De transseksuele gigolo (“escorte” of “prostitué”) Alessia (Alex) Nobile, die regelmatig bij Bergoglio op audiëntie komt – het is overigens bekend dat er wekelijks een groep transseksuele “sekswerkers” bij hem langskomt op de woensdagaudiënties – ontving onlangs een handgeschreven brief van Jorge Bergoglio, die hem (“haar”) een ‘lieve zuster’ noemt en zegt dat we allemaal Gods kinderen zijn, en dat dit het enige is dat telt.

“Ik ga met jou akkoord betreffende het probleem van vooroordelen – het doet zoveel pijn! In Gods ogen zijn we allemaal zijn kinderen, en dat is wat telt! We hebben een Vader die van ons houdt, die nabij is met medelijden en tederheid. Voor iedereen, niemand uitgezonderd”, aldus Bergoglio in de brief.

Gods stijl is voor Bergoglio “nabijheid, compassie, tederheid”. En hij besloot de brief:

“Ik bid voor jou, bid jij voor mij. Moge de Heer je zegenen en Onze Lieve Vrouw je bewaren. Broederlijk, Franciscus.”

Alessia (Alex), afgestudeerd in sociale wetenschappen, is de auteur van ‘Het onzichtbare kind’, uitgegeven door Castelvecchi en afgelopen februari gepubliceerd. Een boek dat vertelt over zijn leven en zijn pad naar de vorming van de persoon die hij (“zij”) nu is, over de realiteit van transgenders en hij legde het in handen van de paus. De ontmoeting in juni dit jaar werd georganiseerd door zuster Genevier, een non die in een pretpark in de buurt van Rome woont. Ze stelde de ontmoeting voor aan de paus, maar legde echter uit dat het niet slechts één persoon was en hij antwoordde: “Breng ze allemaal”.

“We kwamen samen in het Vaticaan samen met de non en een priester, die deel uitmaakt van de christelijke groep LHBT+ Nazionale TRANSizioni – een project van La Tenda di Gionata. De paus ontving ons individueel en ik was de eerste”, legde Alessia geëmotioneerd uit. “Mijn boek bij hem brengen was een droom die uitkwam.” Alessia legde uit hoe de ontmoeting met Bergoglio was:

“Hij wilde niet dat ik knielde, hij schudde mijn hand en toen ik mezelf presenteerde als een ‘transgendermeisje’, antwoordde hij dat het hem niet kon schelen wie ik was, dat we een unieke Vader hebben, alsof hij me wilde vertellen dat ik een zus ben.”

De “prostituees” (gigolo’s) zijn allemaal mannen die een geslachtsoperatie hebben ondergaan. Hun penis werd leeggehaald, en het vel naar binnen toe geklapt om een soort ‘vagina’ te creëren. Bij die operatie werden de mannen ook gecastreerd (testikels verwijderd) en werden siliconen borsten geïmplanteerd. Bij ‘Alessia’ (Alex) werd duidelijk ook botox/ silicone in de lippen gespoten.

Een gruwelijke verminking van het lichaam dat door God gegeven was en tempel van de H. Geest zou moeten zijn! Alles aan dat lichaam van die transseksuelen is fake. God heeft hen als man geschapen, met mannelijk DNA.

Sommige transseksuelen krijgen na hun geslachtsoperatie gelukkig spijt, en geven dan lezingen aan jongeren om hen te waarschuwen. Zo bestaat er een website ‘sexchangeregret.com‘, met allerlei getuigenissen en artikels.

Maar de transseksuelen die Bergoglio opzoeken hebben géén spijt. Ze gaan helaas niet naar Bergoglio om het bevrijdende Evangelie te gaan aanhoren en berouw te hebben over hun geslachtsverandering en hun zonden, maar om bevestiging te krijgen voor wat ze gedaan hebben (geslachtsverandering), en wat ze doen (‘sekswerk’/prostitutie).

Geslachtsverandering, en dus transseksualiteit is een zware zonde. Kardinaal Burke schreef samen met enkele bisschoppen in hun Verklaring van Waarheden van 2019 dat een geslachtsoperatie “een zware zonde is” en een “rebellie tegen de goddelijke en de natuurlijke wet.”

Zij schreven:

27.   Het mannelijk en het vrouwelijk geslacht, man en vrouw, zijn biologische werkelijkheden, geschapen door de wijze wil van God (zie Gen. 1, 27; Catechismus van de Katholieke Kerk, 369). Het is daarop een opstand tegen de natuurwet en de goddelijke wet en een zware zonde als een man probeert een vrouw te worden door zichzelf te verminken, of zelfs door simpelweg te verklaren dat hij een vrouw is, of dat een vrouw op eenzelfde manier probeert een man te worden of te menen dat het burgerlijk gezag de plicht of het recht heeft te handelen alsof dit alles mogelijk en wettig is of zou kunnen zijn (zie Catechismus van de Katholieke Kerk, 2297).

Bron: Gloria News

De redactie Avatar

Published by

14 reacties op “Bergoglio schrijft bemoedigend briefje naar ‘lieve zuster’ Alessia Nobile, een transseksuele sekswerker”

  1. Jacob de Meerdere Avatar
    Jacob de Meerdere

    Jacob de Meerdere,

    bergoglio laat zijn ware gelaat zien dat hij de heer van duister Vertegenwoordigt.

    En niet de Eeuwige Ware Levende God Heer Jezus, in weze Verraad Judas bergoglio de echte Ware Levende Eeuwige Gods Heer Jezus-Christus.

    Voor de heer van het duister en bewijst hij bergoglio dat nooit Vicaris paus kan zijn van de Eeuwige Almachtige Echte God en Hogepriester Heer Jezus-Christus.

    bergoglio is een bedrieger Eerste Klas om zo veel mogelijk zielen Van God te kunnen stelen met heel zijn gevolg van bisschoppen en priester die bergoglio opvolgen.

    Dit is onze vrije meningsuiting.

    1. Johan Avatar
      Johan

      BUITEN ERMEE !!

  2. lunsius Avatar

    Een daad of levenshouding afwijzen is geen vooroordeel zoals mijnheer Bergoglio (die zich paus durft te noemen) het voorstelt. God verafschuwt de zonde en heeft de zondaar lief. Dat is het uitgangspunt.

  3. lunsius Avatar

    David Wilkerson heeft profetisch in de jaren zeventig geschouwd dat op een bepaald moment naaktdansen achter het altaar wordt getolereerd en hij voorspelde dat de mensen die dat doen door een vreemde psychische ziekte zullen worden getroffen. Er zijn voldoende Alessia’s in deze wereld die zich daarvoor willen lenen.

    1. Johan Avatar
      Johan

      Dat God maar vuur uit de Hemel stuurt op deze idioten !

      1. lunsius Avatar

        De kwaaddoeners aan de top (Alessia is een van hun slachtoffers) zullen onder Gods verschrikkelijk oordeel vallen (Alessia niet uitgesloten), maar pas nadat ze alle mogelijkheden tot hun bekering hebben afgewezen. Een aantal kruistochtgebeden smeken God om zijn licht opdat ze zich kunnen bekeren en zich van hun kwade wegen afwenden. Het Boek der Waarheid (waaruit die gebeden komen) voorspelt ook dat voor iedere bekeerling in die groep (waartoe Scwab en Gates behoren) tien andere van hun kornuiten zich bekeren zullen (en die gaan natuurlijk praten). Geloof me, God heeft een aantal pijlen op zijn boog die nog niet verschoten zijn!

      2. Bart1 Avatar
        Bart1

        Meen je dat echt, Johan? Niet zo vredelievend hoor …

  4. Jacob de Meerdere Avatar
    Jacob de Meerdere

    Jacob de Meerdere,

    Heel juist heer Lunsius, die Alessia’s in de Verrotte Wereld van vandaag doen er alles aan om Totaal geen respect te hebben voor Onze. God en Schepper en er alles aan doen dat Hij zelf niet zou bestaan.

    De Waarheid is helaas anders en zei Zullen dat ook mogen Voelen en ondergaan.
    Er is maar EEN RECHTVAARDIGE SCHEPPER EN SOEVEREINE RECHTER EN JA DAT GOD DE ZOON HEER JEZUS.
    LIEGEN ZAL NIET HELPEN, DE EERSTE TEST IS DE WAARSCHUWING, DAAR ZULLER AL HEEL VEEL OMVALLEN VAN DE DOODZONDEN 😢.

    Dit is onze vrije meningsuiting.

  5. Minke Avatar
    Minke

    Kunt u zich voorstellen dat er mensen zijn die proberen Christelijk te leven, in God geloven maar ook vanaf hun prille jeugd (3 à 4 jaar oud) transgendergevoelens ervaren?

    Dat dergelijke mensen ervoor kiezen om jarenlang te zwijgen over hetgeen zij ervaren vanwege de angst om afgewezen en/of buitengesloten te worden door familie, kerk en samenleving. Dat zij uiteindelijk toch uit de kast moeten komen omdat hun lichaam/geest de worsteling niet langer aankan en ziek wordt.

    Indien u zich dit kunt voorstellen, waarom oordeelt u zo hard over deze mensen?

    Indien u zich dit niet kunt voorstellen, weet dan dat ik één van hen ben en ik ook ooit hoop bij God te mogen wonen.

    1. De redactie Avatar
      De redactie

      Beste, wij wensen niemand te veroordelen, maar weet: ons leven is vol bekoringen; bekoringen hier, bekoringen daar; en bekoringen over dit en dat…De demonen doen niet anders dan ons bekoren om ons tegen God te doen keren, onze Schepper. En heden is de activiteit van de demonen op een ongezien hoogtepunt. God vergist zich nooit, maar de mens, in zijn zondige nietigheid en feilbaarheid, wel. De bekoringen waar homofielen en mensen met transgender gevoelens ervaren kunnen moeilijk zijn, dat ontkennen wij niet. Dit is eigenlijk een soort kruis dat men moet dragen. Maar een geslachtsverandering zal dat niet oplossen, integendeel: dat is een illusie. Onze ik is in feite onze ziel, die in een lichaam huist. Maar het lichaam is niet onze ‘ik’. Dat is slechts een vat. Men zal niet gelukkiger worden van een geslachtsoperatie: want alles is vals. Bij een man tot vrouw omvorming zijn borsten van kunststof; geen baarmoeder; enz. En omgekeerd ook: geen echte penis (een pomp nodig om een “erectie te bekomen”); geen testikels, enz. Men moet het hele leven lang pillen slikken enz. En deze operatie is onomkeerbaar. Een terugkeer is niet meer mogelijk! De enige oplossing voor zo’n gevoelens is goede geestelijke begeleiding (tegenwoordig zeldzaam; dus een goed priester zoeken); veel biechten; gebedsleven (veel Rozenkrans bidden; zich toewijden aan de H. Maagd Maria); desnoods een exorcist raadplegen, enz. Vooral: de geboden trachten na te leven, zoals Jezus van ons vroeg in het Evangelie. Dat is net wat die transseksuele prostituees niet doen (ze leven in zware zonde). Wij bidden voor u en uw situatie, en hopen dat God u mag verlichten en de weg wijzen.

      Over transseksuelen die spijt hebben gekregen:

  6. schildervolendam Avatar
    schildervolendam

    Bij dit onthutsende artikel verwijs ik u naar Romeinen 1-vanaf 20!

  7. Bart1 Avatar
    Bart1

    Hoe zit het met alle gestorvenen vanaf het begin van de mensheid die nooit de Waarschuwing zullen meegemaakt hebben? Hebben zij dan minder kans op bekering?

  8. Bart1 Avatar
    Bart1

    Ik formuleer mijn vraag nog eens op een andere manier:
    Zijn de mensen die de Waarschuwing zullen meemaken niet bevoorrecht op die miljoenen zielen die nooit die kans gekregen hebben om tot bekering te komen? Ik vergelijk het met mensen die Jezus ruim 2000 jaar geleden echt gekend hebben en de wonderen dus gezien hebben: hoeveel makkelijker moet het voor hen geweest zijn te geloven en zich te bekeren.

  9. Kees H. te H. Avatar
    Kees H. te H.

    Bergoglio laat deze zondaars in hun zonde steken en moedigt ze in feite aan om ‘vrolijk verder te gaan’. Dit zal hem ooit zwaar aangerekend worden, als hij voor God staat.