Dr. McCullough, cardioloog: ‘Vaticaan zal zich moeten verantwoorden voor honderdduizenden doden en het schenden van de Code van Neurenberg’

Dr. Peter McCullough, een internist, cardioloog en epidemioloog uit Dallas, de VS heeft verklaard dat het Vaticaan zich publiek moet verontschuldigen voor diens Covid-vaccinatiepropaganda.

De gerenommeerde arts Dr. McCullough, die zelf getuige is van de schade die door de vaccinaties wordt aangericht en reeds 660 ‘peer reviewed‘ publicaties op zijn naam heeft staan in de National Library of Medicine, zei tegen Edward Pentin (journalist bij National Catholic Register):

“Ze zullen zich moeten verantwoorden voor mogelijk honderdduizenden verloren gegane levens door het vaccin wereldwijd, omdat het Vaticaan de Code van Neurenberg heeft geschonden.

Hij voegde eraan toe dat de vaccinatiepropaganda van Bergoglio het Vaticaan “medeplichtig maakt aan het massaal verlies van levens van mensen door de injecties.”

Het Vaticaan – onder leiding van Bergoglio – heeft de Code van Neurenberg geschonden door de mensen er niet voor te waarschuwen dat de injecties experimenteel zijn, maar daarentegen leugens en propaganda te verkopen om mensen aan te zetten zich te laten injecteren met een serum waarvan de inhoud deels wordt verzwegen (grafeenoxide).

In april hadden ze in de VS over een periode van 4 maanden reeds evenveel gemelde doden als de voorbije 13 jaar.

De grafiek van aan vaccinatie gelinkte en aan het Amerikaanse VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System -Vaccinatiebijwerking rapporteringssysteem) gemelde doden ziet er momenteel zo uit:

De vaccinatiedoden in de VS op jaarbasis vanaf 1990.

In september vorig jaar kwam een klokkenluiderverpleegster nog naar buiten met haar openbaring dat ze in het ziekenhuis onder druk worden gezet om vaccinatiebijwerkingen en -doden niet aan VAERS te rapporteren….

Ondertussen werden in de VS aan VAERS reeds 23.615 officiële doden gemeld, dat is meer dan het dubbele van alle andere vaccinatiedoden gecombineerd sinds het jaar 1990 (9524)!

Een volledig overzicht van de gegevens kan gevonden worden op Vaersanalysis.info.

Bij de Europese officiële database van de vaccinatiebijwerkingen EudraVigilance, werden voor het vaccin van Pfizer intussen meer dan 57.541 hartaandoeningen gemeld, inclusief ruim 2500 overlijdens. In totaal reeds 17.578 doden door het vaccin. Voor Moderna staat de teller reeds op 11.008 doden. En dit zijn slechts de ‘officiële cijfers’… De werkelijke aantallen zijn natuurlijk een pak groter.

In een normale situatie was de vaccinatie door het zo hoog aantal bijwerkingen allang stilgelegd, maar nu gaat het maar door, onder een vloed van propaganda door de overheid, in samenwerking met de media. Ondertussen is men in België begonnen met het ‘boosteren’ van de jongeren!

Om de enorme toename in hartaandoeningen door de Covid-vaccinatie bij gewone mensen te verdoezelen, suggereert men sinds eind vorig jaar in de reguliere propagandamedia een hele reeks andere oorzaken, zoals klimaatverandering, ‘pandemische angst’, lockdowns, de stijgende energiefactuur, het weer, teveel vrijheid, en nog een aantal andere bizarre redenen. Het krijgen van een hartaandoening wordt door de reguliere media op die manier genormaliseerd. Maar dat je van het Covid-vaccin iets aan je hart zou krijgen, dat is zéér zeldzaam, zoniet onbestaande! Verder wordt nog de leugen verspreid dat de kans dat je iets aan je hart krijgt door Covid veel groter zou zijn, dan door de vaccinatie, om toch maar weer nog eens het vaccin te promoten!

Bron: Gloria News, Eindtijdklok