelijken staken de schuld op anderen en konden dan de Katholieke Kerk chanteren tot op het kritieke punt dat ze een nieuwe paus in de plaats brachten die zou oproepen voor de strijd tegen klassen en waar de communisten al 100 jaar mee bezig zijn: bevrijdingstheologie.

“De Katholieke kerk is nu helemaal overgenomen en drukt nu een agenda door die je zou verwachten van Karl Marx, Jozef Stalin of Vladimir Lenin. “

“Ofwel komt de Bijbel uit, Openbaring, Daniël en de rest… Ezechiël… en wat Christus zei, of… ze gebruiken het als een draaiboek om planetaire tirannie in te stellen. Drie globale regio’s, de 10 subregio’s… de 10 koningen… . Deze paus is de meest naakte manipulator die ik ooit heb gezien. Hij laat Obama er mak uitzien met zijn bedrog. Katholieken worden hierdoor verguisd, mensen over de hele wereld worden hierdoor verguisd. Ook de arme mensen die hem horen spreken over herverdeling van rijkdom lopen erin.”

“Hij is een Jezuiët, dus dat is illegaal volgens de katholieke wet, én hij breekt af wat de laatste 10 pausen hebben gezegd. Ik bedoel, iemand is verkeerd. Ofwel waren deze laatste mensen vreselijk, ofwel is hij vreselijk. Het is ongezien.”

Alex Jones besluit met deze woorden: “Deze paus, met al zijn intenties en bedoelingen, past bij de beschrijving van de Valse Profeet uit de Openbaring.”

Video:

Bron: http://www.infowars.com/special-report-pope-francis-is-a-vatican-coup/