Bergoglio schrijft bemoedigend briefje naar ‘lieve zuster’ Alessia Nobile, een transseksuele sekswerker

De transseksuele gigolo (“escorte” of “prostitué”) Alessia (Alex) Nobile, die regelmatig bij Bergoglio op audiëntie komt – het is overigens bekend dat er wekelijks een groep transseksuele “sekswerkers” bij hem langskomt op de woensdagaudiënties – ontving onlangs een handgeschreven brief van Jorge Bergoglio, die hem (“haar”) een ‘lieve zuster’ noemt en zegt dat we allemaal Gods kinderen zijn, en dat dit het enige is dat telt.

“Ik ga met jou akkoord betreffende het probleem van vooroordelen – het doet zoveel pijn! In Gods ogen zijn we allemaal zijn kinderen, en dat is wat telt! We hebben een Vader die van ons houdt, die nabij is met medelijden en tederheid. Voor iedereen, niemand uitgezonderd”, aldus Bergoglio in de brief.

Gods stijl is voor Bergoglio “nabijheid, compassie, tederheid”. En hij besloot de brief:

“Ik bid voor jou, bid jij voor mij. Moge de Heer je zegenen en Onze Lieve Vrouw je bewaren. Broederlijk, Franciscus.”

Alessia (Alex), afgestudeerd in sociale wetenschappen, is de auteur van ‘Het onzichtbare kind’, uitgegeven door Castelvecchi en afgelopen februari gepubliceerd. Een boek dat vertelt over zijn leven en zijn pad naar de vorming van de persoon die hij (“zij”) nu is, over de realiteit van transgenders en hij legde het in handen van de paus. De ontmoeting in juni dit jaar werd georganiseerd door zuster Genevier, een non die in een pretpark in de buurt van Rome woont. Ze stelde de ontmoeting voor aan de paus, maar legde echter uit dat het niet slechts één persoon was en hij antwoordde: “Breng ze allemaal”.

“We kwamen samen in het Vaticaan samen met de non en een priester, die deel uitmaakt van de christelijke groep LHBT+ Nazionale TRANSizioni – een project van La Tenda di Gionata. De paus ontving ons individueel en ik was de eerste”, legde Alessia geëmotioneerd uit. “Mijn boek bij hem brengen was een droom die uitkwam.” Alessia legde uit hoe de ontmoeting met Bergoglio was:

“Hij wilde niet dat ik knielde, hij schudde mijn hand en toen ik mezelf presenteerde als een ‘transgendermeisje’, antwoordde hij dat het hem niet kon schelen wie ik was, dat we een unieke Vader hebben, alsof hij me wilde vertellen dat ik een zus ben.”

De “prostituees” (gigolo’s) zijn allemaal mannen die een geslachtsoperatie hebben ondergaan. Hun penis werd leeggehaald, en het vel naar binnen toe geklapt om een soort ‘vagina’ te creëren. Bij die operatie werden de mannen ook gecastreerd (testikels verwijderd) en werden siliconen borsten geïmplanteerd. Bij ‘Alessia’ (Alex) werd duidelijk ook botox/ silicone in de lippen gespoten.

Een gruwelijke verminking van het lichaam dat door God gegeven was en tempel van de H. Geest zou moeten zijn! Alles aan dat lichaam van die transseksuelen is fake. God heeft hen als man geschapen, met mannelijk DNA.

Sommige transseksuelen krijgen na hun geslachtsoperatie gelukkig spijt, en geven dan lezingen aan jongeren om hen te waarschuwen. Zo bestaat er een website ‘sexchangeregret.com‘, met allerlei getuigenissen en artikels.

Maar de transseksuelen die Bergoglio opzoeken hebben géén spijt. Ze gaan helaas niet naar Bergoglio om het bevrijdende Evangelie te gaan aanhoren en berouw te hebben over hun geslachtsverandering en hun zonden, maar om bevestiging te krijgen voor wat ze gedaan hebben (geslachtsverandering), en wat ze doen (‘sekswerk’/prostitutie).

Geslachtsverandering, en dus transseksualiteit is een zware zonde. Kardinaal Burke schreef samen met enkele bisschoppen in hun Verklaring van Waarheden van 2019 dat een geslachtsoperatie “een zware zonde is” en een “rebellie tegen de goddelijke en de natuurlijke wet.”

Zij schreven:

27.   Het mannelijk en het vrouwelijk geslacht, man en vrouw, zijn biologische werkelijkheden, geschapen door de wijze wil van God (zie Gen. 1, 27; Catechismus van de Katholieke Kerk, 369). Het is daarop een opstand tegen de natuurwet en de goddelijke wet en een zware zonde als een man probeert een vrouw te worden door zichzelf te verminken, of zelfs door simpelweg te verklaren dat hij een vrouw is, of dat een vrouw op eenzelfde manier probeert een man te worden of te menen dat het burgerlijk gezag de plicht of het recht heeft te handelen alsof dit alles mogelijk en wettig is of zou kunnen zijn (zie Catechismus van de Katholieke Kerk, 2297).

Bron: Gloria News