Binnenkort komt er een Encycliek van Bergoglio: één over de klimaatopwarming, en de VN zal het steunen

pope%20water%20-%20base

Er wordt verwacht dat in januari 2015 Bergoglio een encycliek zal uitbrengen, niet één over de geloofsonderwerpen, maar over het milieu en klimaatverandering.

Christiniana Figueres, de hoofdwoordvoerdster van de Verenigde Naties over het klimaat, zei dat de VN de verwachte encycliek zal steunen van de leider van de Katholieke Kerk, paus Franciscus, over het onderwerp van klimaatverandering. Figueres gaf dat aan in een conferentie van de VN in Londen. Het Vaticaan bevestigde in januari 2014 dat paus Franciscus een verklaring over ‘menselijke ecologie’ aan het voorbereiden was, hoe de mens de natuur moet verdedigen. De steun van de VN zal hoogstwaarschijnlijk verdere invloed geven op zijn commentaar, dat gelezen zal worden door 1,2 miljard katholieken wereldwijd.

Ze prees ook de pogingen van multi-religieuze groepen die een brief hebben gezonden aan paus Franciscus over de “immoraliteit” van het investeren in fossiele brandstoffen.

Klimaatopwarming “door CO2 uitstoot” is echter een grote farce, de enige reden dat het weer raar begint te doen is omdat de Kastijding in aantocht is!

Bergoglio als milieuactivist:

BY1V4nICEAEZqsb_jpg-large

http://econews.com.au/news-to-sustain-our-world/un-to-back-pope-francis-climate-change-statement/