De escalatie van de oorlog in het Midden-Oosten

gaza-war

Eind mei bracht paus Franciscus een bezoek aan het Heilig Land. Toen hij vertrokken was brak er brand uit in de Geboortegrot te Betlehem. Op 6 juni hield Franciscus een “gebedsbijeenkomst” in de tuinen van het Vaticaan, samen met de presidenten van Israël en Palestina. Er werd o.a. uit de Koran gebeden.

Eind juni brak er weer hevig geweld uit in Irak: de radicaal Islamitische ISIS maakte een opmars en veroverde op korte tijd grote delen van Irak. Daarbij moesten de christenen het ontzien, en werd er gemoord, geplunderd en kerken in brand gestoken.  Niet veel later brak er weer oorlog uit tussen Israël en Palestina (Gaza) vanwege de moord op 3 Israëlische jongens. Intussen verzamelen de Islamisten zich om ‘Israël te vernietigen’.

Deze oorlogen zijn echter niet toevallig. Op 20 juli 2012 werd ons namelijk deze profetie gegeven:

 De Antichrist en de Valse Profeet zijn onderling de laatste hand aan het leggen aan de plannen voor hun goddeloze heerschappij, en het eerste wat zij teweeg zullen brengen, zal de escalatie van de oorlog in het Midden-Oosten zijn. De Antichrist zal de belangrijkste man zijn die op de achtergrond aan de touwtjes trekt. Vervolgens zal hij tevoorschijn komen en gezien worden als de uitdrager van een vredesplan.

Dus dat zogezegde “vredesgebed” van Bergoglio in de tuinen van het Vaticaan heeft net het averechts effect gehad en deed de oorlog weer oplaaien. Net zoals de Geboortegrot in de fik ging nadat hij er kwam bidden! De conclusie kan men zelf wel trekken…

Kerken in brand gestoken in Irak:

Capture2

isis-mosul-chaldean-cathedral

Zoals de Imam in de tuin van het Vaticaan bad: “Moge Allah ons leiden naar de overwinning op de ongelovigen”:

Isil-Mosul

De “vrede” tussen Israël en Palestina:

pic_giant_112912_A