Valse barmhartigheid

Bergoglio over de familie: ‘Wat onzuiver en schandalig is kan God in een mirakel veranderen’

overspel

Vanuit Guayaquil, het grootste warenhuis van Ecuador, sprak Bergoglio een massa van 600.000 mensen toe, naar aanleiding van de komende Synode in Oktober en het fameuze jubileum.

Hij vroeg de mensen te bidden voor de Synode en zei: “Christus kan zelfs hetgeen wij als onzuiver, schandalig en bedreigend zien, nemen en het veranderen in een mirakel. En de familie heeft dit mirakel nodig.”

Na zijn toespraak en Mis ging hij terug naar zeeniveau. Met een zilveren fiat reed hij vervolgens naar het nieuwe heiligdom van de Goddelijke Barmhartigheid. Daar hield hij ook weer een toespraak. Hij haalde het feest van de bruiloft te Kana aan en hij zei dat in families mirakels gebeuren met het weinige dat we hebben en wat we zijn.  Hij vroeg opnieuw de mensen om te bidden dat de Synode concrete oplossingen zal overwegen voor vele moeilijke en significante uitdagingen die de families onder ogen zien in onze tijd.God, die zelfs de dingen die ons schofferen of ons bang maken in mirakels kan veranderen, zoekt altijd naar de marginalen, naar diegenen die zonder wijn komen te zitten zijn, diegenen die enkel drinken uit moedeloosheid.

Hij besloot zijn toespraak: ” De beste wijn moet nog komen voor diegenen die zich vandaag hopeloos voelen. Fluister het in jezelf tot je ervan overtuigd bent: de beste wijn moet nog komen. Fluister het tegen die hopelozen en de liefdelozen.”In een continent waar er een enorm aantal families gevormd worden door ongetrouwde koppels, verdedigde Bergoglio de hoop voor de toekomst van de familie: “de beste wijn moet nog komen en het zal komen zelfs als alle variabelen en statistieken het tegenovergestelde aanwijzen.

Het is hier duidelijk dat Bergoglio de H. Schrift verdraait en met deze “mirakels” en de “beste wijn” weer de valse barmhartigheid verkondigt: het toelaten van hertrouwde gescheidenen tot de Communie, het omarmen van de ongehuwde koppels, het vergoelijken van de zonde!

Hij zegt zelf dat de Synode oplossingen moet bieden voor de moeilijke gevallen. Er is maar één oplossing: deze die al 2000 jaar lang wordt gepredikt: Er is één huwelijk en de rest is overspel! Hertrouwde gescheidenen leven in doodzonde! Berouw en bekering en zich afkeren van de slechte levenswijze is noodzakelijk om Gods Barmhartigheid te ondervinden!

Zonde is zonde en dat verandert niet!

Zonde wordt nu al ‘mirakel’ genoemd!

Bron: http://vaticaninsider.lastampa.it/en/the-vatican/detail/articolo/francesco-sudamerica-42197/

De Heer op 25 februari 2013:

Gezeten op de Stoel van Petrus zal deze bedrieger (=de Valse Profeet) luid roepen en trots zijn oplossing verkondigen om alle Kerken te verenigen. Geprezen als een moderne vernieuwer, zal hij door de seculiere wereld toegejuicht worden omdat hij de zonde zal vergoelijken. Hij zal nieuwe wetten invoeren die niet enkel in tegenspraak zullen zijn met de Leer van de Katholieke Kerk, maar die ook zullen ingaan tegen alle christelijke wetten. De priesters die zich tegen deze boodschappen verzetten, zullen gedwongen worden om deze opnieuw te overwegen wanneer de afschuwelijke waarheid aan het licht gebracht wordt.

1 antwoord »