Vaticaanse afgevaardigde in Davos: “Kerk zal beleid en programma’s van het WEF implementeren”

Op 25 mei laatstleden was E.H. Leonir Chiarello, Generaal-Overste van de Scalabrinianen en afgevaardigde van het Vaticaan, aanwezig op de World Economic Forum top in Davos. Na afloop zei hij dat de ‘Kerk’ het beleid en de programma’s van het WEF zal implementeren.

Klaus Schwab van het WEF wil voornamelijk de ‘Grote Reset’ implementeren, waarbij een cashloze samenleving tot stand komt, met digitaal cryptogeld, koppeling van nanotechnologie aan ons lichaam (transhumanisme), vaccinatiepaspoorten, en op termijn zero CO2-uitstoot. In 2030 “zult u niets bezitten, maar zult u gelukkig zijn”, zo is de leuze van het WEF.

Chiarella gelooft dat de Kerk en wereldse organisaties moeten samenwerken “om de kwesties zoals ‘zorgen voor de natuur’, de economie, werk, technologie, bedrijfswereld, gezondheidszorg, sociale gelijkheid en andere zaken aan te pakken.”

Net zoals het Vaticaan het experimentele Covid-vaccin heeft gepromoot (nadat Bergoglio in het geheim zeker twee bezoeken ontving van Albert Bourla, de CEO van Pfizer), zal het Vaticaan ook de rest van de NWO-agenda blijven promoten, met als apotheose het merkteken van Satan in ieders hand, waardoor niemand nog kan kopen of verkopen als hij dat merkteken niet heeft…

De huidige hiërarchie in het Vaticaan (en op veel andere plaatsen) is slechts adderengebroed…

Bron: Gloria news