Acteur Jim Caviezel: “We hebben een Rotschild-paus”

Tijdens een uitvoerig interview met Steve Bannon (in diens programma ‘War Room’) heeft de bekende Passion-of-the-Christ-acteur Jim Caviezel (54) ronduit gezegd dat we zitten met een ‘Rotschild-paus’, verwijzend naar de beruchte bankiersfamilie (die een groot deel van de wereldfinanciën beheert), waarmee Bergoglio in 2020 ook de ‘Raad voor inclusief kapitalisme met het Vaticaan’ oprichtte.

Caviezel vertelde in het interview onder meer over zijn laatste rol als voormalige Mormoonse CIA-agent in een waargebeurde film over kinderhandel (in pedofielennetwerken wereldwijd), met de titel ‘Sound of Freedom’. Elk jaar verdwijnen er duizenden kinderen, veelal van diegenen die de grens oversteken. Een gruwelijke realiteit, die Caviezel meer onder de aandacht wil brengen.

Caviezel:

85.000 kinderen zijn vermist geraakt terwijl ze de grens overstaken. Ik kom nu naar buiten om te pleiten bij het publiek, bij elke Christen en ieder die een hart voor een kind heeft… om wakker te worden. We kunnen misschien zelfs niet tot The Resurrection geraken, omdat we geen land meer zullen hebben, en ik heb het over de film. Mensen moeten ‘The Sound of Freedom’ zien. Het eerste dat in mij opkomt… Je bent op een picknick, of je bent aan het barbecuen, en plots kijk je rond, en je kind is vermist. Hoe zou jij je voelen? Wat als ik je vertel dat je 99,5% kans hebt dat je nooit meer je kind terugziet? Wat zou je doen? Je zou wensen dat je had geluisterd…

We zijn in een apocalypstisch moment op dit ogenblik. Ik denk aan de woorden die Jezus zegt, wanneer mensen zeggen: ‘Wanneer komt het einde?’ En Jezus kijkt en zegt: “Waarom vraag je mij om de tekenen van de tijd?’ Je kijkt naar de wolken en je weet dat het gaat regenen, en inderdaad, dan regent het. Waarom vraag je Mij dit? Zie je niet wat er gebeurt, wat er aan de hand is?” We hebben geen land meer. Bij definitie moet je grenzen hebben. Wij hebben geen grens. Waarom zou je blijven luisteren naar de media die elke dag tegen je liegt? Je kunt niets zeggen over George Soros. Weet je dat hij veel van deze bedrijven bezit zoals The Daily Beast? Ze hadden er plezier in mij kapot te maken. Ik verloor mijn vertegenwoordigers. 17 jaar! En mijn andere vertegenwoordiger die al 15 jaar bij mij werkte, omdat ze luisterden naar hen. Je denkt dat je weet wat de waarheid is? Neen. Je hebt een selectie. Je bent niet vrij. En God wil dat je vrij bent. Ik spreek over de God van Jezus Christus. […] De meest krachtige film op dit moment, sinds The Passion of the Christ, is Sound of Freedom. En laat me je vertellen: die duivel wil niet dat je dit ziet. Wat betekent duivel? Verdeler. Satan, Satanos, de beschuldiger. Hij heeft er zijn plezier in mensen aan te vallen die trachten goed te leven voor God. Maar dat is het. Sint Paulus zegt om te leven als Christus en te sterven voor Hem is winst. Ik neem hem op zijn woord, want als ik dat niet doe, heb ik niks meer. En op dit moment worden onze Bijbels van ons afgepakt. We worden verondersteld mee te gaan in de LGBTQ-gemeenschap. Waar is onze paus? […] Het zoals een tentakel, een octopus met vele tentakels. Maar je moet achter de kop gaan van deze octopus. Wie is het? De centrale banken, het IMF, de ECB, de BIS, de Rotschild banken. We hebben een Rotschild-paus! En er zijn goede Amerikanen die op dit moment aan het strijden zijn, strijden, met heel hun hart, maar ze hebben geen stem. Dus ik zal hun stem zijn. […]

Hij zei verder in het interview ook dat na zijn rol in The Passion, de filmstudio’s hem niet meer wilden inhuren, “omdat ze gecontroleerd worden door de centrale banken”.

Het hele interview is te bekijken op Rumble.

Bron: LifeSiteNews