Afgelopen mei werd het ‘Wees gegroet’ niet meer gehoord in het Vaticaan

bergogroz

In 2013, toen Bergoglio nog maar net de Stoel van Rome had ingenomen en nog geen veranderingen had kunnen doorvoeren, heeft hij op 31 mei de Mariamaand besloten met een rozenkransgebed, althans zo meldde toch het persagentschap van het Vaticaan. Echter, Bergoglio bad niet voor, maar liet dat gebeuren door leken. Hieronder: Bergoglio die “de Rozenkrans bidt.” Hij bewoog amper zijn mond! Zie ook de video.

rozenkrans bergog

Nu, in 2015 vinden we in de agenda van Bergoglio van de maand mei nergens nog een verwijzing terug naar de Mariamaand of het bidden van de Rozenkrans!

Bergoglio’s gebedsintenties voor de maand mei: “Dat we de cultuur van onverschilligheid mogen verwerpen, dat we mogen zorgen voor onze broeders en zusters die lijden, in het bijzonder de zieken en de armen.”

agendamei

Op zijn twitteraccount tijdens de hele maand mei geen enkele verwijzing naar Maria of de Rozenkrans!

Op de videosite van het Vaticaans Televisiecentrum (CTV) géén video terug te vinden van het bidden van de Rozenkrans door Bergoglio in 2015!

ctv1

Uit het Boek der Waarheid:

De H. Maagd Maria zei op 14 april 2013:

Eenieder in de Kerk van Mijn Zoon op aarde, die het volk leidt en die voor zijn kudde de heilige Rozenkrans niet kan bidden, komt niet voort uit God.

En op 12 februari 2014:

Spoedig zal het “Wees Gegroet Maria” niet meer gehoord worden binnen of buiten de Kerk van mijn Zoon. Er zal veel ongenoegen getoond worden tegenover hen die mijn heilige Vereringsplaatsen bezoeken en Mariale gebedsgroepen zullen om vele redenen bekritiseerd worden, allemaal zonder oorzaak. Geen enkele erkenning betreffende de echtheid van verschijningen van mij, de Heilige Maagd Maria, Moeder van God, zal nog gehoord worden. Alle verwijzingen naar mij zullen weldra afgekeurd worden door een recent vernieuwd omhulsel van mijn Zoons Kerk op Aarde.