Het is begonnen: Rusland valt Oekraïne aan

Artikel van onze zustersite Eindtijdklok (bijgewerkt).

Het is begonnen. Vanmorgen kondigde Poetin via een toespraak op tv het begin van de militaire operatie in Oekraïne aan, om Oekraïne te “demilitariseren” en te “denazificeren”. Rusland heeft Oekraïne aangevallen en vooral militaire basissen, luchthavens, wapendepots etc. gebombardeerd. Ondertussen zijn er ook grondtroepen het land binnengetrokken, en zijn er vuurgevechten. De hele luchtverdediging en de luchtmacht van Oekraïne is reeds vernietigd. Er zouden ook reeds slachtoffers gevallen zijn. Oekraïne heeft de Staat van Beleg afgekondigd en alle diplomatieke banden met Rusland verbroken.

Gisterenavond zond het Russische leger een bijna 9 uur durende propagandafilm uit via livestream op Youtube, met als titel ‘De beste video’s gewijd aan de verdedigers van het vaderland‘, vlak voor het offensief tegen Oekraïne van start ging.

De EU kondigde reeds “zware sancties aan” en gaat de toegang van Russische banken tot de Europese financiële markten stopzetten. Ook worden Russische tegoeden in de EU bevroren.

De beurzen wereldwijd gingen meteen in het rood. De goudprijs schoot meteen de lucht in (nu op 55,7 euro per gram), evenals de prijs van aardgas, die nu boven de $1600 per 1000m³ is gekomen, een stijging van 60% ten opzichte van gisteren! Ook de olieprijs schoot omhoog. Een vat Brent ruwe olie kost nu $103, de hoogste prijs sinds 2014. Dat zullen we voelen aan de pomp.

Vanaf nu zal alles snel gaan.

Rusland zal wellicht losgekoppeld worden van SWIFT, waarna dit een enorme terugslag zal geven op het Europees banksysteem. Verder kan de door Klaus Schwab aangekondigde “cyberpandemie” ieder moment toeslaan in Europa/ de VS.

We manen onze lezers aan om zich schrap te zetten. We hopen en bidden dat u zich geestelijk en materieel hebt voorbereid, zoals we het afgelopen jaar voortdurend hebben aanbevolen in diverse artikelen die op Eindtijdklok werden gepubliceerd onder de categorie ‘PREPPING‘.

Verder is de Waarschuwing ongetwijfeld heel dichtbij nu.

Origineel gepubliceerd op Eindtijdklok