Bergoglio hoopt Moskou te bezoeken na trip naar Canada eind juli

Bergoglio heeft zijn wens geuit om Moskou te bezoeken na zijn trip naar Canada eind deze maand. Opvallend is dat één van de zieners van Garabandal net dit gebeuren heeft voorzegd, toen ze in 1965 profeteerde dat “de paus” naar Moskou zou gaan vlak voorafgaand aan een oorlog in Europa, en de Waarschuwing of de Gewetensverlichting.

“De paus zal naar Rusland gaan, naar Moskou. Zodra hij terugkeert naar het Vaticaan, zullen de vijandelijkheden (die onmiddellijk voorafgaan aan de Waarschuwing) uitbreken in verschillende delen van Europa.”

Conchita Gonzalez, 1965

In Garabandal heeft onze Lieve Vrouw de zieners de boodschap gegeven dat na Johannes XXIII er nog 4 pausen zouden komen, en dat dan het ‘Einde der Tijden’ zou beginnen. De 4de was Paus Benedictus. Wat de profetie over de “‘paus’ die naar Moskou gaat” betreft: de kans bestaat dat ze dit in een visioen gezien hebben, en dus niet konden weten wie die zogenaamde ‘paus’ dan wel zou zijn. Net zoals in het derde geheim van Fatima er een ‘Heilige Vader’ is en een ‘bisschop in het wit, die geleek op de Heilige Vader.’

Eind deze maand, van 24 tot 29 juli, zakt Bergoglio dus af naar Canada. In een interview met Reuters liet hij verstaan dat hij daarna graag naar Rusland en Oekraïne zou afzakken. De Staatssecretaris van het Vaticaan, Kardinaal Parolin, zou reeds een mogelijk bezoek naar Moskou hebben besproken met de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov.

Reuters benadrukte dat “geen enkele paus ooit Moskou heeft bezocht”. Toen het Vaticaan eind vorig jaar de wens bekend maakte van Bergoglio om Moskou te bezoeken, liet het Kremlin weten dat het niet de juiste tijd daarvoor was. Nu ziet Bergoglio echter een kans, nadat hij van Canada terugkeert.

“De Waarschuwing zal komen wanneer Rusland onverwacht en plots een groot deel van de vrije wereld zal overrompelen. God wil niet dat dit zo snel gebeurt. In elk geval zal de Waarschuwing komen wanneer je ziet dat de Heilige Mis niet meer vrij kan opgedragen worden; dan zal het zijn dat de wereld de interventie van God het meest nodig heeft.”

Mari Loli, 1965

Bron: TASS