Bergoglio lanceert videoboodschap met oproep om zich te laten injecteren met het experimenteel Covid-19 vaccin: “Het is een daad van politieke liefde”

Bergoglio heeft samen met enkele medeprelaten, waaronder Kardinaal Maradiaga, een videoboodschap gelanceerd waarin met niets anders dan leugens wordt opgeroepen om zich te laten injecteren met de experimentele mRNA Covid-19-injectie. Bergoglio noemt het een daad van “liefde”.

Bergoglio kraamt in de video niets anders dan leugens uit:

“Dankzij Gods genade en het werk van velen hebben we nu vaccins om ons te beschermen tegen Covid-19. Ze brengen hoop om de pandemie te beëindigen, maar enkel als ze toegankelijk zijn voor allen en we samenwerken met elkaar.”

De vaccins zijn het werk van Satan en hebben niets met Gods genade te maken. Ze brengen helemaal geen hoop om de vermeende pandemie te beëindigen, want de vaccins, die feitelijk biowapens zijn, zullen de echte pandemie veroorzaken en massale ziekte en sterfte teweegbrengen.

De vaccins ontvangen die geautoriseerd werden door de respectievelijke autoriteiten, is een daad van liefde, en de meerderheid van de mensen helpen om dit te doen, is een daad van liefde. Liefde voor zichzelf, liefde voor onze familie en vrienden, en liefde voor alle mensen.

Blijkbaar is zichzelf (laten) injecteren met vergif een “daad van liefde”. Het zijn enkel de “klimaatalarmisten” en uiteindelijk de satanisten die zoiets kunnen zeggen. “Pleeg zelfmoord, de natuur is beter af zonder jou!” Het is een “daad van liefde” voor ‘Pachamama’!

Een vaccin is in de hele geschiedenis nooit “voor de ander” geweest. Het ging altijd om jezelf. Maar dit zijn zelfs geen echte vaccins, maar experimentele injecties waarbij de Neurenberg Code van 1947 en tal van andere verdragen worden overtreden. Nazidokter Joseph Mengele zou blozen!

En dan verduidelijkt Bergoglio waar het eigenlijk om draait:

“Liefde is ook sociaal en politiek. Er is sociale en politieke liefde, het is universeel, altijd overstromend met kleine individuele gebaren, in staat om samenlevingen te transformeren en te verbeteren.

Vaccinatie is een “daad van liefde” voor onze corrupte politieke (vrijmetselaars)leiders die ons met dat vaccin willen uitmoorden. Bergoglio maakt zelfs duidelijk met de term “samenleving verbeteren” dat het om eugenetica draait.

Kardinaal Maradiaga kraamt dezelfde leugens uit:

“De geautoriseerde vaccins zijn effectief en zijn hier om levens te redden. Ze zijn de sleutel tot de weg van persoonlijke en universele genezing.

Ook de andere bisschoppen vertellen gelijkaardige onzin. Ze liegen dat ze zwart zien. En uiteraard werd dit onmiddellijk opgepikt door de mainstream media: “Paus zegt dat vaccinatie daad van liefde is.”

Anti-paus Bergoglio, de Valse Profeet, de handlanger van de Antichrist! Moet er nog zand zijn?

Bron: Vatican News

Lees meer over de Covid-19-vaccinatie op Wereldwijdevaccinatie.info