Bergoglio, de levende heilige

Ongezien! Vanaf heden is de audiëntie van Bergoglio wekelijks op DVD verkrijgbaar!

dvd audience

 

dvd audience2

Op de  website staat volgende uitleg te lezen:

Het Vaticaans Televisiecenter (CTV) presenteert een nieuwe service voor de gelovigen die naar Rome kwamen om paus Franciscus te ontmoeten: de officiële DVD van de Algemene Audiëntie van de Heilige Vader, met de exclusieve beelden gefilmd door het Vaticaans Televisiecenter. De DVD bevat de hele film van de Algemene Audiëntie: het binnenkomen, de lezing van de Schrift, de catechese van de paus [!], zijn begroeting van de groepen gelovigen van over heel de wereld, zijn zegen. En er is nog meer, enkel op deze DVD kunt u de volledige film vinden van al de ontmoetingen en persoonlijke zegeningen van de Heilige Vader nadat hij de Algemene Audiëntie heeft gesloten. De DVD kan gelezen worden door alle DVD spelers wereldwijd.

http://www.vaticanum.com/it/Udienza-Generale-di-Papa-Francesco-DVD