Paus Franciscus zet zijn vervolging verder: nu valt hij een heel bisdom in Paraguay aan en bevriest alle priesterwijdingen

mass-forbidden-01

Na de Franciscanen van de Immaculata, die hard werden aangepakt door ‘paus’ Franciscus, wordt nu een heel bisdom in Paraguay aangepakt en vervolgd.  Het bisdom van Ciudad del Este wordt een oase te midden van een modernistisch moeras genoemd. Alle wijdingen en Missen worden daar nog volgens de Tridentijnse wijze gedaan. Onder bisschop Livieres zijn al jaren een groot aantal roepingen en wijdingen. Zo zijn er vandaag meer dan 250 kandidaten voor het priesterschap. Een tijdje geleden kreeg Bergoglio dit in het vizier. Hij beval een apostolische visitatie van 21 tot 26 juli.

Op 27 juli werd een eerste krachtige maatregel genomen: alle priesterwijdingen werden bevroren. Bisschop Livieres, die ook veel tegenstand krijgt van modernistische bisschoppen in Paraguay, wacht nu af.

Ondertussen bezocht Bergoglio enkele dagen geleden een Evangelische (protestantse) ‘pinkstergemeente’ in Caserta, Italië. Hij vroeg hen om vergiffenis voor het leed dat ze hebben moeten verduren door katholieken die volgens hem ‘door de duivel bezeten waren’.

http://archivo.e-consulta.com/blogs/sacroyprofano/?p=6739

http://eponymousflower.blogspot.pt/2014/07/pope-francis-suspends-priestly.html

http://kavlaanderen.blogspot.be/2014/07/bergoglio-de-apostaat-bij-de.html